15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bob med pandehår: det smukkeste look til den alsidige trendfrisure

Pandehårene er uden tvivl en af ​​årets største frisure -trends. Hvis det er parret med en stilfuld bob, er det trendy look garanteret. Fordi en bob med pandehår altid har været meget højt på trendlisten de seneste år. Det, der gør denne frisure så speciel, er dens alsidighed. Uanset om det er en lagdelt bob med korte pandehår, en lang bob med frynser eller en klassisk A -linje med lige pandehår – varianterne er så gode som uendelige. Hvis du bare leder efter ideer til dit næste hårklipp, så er det værd at tage et kig på vores ideer til en sej bob med pandehår.

Boben med pandehår – en alsidig hårtrend

Fransk bob med lige pandehår over øjenbrynene

Uanset længde, farve og struktur er der en passende bob -frisure til enhver kvinde. Hemmeligheden ligger i snittet. Fra lang og opdelt til kort og lige snit – boben kan tilpasses enhver ansigtsform. Men det, der helt ændrer det klassiske hårklipp fra 1920’erne, er pandehår. Kort eller lang, lige eller skrånende, tyk eller tynd, pandehårene er en lille detalje med stor indflydelse. Men hvordan finder vi den frisure, der passer bedst til os??

Hvem kan lide en bob med pandehår??

Lange pandekant på mellemlangt bølget hår

Skal jeg få et bob -snit? Det er det spørgsmål, mange af os stiller os selv, når vi endelig går til frisøren. Hjertet ønsker en sej A-line haircut, men hjernen minder os om alle de måder, det kan gå galt. Det er endnu værre, når du endelig går efter bob -frisuren, men i sidste ende matcher det ikke formen på dit ansigt. Der er en løsning på disse problemer – pandehår. Tilføjelse af en pony og styling den rigtigt kan helt ændre udseendet.

Den nemmeste måde at vide, om et hårklipp ser godt ud på dig, er ved at prøve det. Så hvis du er heldig, vil bob -frisuren med pandehår, som du bedst kan lide, også se vidunderlig ud. Men hvis du ikke tør foretage en så stor ændring med en let hånd, kan du kigge efter en frisure, der passer præcis til din egen ansigtsform.

Vinklet ansigt

Skulderlangt hår gradueret med pony frynser

For kvinder med et kantet ansigt bør boben på ingen måde ramme ansigtet nøjagtigt. Dette hærder konturerne og understreger ansigtstrækene endnu mere. Hvis du har et firkantet ansigt, bør du vælge en lagdelt bob med et rundt eller vinklet pandehår. For et firkantet eller kantet ansigt skal boben være lidt længere og ikke ende præcist ved hagen. Skulderlange snit med en frynset pony er et godt valg til dette.

Rundt og ovalt ansigt

Kort slank bob med pandehår og briller

Kvinder med en rund ansigtsform vil have gavn af pandehår, der kan tage kurven væk fra ansigtet. Dette er for eksempel lige snittede pandehår, der passer godt til både en lang bob og et snit i hagen. De fleste bob- og ponyfrisurer går ganske godt med ovale ansigter. Så du bør tilpasse snittet til hårstrukturen i stedet for ansigtets form. Men hvis ansigtet har en langstrakt form, så er kortere snit med lige eller tilspidsede pandehår det rigtige valg.

Lige eller trinvis?

Bob med pandehår mellemlangt frynseskår til krøllet hår

Mange spørgsmål opstår, når du vælger et nyt hårklipp. Vi forsøger nu at give dig et svar på dette og gøre det lettere for dig. Lagdelte snit er et godt valg, hvis du vil tilføje lidt volumen til dit hår, eller hvis du vil tage vægten af. Hvis bob -frisuren skæres i lag, ser snittet straks løsere ud, og der er mere sving i det øverste hår. Det er vigtigt ikke at forkorte trinene for meget, ellers kan den modsatte effekt forekomme. Trinene skal bringe frisuren i form og muligvis fladere hårde ansigtstræk.

Whispy Bangs lige hår til håret

Det lige snit fungerer nøjagtigt omvendt. Hvis du vil vise din ansigtsform frem, skal du undgå trin og få klippet dit hår lige. Både det klassiske sidesnit med lige pandehår og en stump bob med sidebarne passer godt til dette.

Klassisk, kort bob eller mere ros?

Krøllet lagdelt bob med lige pandehår

Afhængigt af længden tilhører boben både korte og mellemlange frisurer. Hvilken variant der passer dig bedst, afhænger til gengæld af dit ansigts form. Grundlæggende bør du have en kort bobskæring til kantede og aflange ansigter og en lang bob til runde og brede ansigter.

Er du stadig ikke sikker på, hvilket snit du skal vælge? Det er bedst at spørge din betroede frisør. En professionel mening vil helt sikkert hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

Hvilket smækker til hvilken bob?

Har du brug for et par ideer til for at blive inspireret? Så finder du helt sikkert det, du leder efter her. I billedgalleriet viser vi dig de bedste bob-pony kombinationer og giver dig et par tips til, hvordan du styler de trendy frisurer.

A-line bob med fuld pandehår

A-line bob med lige pandehår

For et par år siden var A-line bob et kæmpe hit. På det seneste har snittet, hvor håret er lidt længere foran end bag på hovedet, nydt stigende popularitet igen. Det er særligt gavnligt, fordi det fremkalder mere volumen i håret og smigrer ansigtet. A-line bob kombinerer vidunderligt med lige pandefrynser, der dækker hele panden.

Wispy bangs til den stumpe bob

Blond bob med pandehår lige klipning

Wispy bangs er, når pandehårene er skåret fjerede og frynsede. I modsætning til det fulde pandehår afslører de tyndskårne pandefrynser panden og ser ikke så hårde ud. Du kan skære disse pandehår lidt kortere i midten end på siderne for at skabe en flot ramme til dit ansigt. Den stumpe bob passer perfekt til dette, men let graduerede udskæringer er også et godt valg.

Naturlige krøller og pandehår? Ja tak

Krøllet bob med pandehår vil være en stor trend i 2021

I 2021 er naturlige krøllede frisurer alle raseri. Vi viser vores naturlige skønhed frem i år, og de krøllede hår er ingen undtagelse. Damer med naturligt krøllet hår har en tendens til at være forbeholdt både bobs og ponyer, men kombinationen af ​​de to kan være præcis den frisure, du har ledt efter indtil nu.

Uddannet bob med pandehår til naturlige krøller

Med nogle typer krøller hvirvler det kortklippede hår fantastisk rundt i ansigtet og skaber et stilfuldt look. Klippet skal have et par trin, ellers får frisuren hurtigt en trekantet form. Den krøllede bob med pandehår, der ikke er rettet, er en af ​​de mest letplejede frisurer til kvinder med naturlige krøller.

Kombiner mikrobølgerne korrekt

Blond bob med micro bangs Alison Sudol frisure

Korte pandekanter er blevet stadig mere populære i de seneste år. Efter at berømtheder som Emma Roberts, Emma Watson, Bella Hadid og Zoe Kravitz har prøvet udseendet, tør flere og flere kvinder og piger klippe pandehårene kort. Den frække mikro-pony kombinerer vidunderligt med en bob og får et cool retro-touch i processen. Kombinationen er ikke egnet til alle og kan få hårde ansigtstræk til at se lidt grovere ud. Derudover kræver denne ponyfrisure mere vedligeholdelse, hvorfor mange kvinder holder sig væk fra den. Hvis du alligevel har besluttet dig for Baby Bangs og ikke er helt tilfreds med resultatet, er der ingen grund til bekymring. For om et par uger bliver udkanterne lange igen.

Bob med sidebørn

Bob -frisure med sidelange fra Emma Stone sommerlook

Tværtimod er boben med sidebarms en særlig flatterende frisure. Det ser godt ud på næsten alle kvinder og tilbyder stadig masser af muligheder for forskellige udseende. Den hakelange stumpe bob med skrå pandehår, som er en af ​​stjernernes foretrukne frisurer, er særlig populær. Med et trinskæring og sidebarmhår ser håret derimod fyldigere og stærkere ud. Det vigtigste for combo på bob-siden er, at håret ikke falder fladt rundt om ansigtet, da dette visuelt forlænger ansigtet. Dette problem kan let løses med et par blide bølger i dit hår.

Lang bob med pandehår

Lang bob med pandehår til fint hår

Den lange bob eller lob er populær blandt kvinder i alle aldre. Det er den gyldne middelvej mellem kort og langt hår og passer derfor til næsten alle ansigtsformer. Den lange bob kombinerer fantastisk med næsten enhver pony. Lagdelte snit med tynde sprøde pandehår, der falder fjerligt over panden, ser særligt smukke ud. En anden sej variant at rose er gardinstangene. De skaber en vidunderlig ramme til ansigtet og er den ideelle ponyfrisure til alle kvinder med et rundt ansigt.

Bob med pandehår – sådan bærer stjernerne det

Ana de Armas nye frisure fransk bob med pandehår

Skuespillerinder, sangere og modeller er kun en lille del af de berømthedskvinder, der har prøvet den klassiske frisure kombination mindst én gang. Blandt de kvinder, der for nylig valgte en sådan frisure, er skuespillerinden Ana de Armas. Cubanen klippede sit hår til en klassisk fransk bob med en pandehår efter at have brudt op med skuespilleren Ben Affleck, og hun ser bare fantastisk ud.

Vanessa Hudgens bob opdelt med sidebarne

Andre berømte kvinder, der har båret deres hår i en stilfuld bob gennem årene, inkluderer Katie Holmes, Nicole Richie, Taylor Swift, Vanessa Hudgens, Nina Dobrev og mange flere. Du kan finde flere stylingideer fra stjernerne til den populære bob-pony-kombination i fotogalleriet herunder.

Selena Gomezs blonde bob med sidebarne

Selena Gomez med en blond lang bob med vinklet pandehår

Taraji Henson bærer en kort bob med lange pandehår stylet til den ene side

Uddannet bob med skrå pandehår med lysbølger

Karlie Kloss – Klassisk lige A -line bob med sidebørn

Karlie Kloss bob -frisure med sideløb uden trin

Den lige skårne bob med baby pandehår fremhæver ansigtstrækene hos Emma Roberts

Glat bob med korte mikrorøg

Maisie Williams bærer den klassiske franske bob med korte pandefrynser

Fransk bob med korte pandehår Maisie Williams

Leder du efter en ekstravagant frisure? Rita Ora har kombineret sin blonde bob med asymmetrisk skåret pandehår

Sassy kort frisure med asymmetrisk pandehår Rita Ora

Previous Post
Jump reb -øvelser – fordele, variationer og træningsplan et overblik!
Next Post
Hvilke originale julegaver kan du trylle frem med børn?