15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mikroponien er tilbage: hvem kan lide en kort pony?

Frisurer korte pandehår fra landingsbanen 2018

Berømtheder eksperimenterer med tillid med forskellige hårfarver og hårlængder. Ponylængden varierer også enormt. Den pænt udskårne mikroponi fra halvtredserne, som Audrey Hepburns i “Breakfast at Tiffany’s”, har gjort et comeback siden 2018 og bæres i stigende grad af unge, urbane trendsættere. I dagens artikel kan du finde ud af, hvem der kan lide korte pandehår, og hvad du skal overveje med dette dristige snit.

Hvem passer til en kort pony?

Bob med kort pandehår moderne frisure

En meget kort pony (eller stadig kaldet en mikroponi) er ideelt kun egnet til en ansigtsform – næsten enhver frisure passer til et ovalt ansigt. Hvis dit ansigt er rundt, firkantet eller hjerteformet og har særpræg, er det bedre at opgive de grafiske pandehår. Det dækker kun halvdelen af ​​din pande og understreger både ansigtets fordele og dets mangler.

Et andet problem: meget korte pandehår med krøllet hår er svære at tæmme. Du skal muligvis have en langsigtet glatning til dette.

korte lige pandehår langt hår trend 2019

Plej korrekt de korte pandehår

De korte pandehår vokser hurtigere end resten af ​​håret og skal i gennemsnit trimmes hver anden uge. Det bliver hurtigere fedtet og mister al volumen efter kort tid. Årsagerne til dette er cremer, make-up, hudolie og sved, og endelig vores egne fingre, som vi hele tiden børster vores hår i form til.

Hvis du vasker dit hår hver dag, er der ingen særlige ændringer i hårplejen for dig. Men hvis du vasker dit hår hver 2-3 dage eller mindre (hvis du har langt hår), skal du vænne dig til at vaske pandehår dagligt. Ellers vil frisuren se magtesløs ud.

kort pandehår langt hår karamel hårfarve

Korte pandehår kræver også styling

Forbered dig på, at selv perfekt trimmede korte pandehår vil have brug for daglig styling. På den ene side er det godt: Du kan prøve forskellige stylingsvariationer ved at have glatte, lige eller bølgede pandehår fastgjort til den ene side, afhængigt af dit humør. På den anden side har du brug for tid nok til at style dit hår.

korte fuld pandehår perfekt til ovale ansigter

De vigtigste stylingprodukter, du har brug for til at style din pony, er gel, hårskum, hårlak, hårvoks og tørshampoo. Du bør dog kun bruge dem moderat, ellers tynger de dit hår. For mange stylingprodukter vil hurtigt få håret til at miste sit smukke volumen – det skaber en ond cirkel, som dit hår lider under.

En klat hårgel er nok til at bringe pandehårene i den ønskede form. Mængden af ​​hårmousse eller voks, der bruges til styling, skal være på størrelse med en ært. I nogle tilfælde vil en tør shampoo for eksempel efter en lang flyvetur hjælpe med at opfriske dit hår hurtigt og tilføre volumen til pandehårene.

Korte frisurer med pandehår

Sæsonens hotteste frisurer med korte pandehår:

Korte pandehår, der dækker cirka halvdelen af ​​panden – tendensen er måske ikke ny, men den tolkes på en moderne måde. For et år eller endda to år siden gik modeller med sådan en ponyfrisure ned ad catwalken. Uanset om det er lige snit, lidt asymmetrisk og endda farvet – der er mange muligheder for piger og kvinder, der kan lide dette strejf af “grunge” stil. Micropony nyder også stigende popularitet i 2019.

lige pandehår langt hår micropony trend 2019

Lige korte pandehår

Tyk og slank, denne type pony har en ren geometri og er fantastisk til aflange ansigtsformer. Det fulde pandehår gør det muligt visuelt at afbalancere proportionerne af en rektangulær såvel som en firkantet ansigtsform. Det er lige så velegnet til lange og korte frisurer.

meget korte pandehår giver klassiske bob -frisurer et nyt strejf

Rivet baby pandehår

Denne tendens er meget mindre kendt, men den kan stadig ses på catwalks. Excentrisk og ekstraordinær forynger en sådan pony ansigtet visuelt. Afhængigt af den vinkel, hvor håret klippes, kan pandehårene se mindre mærkbare eller glamourøse ud. Trinnene blødgør de ofte slående ansigtstræk ved en firkantet, rund og trekantet ansigtsform.

korte pandehår krøllet med krøllejernet

Bølget pandehår

Tilføj et strejf af legende til din frisure. Med dette look kan hårets ender vendes både indad og udad på en klassisk måde. Dette fungerer bedst med et krøllejern eller krøllejern. Symmetri er ikke vigtig her. Jo mere rodede krøllerne er, jo bedre. Hvis du vil skille dig ud fra mængden, er dette look det rigtige valg.

korte pandehår optisk narre topknuden

Du ønsker ikke at få skåret pandehår?

En anden løsning for dem, der ikke er klar til langsigtede ændringer, er at efterligne korte pandehår. Stylister foreslår at lege med dit hår, som i vores barndom. Rollen som den “optiske illusion” vil blive spillet af en topknude, der ikke er bundet oven på hovedet (som en topknude), men næsten på panden. Looket er oprørsk, stilfuldt og feminint på samme tid. Et absolut plus: Selv ejere af kort hår kan forme en “pony” som denne.

Audrey Hepburn updo med mikroponi 50'erne

Audrey Hepburn -frisure med korte pandehår

Bob med Short Bangs Beach Waves Brunette

Emma Roberts Bob med korte pandehår

Emma Watson kort pandehår mellemlangt hår ovalt ansigtsform

korte pandehår langt hår flosset grunge stil

Mellemlangt hår med korte pony -spidser krøllet indad

Pixie cut med et kort pony hovedbånd som tilbehør

Bob med korte pandehår flosset skåret Sofia Boutella

Bob med korte skrå pandehår Beach Waves sort hår

Previous Post
Idé til soveværelser – 105 møbler i naturlige farver
Next Post
Dyrkning af hvide asparges i haven – tips til plantning og pleje