15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nytårsaften frisure til mellemlangt hår-19 ideer og tips til re-styling

slank look frisurer mellemlang længde nytårsaften lang bob

Det tager noget tid at skabe det perfekte nytårslook, så du kan begynde at planlægge et par dage i forvejen. Selvfølgelig kommer valget af festoutfit først, og alle andre elementer kan normalt tilpasses det. Frisuren, det festlige sømdesign og make-up, samt valg af sko er tæt forbundet med outfittet. Hvis du allerede har fundet den perfekte kjole, kan du allerede nu begynde at tænke på nytårsfrisuren. I dagens artikel har vi samlet inspiration og stylingtip til damerne med mellemlangt hår. Uanset om det er glat med et slankt look, med bølger, krøller eller skinnende hårtilbehør, er det helt op til dig!

Cool nytårs frisurer med glat hår

Nytårsaften frisure lige mellemlangt hår bag øret

Lige hår, der er skinnende og slankt, er alt raseri og er uden tvivl et godt valg til nytårsaften. De ser særligt effektive ud, og hvis de står åbne, har de ikke brug for yderligere styling i løbet af aftenen. Med et glattejern er frisuren også vellykket for kvinder med krøllet hår, og ved hjælp af hårspray forbliver den på plads hele natten lang. Selvfølgelig tilbyder glat hår også forskellige stylingsmuligheder. Når den er parret med iøjnefaldende smykker, kan den enkle glatte nytårsfrisure se ekstra festlig ud. Tips: Hår fastgjort bag øret skaber et feminint look og sætter øreringe i rampelyset.

nytårsaften frisure mellemlangt hår gør det selv glattejern

En anden idé til inspiration er denne smukke frisure af Margot Robbie. Særligt populær i 90’erne, den fejrer sit comeback i år. Det er en frisure med glat hår med spidserne vendt indad. Dette skaber et slankt, elegant look, der passer perfekt til en lang bob. Du kan style nytårsfrisuren med både sideskillelse og pandehår. For at gøre dette har du brug for en rund børste med bløde børster, en føntørrer og lidt hårspray for at holde den på plads.

Sådan fungerer udseendet: Vask først dit hår og tør det som normalt. Tag derefter en bred tråd og vrid spidsen af ​​håret indad med den runde børste, varm det med hårtørrer og lad det køle af i børsten. Fjern nu den runde børste fra hårtørrer, spray rullen med lidt hårspray og fortsæt med resten af ​​håret.

nytårsaften frisure lang bob slank se godt ud

Slankt hår passer også perfekt til glamourøse outfits og er derfor velegnet til festlige lejligheder som nytårsaften. Frisuren ser fantastisk ud på enhver hårlængde. Håret er stylet baglæns og viser tøj og smykker godt frem. I tilfælde af mellemlangt hår kombinerer nytårsfrisuren perfekt med rygløse toppe og kjoler. Til dette look skal du enten have glat hår eller glatte det med et glattejern. Glem heller ikke varmebeskyttelsen. Du skal også bruge en børste, gel, håndtagskam og hårspænder til genstyling. Tricket her er at drille håret på toppen af ​​dit hoved for at skabe mere volumen.

mellemlang hårstil nytårsaften stor volumen

Sådan styler du det slanke look med volumen selv: Sprøjt varmebeskyttelse ind i dit hår, børst godt og glat dit hår. Brug derefter håndtagskammen til at drille håret på toppen af ​​hovedet og kam baglæns. Læg nu en stylinggel på håndfladerne og arbejd den ind i siderne. Gel sidehår bag ørerne og fastgør med bobby pins, hvis det er nødvendigt. Hårklippene skal placeres på en sådan måde, at de ikke kan ses. Til sidst skal du rette nytårsfrisuren med hårspray, og du er færdig.

Nytårsaften frisure til mellemlangt hår med bølger

nytårsaften frisure pandehår krøllet mellemlangt hår opdelt

Hvis glat hår bare ikke ser godt ud på dig, og du foretrækker en frisure med bølger, har dette afsnit nogle fede idéer til inspiration, der passer perfekt til mellemlangt hår. Sådanne frisurer ser naturlige ud og skaber volumen i håret. Stylingsvarianterne til en nytårsaftens frisure med bølger er forskellige og kan også let re-styles derhjemme.

inspiration nytårsaften frisurer mellemlangt hår pandehår

Mange damer tror, ​​at pandehår med bølger bare ikke virker. Popikonet Taylor Swift overbeviste os dog om noget andet. Hun har ikke skilt sig med sin bob -frisure med pandehår i et par år og giver os mere og mere inspiration til at bære det trendy look. Hvis du også bærer dit hår i en lang bob med pandehår, kan du overveje denne sangeres frisure. Det ser festligt, glamourøst og moderne ud og passer perfekt til ethvert festoutfit.

nytårsaften frisure lang bob bølger sideskille

Selv uden frynser ser den lange bob med bølger fantastisk ud. Det er bedst at style frisuren med en sideskil for at give stylingen mere struktur og krop.

Sådan skaber du looket: Ælt først noget mousse ind i dit hår. Krøl derefter gradvist op brede hårstrå med et tykt krøllejern. Hold kort og løs derefter. Bølgerne kan justeres med fingrene, indtil den ønskede effekt opnås. For et bedre greb, fastgør nytårsfrisuren med hårspray.

Nytårsfrisure med lang bob i retrolook

elegante frisurer mellemlang længde nytårsaften stylingidee

Retrobølger er i igen. Og de ser flotte ud i kombination med et glamourøst festoutfit. Varianterne til denne styling til mellemlangt hår er varierede. Du bestemmer selv om hele håret eller bare spidserne er krøllet. Den nemmeste måde at style smukke bølger og krøller i retrostil er med et krøllejern. Så krøllerne bevares hele natten lang, bør de også fikses godt med hårlak.

nytår frisurer mellemlangt hår bob krøller

Krøller får normalt den lange bob til at fremstå kortere, så den ligner en klassisk bob -frisure. Denne nytårsaftens frisure kan styles med både en midterste og en sideskilning. Krøl ikke håret ved rødderne, kun på langs. Hvis du ikke tør lave frisuren selv, er det bedste at booke en tid i hårstudiet. Det glamourøse look er garanteret hos professionelle.

Nytårsfrisurer med krøller

nytårsaften frisure mellemlang længde krøller volumen

Krøller er glamourøse, tiltalende og ekstremt elegante. Derfor er de bare vidunderlige som nytårsfrisure. Og især mellemlangt hår ser godt ud med krøller. Langt hår er som regel tungere og holder ikke krøller længe. Skulderlangt hår er derimod let, og udseendet kan endda bevares i flere dage. Det afhænger selvfølgelig også af hårets struktur.

nytårsaften frisure krøller dig selv med krøllejern

Sådan krøller du dit hår selv: Spray varmebeskyttende spray over hele dit hår og børst derefter, så sprayen er jævnt fordelt. Krøl derefter hårstrengen for streng med et tyndt krøllejern. Alternativt kan du bruge en metode til curling uden krøllejern, f.eks. B. med hårkrøller. Hvis du er tilfreds med udseendet, skal du blot sprøjte med hårspray, og festlooket er klar.

Pift den festlige nytårsfrisure med hårtilbehør

fest frisurer mellemlang længde nytårsaften ideer hår tilbehør

Hvis du vil tilføre nytårsfrisure lidt glans, har du helt sikkert ret med et funklende hårpynt. Hårspænder, tiaraer og pandebånd kan tilpasses outfit og afrunde looket på en fantastisk måde. Du kan bruge dette til at stifte dit hår eller simpelthen som et dekorativt element.

Nytårsaften frisure hår tilbehør temafest 20'erne

Frisurerne i 20’erne kan re-styles med et smukt, glitrende pandebånd og retrokrøller. For eksempel, hvis du inviteres til en temafest nytårsaften, som fejres under mottoet “1920’erne”, så har du fundet den perfekte frisure med det samme!

Halvt åbent hår som nytårsfrisure

nytårsaftens frisure halvt åbne tip

Et fedt alternativ til frisurer med løst hår er dem, der er delvist fastgjort. På billedet kan du finde et eksempel på elegant halvåben frisure, der er let at efterligne. Et par hårstrå er simpelthen taget fra venstre og højre del af håret, snoet og fastgjort på bagsiden af ​​hovedet. Selvom denne nytårs frisure ikke er så kompliceret til mellemlangt hår, ville en hjælpende hånd med stylingen være en fordel.

mellemlange frisurer styling ideer fastgjort til siden bølget

Gemt på siden ser lange bob -frisurer meget stilfulde og festlige ud. Til dette trækkes en dyb sidedel, og alt hår bringes til den respektive side og fastgøres. Frisuren fungerer bedst med krøller eller bløde bølger.

mellemlange frisurer nytårsaften gemt sidelæns krøller

Også i dette tilfælde kan du krydre den sidefestede festfrisure med et smukt hårtilbehør. Det bidrager til et bedre hold og runder vidunderligt hele looket. Nytårsfrisurer, der er fastgjort til siden, kombinerer perfekt med statement øreringe.

Nytårsaften opdateringer til mellemlangt hår

updo nytårsaften slank look mellemlangt hår

Elsker du opdateringer, men har mellemlang hårlængde? Bare rolig, opdateringer er også tilgængelige til mellemlangt hår. Den rigtige stylingidee og lidt dygtighed er påkrævet her. Du kan for eksempel binde din bob i et slankt look eller fremtrylle den til en smuk flettet frisure. Du kan finde en fantastisk stylingsvariant med instruktioner i vores artikel til festlige opdateringer til nytårsaften.

Vi ønsker dig en masse sjov nytårsaften!

festlige opdateringer nytårsaften mellemlangt hår

Previous Post
At købe en lommekniv: en stilfuld gaveidé med en særlig karakter
Next Post
Tinker vinduesdekorationer i efteråret – 15 håndværksideer til børn