15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Brigitte Bardots frisure i trend: ideer og instruktioner til re-styling

Brigitte Bardot frisure ideer drillede manke

Brigitte Bardot er et rigtigt ikon, der har inspireret med sin stil i årtier. Den franske skuespillerinde, sangerinde og model var på højden af ​​sin karriere i 1950’erne og 1960’erne. Det var lidt mere end 60 år siden, men dets særlige udseende er stadig umiskendeligt i dag. Det mest markante ved Brigitte Bardots udseende var hendes fortryllende smil med hul mellem tænderne, hendes lange blonde manke og hendes store øjne, der blev understreget med kohl. Hendes klipning med pandehår er blevet næsten ikonisk og gør et stort comeback i de seneste år. På det sidste dukker mange af de kendte damer op med et moderne bud på Brigitte Bardot -frisuren. Vi viser, hvad der er typisk for klipningen, og hvordan du kan style dit uforglemmelige look.

Den moderne pony a la Brigitte Bardot

Brigitte Bardot frisure frisurer Bella Thorne

Trends kommer og går, men Brigitte Bardots pony er stadig tidløs og i øjeblikket meget populær. Frisuren er kendetegnet ved et ubesværet, afslappet look. Pandehårene skilles i midten foran og skæres diagonalt nedad til siderne. Den midterste afsked er ikke særlig klart defineret og ser afslappet ud. Trinnene i længderne starter ved hagehøjde.

Det bedste ved Brigitte Bardot -frisuren er, at den generelt er velegnet til enhver kvinde. Et trinklip til langt hår ser altid godt og trendy ud, fordi det giver håret mere dynamik. Pandehårene, der falder løst og afslappet over panden, sikrer fuld volumen.

Brigitte Bardot frisure variant pony Chloe Moretz

En moderne pony a la Brigitte Bardot er fantastisk til kvinder med et hjerteformet ansigt. Pandehårene, der blev skilt i midten, skjuler brede kindben og får ansigtet til at se længere ud. Skuespilleren Chloe Moretz ved præcis, hvordan det succesfulde look fungerer.

Brigitte Bardot frisure moderne Alexa chunk bangs

Hvis du har et aflangt, kantet ansigt med høje kindben, er de afslappede pandehår som Brigitte Bardot noget for dig, fordi de kan give ansigtet et blødt, feminint look. Især når et par lange tråde løber rundt i ansigtets side. It-pigen Alexa Chung viser, hvordan du dygtigt kan omgå dette look og style den perfekte frisure. I tilfælde af aflange ansigter kan ponyens sidesektioner være endnu længere for visuelt at udvide ansigtet.

Brigitte Bardots frisure fortolker ideer på en moderne måde

En af de mest berømte ponybrugere nogensinde, Zooey Deschanel, beviser, at ponyen i 60’erne passer perfekt til den ovale ansigtsform. Normalt bærer skuespilleren tykke, lige snittede pandehår. Men hun kan godt lide at eksperimentere med forskellige stylingvarianter.

Selv berømtheder med et firkantet ansigt, ligesom Georgia Jagger, ser yndige ud med en Brigitte Bardot -haircut. Datteren til to ikoner, Mick Jagger og Jerry Hall, modtager ofte komplimenter for hendes lighed med skuespilleren. Trinene bringer blødhed og en vis fylde til kindbenene og får ansigtets linjer til at virke rundere.

Lav Brigitte Bardot -frisuren selv

Brigitte Bardot frisure moderne trend drillet

Kan du lide en ny klipning? Brug Brigitte Bardots billeder som inspiration til dit næste besøg hos frisøren. De vigtigste egenskaber: spidserne er endnu mere end skulderlange, den blødt tilspidsede pande ender under øjenbrynene og skilles i midten. Højdepunktet i Brigitte Bardot -frisuren er den drillede top af hovedet og de lange bølger.

Brigitte Bardot-frisure halvåbne pandehår drillede

For at style BBs frisure skal du starte med en midterskille. For at få pandehåret til at se naturligt ud, lad dem lufttørre uden at bruge en føntørrer og børste. Derefter trylles volumen på toppen af ​​hovedet med hårspray og en kam. For at gøre dette skal du forsigtigt drille håret og sprøjte hårsprayen overhead. Glat derefter forsigtigt toppen. I stedet for at slide dit hår ned, kan du blot trække det løst tilbage og stifte det bag på hovedet.

Ideer og stylingsvarianter af Brigitte Bardot -frisuren

Brigitte Bardot frisure ideer vintage 60'erne

Afslappet og afslappet, men samtidig romantisk og feminin: Brigitte Bardots stil er blevet kopieret mange gange og kan også tolkes på en moderne måde. Hendes XXL bolle eller hendes halvåbne frisure fascinerer os stadig i dag. Nedenfor er et par af de frisurer, der er blevet skuespillerens varemærke.

Det sorte bånd som et trendy tilbehør

Brigitte Bardot frisure langt hår tiår halvt åbent

Der er næppe en pænere detalje til hurtigt at opgradere enkle frisurer end et farvet bånd. Det søde hårtilbehør fra barndommen fejrede sin store genoplivning på landingsbaneshowene til foråret / sommeren 2017. Buerne var ikke bundet præcist, men snarere uagtsomt. Brigitte Bardot binder også en smuk sløjfe i håret og fungerer som afslutning på hendes ikoniske halv-sammen-halv-åbne frisure.

Brigitte Bardot frisure halvåben pony fløjlbånd

Brigitte Bardot frisure med pandebånd

Brigitte Bardot frisure med hårbånd retro 60'erne

Et andet smukt hårtilbehør, typisk for 60’ernes frisurer, er pandebåndet. Det giver frisuren et tilpasset look og holder håret væk fra ansigtet. Det klassiske hårbånd løber over toppen af ​​hovedet og klemmes fast bag ørerne. For at forhindre det i at glide, er det også fastgjort med bobby pins.

Omfattende bolle med krøller – frisuren choucroute

Brigitte Bardot -frisure voluminøse bollehår

BB forårsagede en sensation med den berømte Choucroute -frisure, hvormed hendes blonde manke lignede en tuss surkål. Håret er kæmmet op og bundet op i en urangeret stil. For at genskabe udseendet selv kan du bruge en bollepude. Hårstråene kan derefter fastgøres til bollepuden med U -nåle. Udseendet er særligt romantisk, hvis du trækker et par tråde ud i siderne og vrider dem let ind med fingrene.

Brigitte Bardot frisure bolle pony XXL format

lav hestehale

Brigitte Bardot frisure hestehale drillede pandehår

Den elegante, drillede hestehale er også inspireret af stilikonet Brigitte Bardot. I dag er looket også velegnet til hverdagen, når det er lidt mere afslappet og løst stylet.

Tegn en midterste del. Del en smal hårstreng til højre og venstre. For at gøre håret mere grimt, støv det med volumenpulver eller spray det med tørshampoo. Tag en bred del af håret fra toppen af ​​dit hoved og drill det kraftigt ved rødderne. Glat derefter toppen. Bind håret bag på dit hoved i en hestehale. Træk en tynd tråd fra fletningen, vikl den rundt om hårelastikken og fastgør den med bobby pins.

piget look

Brigitte Bardot frisure to hestehaler med lange pandehår

Et pige -look til din pause, der ikke ser for godt ud. De lette bølger i Brigittes hår blev sandsynligvis fremtryllet af fletning. Dette bragte mere sving og bevægelse ind i håret. De farvekoordinerede buer på den røde bluse afrunder det afslappede look perfekt.

Sidefletning med et blomstret hårtilbehør

Brigitte Bardot frisure pigtail side drillede lange pandehår

For den absolutte perfektion af dit Bardot -look mangler den perfekte Bardot -eyeliner og en nøgen læbestift!

Previous Post
At købe en lommekniv: en stilfuld gaveidé med en særlig karakter
Next Post
Tinker vinduesdekorationer i efteråret – 15 håndværksideer til børn