15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Det smukkeste hårtilbehør til sommeren – 40+ inspirationer!

Hårtilbehør hår tørklæde sommerhår fletning frisurer ideer kvinder blondt hår langt

Farverige hårhåndklæder, mousserende clips, sarte pandebånd og iøjnefaldende designs – hårtilbehøret til denne sommer giver din frisure en masse glamour og det bestemte noget. Disse hjælper dig med at genskabe dit sommerlook igen og igen uden problemer. Det trendy hårtilbehør fås i mange forskellige versioner og er så alsidigt, at der helt sikkert er noget for enhver modebevidst kvinde. Fra afslappet til klassisk elegant – i denne artikel viser vi dig de smukkeste hårtilbehør og hvordan du bedst styler dit hår med dem!

Hårtilbehør – nyttige tips

Hårtilbehør Scrunchie Leo Mønster Top Knude Frisure Mørkeblonde hårsolbriller

  • Hårtilbehør giver dig straks en dosis glamour og understreger din personlighed. Når du vælger resten af ​​tilbehøret, skal du dog sørge for, at det passer sammen, så dit look ikke ser for rodet ud.
  • Brug altid dit hårtilbehør i henhold til lejligheden. I hverdagen har du en tendens til at stole på filigran og subtile varianter. På festivaler eller forskellige fester kan det naturligvis være lidt mere overdådigt og iøjnefaldende.
  • Hårtilbehør kan fastgøres på forskellige måder. Men for at være helt sikker på, at der ikke glider noget på farten, kan du hjælpe lidt med en hårnål eller bobby pin på et upåagtet sted og ordne det hele godt med en masse hårspray.

Pandebånd er et af de mest trendy hårtilbehør i år

Hårtilbehør Pandebånd Blair Waldorf Frisurer Modetrend

Mange hårtilbehør fokuserer bevidst på ansigt og frisure i år. Iøjnefaldende pandebånd, for eksempel kombineret med store øreringe, er et rigtigt blikfang. Mange kvinder forbinder smukke og overdådige pandebånd med Blair Waldorf fra serien “Gossip Girl”. Ikke underligt – damen har taget virkelig flotte modeller på og afgivet et rigtigt statement. Farve er den afgørende faktor for dette hårtilbehør – fra rig grøn til delikat pink til neonfarver – alt er tilladt og ser fantastisk ud! Udseendet er virkelig smukt, hvis du matcher dit pandebånd med en farve på dit outfit. Slående materialer som fløjl eller satin, detaljer som rhinestones, nitter eller perler gør hårbåndene til et absolut højdepunkt i hvert outfit og ser særligt romantiske og pigelige ud.

Hårtilbehør pandebånd med perler sommerhårstrends

Grundlæggende kan absolut hver frisure styles med det trendy hårtilbehør. De fleste moderne kvinder foretrækker at bære det med løst hår med en midterskille. Din frisure ser særligt stilfuld ud, hvis du lader et par tråde falde løst ud. Du kan naturligvis kombinere et pandebånd med en klassisk hestehale eller en updo. Men sørg for, at udseendet ikke ligner en skolepige eller for strengt. Derudover bør dit hår ikke være for tyndt. Brug simpelthen en volumiserende shampoo, mens du vasker, og påfør lidt mousse på dit hår, inden du føner det.

Eksotiske hårspænder får dig i godt humør

Hårtilbehør perlehårklip trend sommer øjenmakeup brunt hår

I år vil det virkelig gnistre og glitre. Rhinsten, perler og ædelsten spiller en meget vigtig rolle i hårtilbehør. Uanset om det er i guld, med et statement eller lavet af et farverigt metal – hårklippene er helt trendy i øjeblikket og ser fabelagtige ud. Dette hårtilbehør er utrolig smukt og praktisk på samme tid. Dette er en vidunderlig måde at skjule en dårlig hårdag, for eksempel. Uanset om det er en ægte accent med iøjnefaldende mønstre eller som et lille højdepunkt i fletningen – uanset hvad du kan lide, er det tilladt her. Det bedste af det hele er, at du ikke behøver at have langt hår for at kunne implementere denne sommertrend. Afhængigt af design og størrelse kan du blive fantastisk kreativ her og lege lidt.

Hårtilbehør hårklip med perler Fransk fletning frisure blondt hår

Den snæversynede og lidt strenge franske fletning ser meget mere fashionabel og elegant ud med et par perlehårspænder. For at opnå dette look selv, skal du blot flette en løs fransk fletning og klippe hårklippene med jævne mellemrum.

Statement hårspænder er det nyeste inden for hårtilbehør

Hårtilbehør hårklip erklæring sommer laklæderjakke kort hår

Mens nogle mennesker sender en besked ved hjælp af en statement -skjorte, kan du i år også gøre det med et hårklip. Hårtilbehøret er også ideelt til at udtrykke dit humør på dagen. Eller pin f.eks. Navnet på din elskede i dit hår. Så dit budskab er let at læse for alle, bør du rette din erklæringslås på et fremtrædende sted.

Scrunchies – Den tilbagevendende trend inden for hårtilbehør

Hårtilbehør scrunchie fløjl hestehale hår stil mørkt blondt hår

Selvom skuespilleren Carrie Bradshaw altid har vist en meget god stilfølelse, når det kommer til stilspørgsmål, tog hun helt fejl med Crunchies. Alle fans af kultserien vil helt sikkert huske den episode, hvor modeikonet udtalte, at disse kun var gode til at vaske dit ansigt, men ikke som hårtilbehør offentligt. Modemærket Balenciaga er ansvarlig for comebacket af disse hårtilbehør. Det spanske modehus har præsenteret en ny version af det længe glemte hår slips til sin efterår og vinter kollektion. Fra fløjl til silke til læder eller vinyl – fra dyb sort til neon – crunchies ser godt ud og tilføjer et særligt strejf af romantik til din frisure.

Hårtilbehør Scrunchie Hailey Baldwin Frisurer blondt hår

De søde hårtilbehør er ikke kun helt hip, men også skånsomme for dit hår. Da hårbåndene ikke har nogen metaldele, sker der ikke unødvendig skade på hårstrukturen. Deres bløde struktur reducerer risikoen for hårbrud. Der trækkes ikke mere, og selv en tæt bundet hestehale bryder ikke dit hår. På lang sigt er scrunchies meget mere skånsomme for håret end konventionelle hårbånd, så intet står i vejen for comebacket i 90’ernes hårtrend.

Hårtilbehør scrunchie trend sommerfrisurer frisurer ideer blondt hår

Den halve bolle, også kendt som den halve bolle, kan nu bruges både til fritid og til arbejde eller skole. Så hvorfor ikke opgradere din frisure lidt med en super trendy scrunchie? På grund af dens tykkelse holder håret endnu bedre, da stofbåndet giver det mere hold.

Hårtilbehør scrunchie hår fletning instruktioner frisurer kvinder blondt hår denim skjorte

Flettede frisurer er en af ​​de smukkeste hårtrends i år og er en glimrende ændring fra en hestehale eller bolle. Hårtilbehør som en crunchie vil for eksempel dekorere dit hår endnu mere og forvandle det til noget utroligt smukt. Denne frisure er perfekt til et bryllup eller en cocktailfest.

Hårbuer – Det søde hårtilbehør skaber et piget look

Hårtilbehør hårbuehårstil sommer t-shirt blondt hår

Hvis du stadig er lidt mistroisk overfor scrunchies, men stadig vil krydre din hestehale lidt, så er hårbuerne lige noget for dig! Her er du forkælet med valg. Fra superenkelt og smalt til bredt og stærkt lyst – der er simpelthen alt hvad hjertet begærer. Lavet af fløjl eller satin, med eller uden perler – hårtilbehøret ser fantastisk feminint og romantisk ud, men ser stadig utroligt godt ud med et afslappet jeansoutfit. Hvis du vil have et mere elegant look end et sødt og piget look, er det bedst at bruge en fløjlhårsløjfe. Det trendy hårtilbehør kommer til sin ret med fastklemte frisurer – hvad enten det er en hestehale, rodet bolle eller bolle – det er en smagssag, og valget er op til dig. Gode ​​nyheder til de klodset blandt jer – der findes nu smarte modeller, der har en integreret hårslips eller klip.

Bobby pins 

Hårtilbehør bobby pins sommer sort hår solbriller modetrends

Hvem kender ikke disse små dele? Men i år er de gamle bobby pins virkelig blikfang og i XXL størrelse. Hårtilbehøret kommer til sin ret, når du bærer dem med en meget høj bolle eller hale. Og selvfølgelig den klassiker, som vi alle kender – bare sæt et par bobby pins i siden af ​​dit hår, og dit look er klar. Dette er bestemt den letteste af alle frisurer og ser stadig smuk og interessant ud.

Hårhåndklæder til et glad udseende

Hårtilbehør tørklæde hestehale hår fletning blondt hår

Denne sommer bliver meget farverig, i hvert fald når det kommer til hårtilbehør. Tørklæder i lyse farver og med forskellige mønstre er totalt trendy og sikrer et sommerligt og friskt look. Hvis disse er lavet af materialer som satin eller silke, skinner de meget ædelt, hvilket gør din frisure endnu mere unik. Hvordan du præcis bærer dit tørklæde, er op til dig. Som et smukt pandebånd eller i frisurer som fletninger og flettet, og du er klar til stranden. Som bandana, turban eller i klassisk retrostil kommer hårsløjfen også til sin ret og ser temmelig legende ud. Det er også rart, hvis du farver det med resten af ​​dit tøj.

Hårtilbehør Scrunchie Hårtendens Sommer Half Bun Frisure Langt hår

Hårtilbehør bobby pins boho look gul kjole festival outfit

Hårtilbehør Bobby Pins Braid Hair Hairstyle Blondt hår

Hårtilbehør Bobby Pins Kort hår underklippet frisure Kvinder modetrends

Hårtilbehør pandebånd hårklip sommertrends kort hår

Hårtilbehør hårbånd silke solbriller modetrends sommer

Hårtilbehør hårbånd lyserøde bukser med blomstermønster modetrends skjortebluse lille håndtaske

Hårtilbehør pandebånd rodet bolle frisure hvid skjorte sommer modetrends

Hårtilbehør Bobby Pins Top Knot Frisure Sommer Mørkebrunt hår

Hårtilbehør Hovedbånd Polka Dots trend sommer trenchcoat

Hårtilbehør Pandebånd Fløjl Guldblondt Langt hår

Hårtilbehør hårbuehårstil sommerbrunt hår

Hårtilbehør hovedbånd fløjl sort små solbriller blondt hår modetrends 2019

Hårtilbehør hårklip med sten frisure sommer lysblondt hår

Hårtilbehør hårbue sommertrends kvinder læderjakke mørkt blondt hår

Hårtilbehør hårklip erklæring sommer modetrends blondt hår

Hårtilbehør hårklip med perler kort hårstrikket sweater frisure trends

Hårtilbehør tørklæde fransk fletning hårtrender langt hår

Hårtilbehør tørklæde silke sommertrends solbriller brunt hår

Hårtilbehør tørklæde sommerblond hår top knude frisure

Hårtilbehør sidste modetrends sommer 2019 øreringe langt brunt hår

Hårtilbehør tørklæde wrap boho look sommertrends solbriller

Hårtilbehør Scrunchie Pink Top Knude Frisure Sommer Mørk Blond Hår Denimskjorte

Hårtilbehør scrunchie modetrend sommerhårstil ideer mørkt blondt hår balayage

Hårtilbehør scrunchie hvid mode trend pink skjorte bluse hår stil ideer

Hårtilbehør Sommerhårbånd Beaded Bryllup Frisurer Ideer

Hårtilbehør sommerhårringe guld boho frisure blondt hår

Hårtilbehør sommerhårklip guldstjernemønster kort hår

Hårtilbehør sommer scrunchie frisurer frisurer ideer blondt hår

Hårtilbehør sommertrends hovedbånd med perler statement øreringe blondt hår

Hårtilbehør erklæring hårklip sommer modetrends blondt hår

Previous Post
35 ideer til efterårsdekorationer på sofabordet i stuen
Next Post
Lav “Pajaki” Mobilé – den polske lykke -charme som dekoration til forskellige lejligheder