15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Style mellemlange frisurer-14 smukke styles til skulderlangt hår

Mellemlange frisurer stil halvlange hårkrøller

Hvad har kort og langt hår egentlig til fælles? De anses ikke for at være særlig lette at passe. Mellemlængden kræver derimod ikke så meget vedligeholdelse og er meget lettere at style selv tidligt om morgenen. Derfor bærer flere og flere kvinder deres hår skulderlængde både om vinteren og om sommeren. Hvordan du selv kan style de mest populære mellemlange frisurer, afslører vi i artiklen.

Medium-længde og lagdelt frisurer er alle raseri

frisurer-mellemlange-lagdelt-stilarter-skrå-pandehår

Mellemlangt hår ser altid elegant og trendy ud og tilbyder samtidig en række forskellige stylingsmuligheder. Mellemlængden er den bedste mulighed for kvinder med fint, glat hår og lille volumen. Hvis frisuren er stylet mellemlang og lagdelt, kan der frembringes mere fylde i håret. Med det rigtige snit kan ansigtets konturer understreges. Den amerikanske model Karlie Kloss bærer normalt sin mellemlange frisure åben og med både en midter- og en sideskilning. På denne måde kan udseendet ændres lidt uden at bruge dyre produkter eller styling af specielle frisurer.

frisurer-mellemlang længde-trin-side afsked

Skulderlangt hår ser godt ud på både små og høje kvinder og kan tilpasses enhver ansigtsform. En mellemlang frisure ser altid meget naturlig ud og bringer også skuldrene godt frem. Selv Miss Universe-vinderen 2012 Olivia Culpo bærer en mellemlang frisure, der ser virkelig elegant ud med sine let buede spidser. Der er dog ingen stor stylinghemmelighed bag dette, men simpelthen det faktum, at spidserne sidder på kravebenet og dermed ændrer form.

Halvlange frisurer 2016 til kvinder: 30 af de mest trendy stilarter

De bedste frisurer til en kantet ansigtsform

Bob Haircuts 2016 – Kort, lang eller bølget?

frisurer-mellemlange-stilarter-lige-hår-midterste afsked

Lige hår er perfekt til frisurer til mellemlangt hår og kombineres vidunderligt med et trinklip. En længe kendt bærer af de lagdelte haircuts er skuespillerinden Jennifer Aniston. De forskellige niveauer af hendes halvlange frisure fremhæver hendes ansigt og skaber en slags ramme til det. Effekten kan fremhæves vidunderligt med nogle lettere tråde. Dette look er perfekt til naturligt glat hår eller kan let re-styles med glattejernet.

frisurer-mellemlange-stilarter-lange-bob-midterste afsked

En af de mest populære mellemlange frisurer er den såkaldte ros. Den lange bob ligner lidt en udvokset bob -frisure, men den har sin egen stil. Frisuren, der var trendy indtil for et par år siden, er allerede blevet til en klassiker. Der er ingen store særegenheder, når det kommer til snittet. Håret er klippet lidt kortere bagpå og lidt lagdelt foran. Dette gør frisuren lettere og tillader en lang række forskellige stilarter. Selv i et slankt look med midterskille ser en lang bob vidunderlig ud, som frisuren til modellen Kendall Jenner beviser.

Medium frisurer med krøller

frisurer-mellemlange-stilarter-vilde-naturlige-krøller

Mellemlange frisurer er ikke kun velegnede til lige, men også til krøllet hår. De omfangsrige naturlige krøller kan fremhæves særligt godt med et halvlangt snit og styles efter ønske. Du kan lege med afskeden og hårfarven for at opnå interessante effekter. Den amerikanske model Chanel Iman bærer sine vilde lokker af mellemlang længde, selvom snittet også har et par lag.

frisurer-mellemlange-styles-bob-perfekte-krøller

Selvom naturlige krøller og glat, mellemlangt hår næsten ikke kræver nogen særlig styling, gør det lidt krøllet og bølget hår slet ikke. Hvis du vil style krøllede frisurer mellemlang og fremkalde elegante krøller, så er forskellige produkter og tilbehør nødvendige for det perfekte look. For eksempel, hvis du vil style glamourøse frisurer i mellemlang længde og fremkalde smukke bølger som Rose Byrnes, så har du brug for et sæt med varme ruller. Så den færdige frisure holder længere og bølgerne får en flot glans, brug hårspray til at sætte.

frisurer-mellemlange-styles-blid-bølget-side afsked

Den krøllede lob er et populært alternativ til den lige version og er perfekt som en frisure til særlige lejligheder. Krøllerne kan styles på enhver måde. Du bestemmer selv om det er med en hårkrølle, krøllejern eller glattejern. Du skal dog bemærke, at de forskellige teknikker giver forskellige resultater. Du kan style bølgebobben med en dyb sideskilning. Således kan frisuren få et afslappet look.

frisurer-mellemlange-styles-sidelæns-bølget-side afsked

Hvis du derimod vil skabe et strengere look, så kan halvdelen af ​​håret fastgøres til siden med bobby pins. Dette gør frisuren mere elegant, men ikke for streng som f.eks. En updo. Denne skulderlange frisure kan også kombineres med vinklede pandehår, der skaber et asymmetrisk look. Et andet vigtigt element til dette er sideskillet, hvilket gør frisuren så attraktiv.

frisurer-medium-lang-bob-bølge-balayage

Mange kvinder bærer deres hår i mellemlang længde som en overgang til en lang manke eller et kort hårklipp. Førstnævnte indebærer at lade håret vokse, indtil det når den ønskede længde. I dette tilfælde er god pleje, især for spidserne, nødvendig, så håret ikke ser skadet ud til sidst. Regelmæssig spidsbeskæring er et must, selvom du vil have dit hår til at være længere. Men hvis du vil have en kort klipning, men endnu ikke er sikker på, om kort hår passer til dig, kan du eksperimentere med et skulderlangt snit som en overgangsfrisure.

Medium længde frisurer med pandehår og som en updo

frisurer-mellemlang længde-lagdelt-pandehår-ombre-hår-farve

Med mellemlange frisurer, udover lag, spiller pandehår en lige så vigtig rolle. Dette endnu kortere trin grænser pænt til ansigtet og ser særligt feminint og elegant ud. Berømte kvinder som Emma Stone, Taylor Swift og Dakota Johnson bærer næsten altid deres frisurer i medium, lagdelt og med pandehår. Du kan eksperimentere med hårfarver og farveteknikker såsom ombré og balayage, som fremkalder en anden sej effekt.

frisurer-mellemlange-pandehår-pin-up-bolle

Hvad der næsten er utroligt i de fleste tilfælde med kort hår er updos. Men hvis frisurer er af mellemlang længde, så kan de også bindes til en smuk updo. Disse er ikke omfangsrige chignoner og elegante hestehaler, men derimod små, afslappede boller.

frisurer-mellemlange-pandehår-styles-top-knude-afslappet

Da frisurer i mellemlang længde for det meste er lagdelt, kan en updo næsten aldrig være perfekt. Dette er dog ikke en ulempe, men kan ses som en flot effekt. De fremragende højdepunkter skaber et afslappet look og er derfor perfekte til en daglig frisure.

frisurer-mellemlange-styles-updos-slank-look

Men hvis du vil style dit halvlange hår til en updo i et slankt look, så kommer forskellige hårprodukter til undsætning. Med hårskum og hårgel kan de fremspringende tråde sættes tilbage og fastgøres på plads. Men hvis det er en frisure til en særlig lejlighed, er det værd at besøge frisøren for det perfekte look.

Previous Post
Udendørs loungemøbler – Sådan konverteres det udvendige område til en stue
Next Post
Trendsport 2020: trail løb, fitness træning og rulleskøjter er alle raseri lige nu!