15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sådan males dine negle korrekt – 5 nyttige tips

smuk-negl-maleri-tips-manicure

Velplejede manicure er ikke noget problem for enhver modebevidst kvinde i disse dage. Du kan oprette smukke negle derhjemme gennem en enkel og overkommelig proces. Som med mange andre ting kan der være nogle komplikationer, når du maler dine negle, men de bør tages som en reel udfordring. Vores råd er: bare vær rolig, og du vil støde på eventuelle problemer. Og en ting mere: det er bedre at bruge en neglelak af høj kvalitet! Dette vil spare dig for en vis stress, når du maler! For at undgå yderligere gener vil vi gerne give dig et par råd mere om emnet Mal negle korrekt give.

Mal dine negle ordentligt og få en flot manicure

1. Undgå for stærk kosmetik

Mal negle korrekt, tips-neglelak-fjern

Det første trin i at skabe en smuk manicure er meget vigtig. Først skal du fjerne den gamle neglelak grundigt fra dine negle. Det er tilrådeligt at vaske dine hænder bagefter, så der ikke er rester af neglelakfjerner på neglene.

Det er ønskeligt at vælge en sådan neglelakfjerner, der ikke indeholder acetone, og som vil skade dine negle betydeligt mindre.

2. Mal dine negle korrekt – Forbered neglene

neglebånd-skub-tilbage-fjern-smuk-manicure

Inden du maler dine negle, skal du dog ikke glemme endnu et vigtigt trin i forberedelsen. Dernæst skal du fjerne huden på dine fingre. Så kan du vende dig til neglene. De skal afkortes til den krævede længde før maling og derefter arkiveres i form. I princippet gør man ikke dette efter maling, for der er risiko for, at den nyligt påførte neglelak kan blive beskadiget. Og det er der naturligvis ingen, der vil!

3. Brug altid en basiscoat for et bedre hold

undercoat-base-coat-application-beautiful-manicure

Grundlaget er et nødvendigt specialprodukt til den perfekte manicure. Dette sikrer, at neglelakken holder længere og påføres jævnt. Disse egenskaber gør grundlaget simpelthen uundværligt for den perfekte manicure. Hvis du derudover har problemer med dine negle, kan du anvende de mere specialiserede produkter, der er på markedet i øjeblikket, og også bruge dem som en base coat. (f.eks. reparationsfrakker, der opbygger lakker mod splintring af neglene)

4. Påfør neglelak i to lag

negl-korrekt-maleri-tips-påfør-andet-lag-neglelak

Det er altid bedre, hvis du påfører neglelakken i to lag. Sådan får du den rigtige farve, og manikyrets holdbarhed er garanteret. Efter påføring af det første lag er det tilrådeligt at vente et stykke tid, før du begynder at påføre det andet lag. Ellers kan der forekomme små blærer og pletter på neglebåndet.

5. Bedre at vente

negl-korrekt-lak-påfør-neglelak

Du skal være forberedt på, at det vil tage tid at male dine negle.

Forvent at male dine negle til at tage mindst en time. Du behøver ikke gøre andet i løbet af denne tid. Fordi selv den mindste kontakt med en overflade kan ødelægge hele din ydeevne og koste dig en masse stress.

Sådan males dine negle korrekt, tips-rød-søm

Previous Post
Skulle du ikke spise noget efter kl. 18 og hjælper det dig med at tabe dig?
Next Post
Tinker efterårsvindue billeder – søde ideer og motiver