15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Shellac negle – alt hvad du behøver at vide om sømtrenden!

Velplejede og smukt malede negle er et absolut must for enhver kvinde. Uanset om de er lyse og farverige eller enkle og elegante – de afrunder helt dit look. Men rækkevidden af ​​procedurer i neglesalonen kan nogle gange være meget overvældende. Højglans, minimal tørretid, ingen spaltede ender eller brud og lang holdbarhed – Shellac lover os alt dette. Men hvad er Shellac -søm egentlig? Er der en forskel mellem akryl og gel negle eller Shellac eller gel? Læs med og find ud af det – i denne artikel har vi samlet alle de vigtige oplysninger om tendensen til dig!

Fjern UV -neglelak Hvor længe holder UV -neglelak

Hvis du er træt af at skulle male dine negle igen et par dage, fordi neglelakken flækker for hurtigt af, så vil du måske overveje Shellac. Det er skånsomt for neglene, holder længere og sprøde negle hører fortiden til.

Shellac søm – hvad er shellak?

Shellac negle uv neglelak oplever røde negle

Shellac blev opfundet og patenteret af det amerikanske firma “CND” (Creative Nail Design). Ifølge virksomhedens grundlægger kombinerer Shellac de bedste egenskaber ved gel og normal neglelak. Produktet skylder sin modstandsdygtighed og hårdhed over for de såkaldte fotoinitiatorer, der følger med det. Shellac negle fremstilles i 3 trin – i det første trin påføres basislak, i det andet neglelak i den ønskede farve og i det tredje trin forsegling af topcoat. Efter hvert trin skal neglene hærde under en LED -lampe, ligesom med gel neglelak. Hele proceduren tager mellem 45 og 50 minutter, og derefter er dine negle ridsesikre!

Forskel mellem Shellac og Gel?

shellack negle sundhedsskadeligt Lav gel negle selv

Selvom forskellen mellem Shellac negle og gel negle ikke vil overraske dig, er der et par små ting, der gør de to typer manicure forskellige.

  • Den første forskel mellem Shellac og Gel er denne Brug – Hvis du beslutter dig for at bruge gel negle, skal dine naturlige negle først lægges lidt ned og rues, derefter påføres klæbende gel og 2-3 lag plastgel, og hvert lag skal derefter tørre og hærde under en UV-lampe i cirka 1 minut . Da fingerneglene ikke behøver at blive filet eller ruet ved brug af Shellac, anses denne behandling for at være blidere. Shellac påfører også flere lag, men de er meget tyndere og ser meget mere naturlige ud.

UV neglelak fjerner forskellen mellem akryl og gel negle

  • Gel neglene giver dig mulighed for at bringe dine negle i absolut enhver ønsket længde og form-fra mandelformede negle til iøjnefaldende stiletto negle, alt er muligt. Da Shellac mere eller mindre er en neglelak, er neglelængde imidlertid ikke mulig.
  • Fjernelse af Shellac er meget hurtigere og lettere end med gel negle – gel har den største ulempe, at den skal arkiveres ned til det første lag, før den fjernes, hvilket belaster dine negle yderligere.
  • Gel er meget tykkere end Shellac negle, og derfor holder den lidt længere – cirka 3 til 4 uger.
  • Hvis du vil styrke dine negle, så er gel et bedre valg.

Og hvad er forskellen mellem akryl og gel negle?

Hvordan får du neglelak fra tøj uv fjerne lak

Lange, farverige og iøjnefaldende eller almindelige – kunstige negle er blevet en trend, der aldrig går af mode. Det oftest stillede spørgsmål i enhver neglesalon er forskellen mellem akryl og gel negle.

  • Den første forskel ligger i det anvendte materiale – massen til akrylnegle består af en blanding af akrylpulver og væske. Da akrylen tørrer meget hurtigt, er det korrekte blandingsforhold af stor betydning. Desuden skal blandingen blandes meget kort før påføring. Og som navnet antyder, er det materiale, der bruges i gel negle, gel.
  • Akrylnegle kræver ikke en særlig UV- eller LED -lampe til hærdning – dagslys er tilstrækkeligt.

uv neglelak oplevelser Shellac negle pleje

  • Når akrylneglene tørrer, produceres der imidlertid stikkende dampe, der er sundhedsskadelige og ikke bør inhaleres. Der er ingen sådan risiko med gel- eller Shellac -negle.
  • Hvis det er nødvendigt, kan du fjerne akrylen helt alene hjemme med normal neglelakfjerner med acetone.
  • Akryl negle er mere modstandsdygtige end gel negle, hvilket gør dem bedre for alle, der ønsker at forstærke deres sprøde negle.

Shellacpriser og de bedste Shellac -mærker

Sådan fjernes shellak fra negle tynde negle efter gel

Shellac negle er meget billigere end akryl eller gel negle – en procedure koster normalt mellem 30 og 35 euro. Afhængig af by og neglesalon kan prisen naturligvis variere lidt – men det vil ikke være mere end 40 euro. Nå, hvad er de mest berømte Shellac -mærker, og hvilke Shellac er de bedste? Som allerede nævnt blev den innovative neglelak opfundet af virksomheden “CND”, som er den største leverandør af produkter til professionel neglepleje i verden. Med 152 nuancer er valget af farver virkelig stort, og der er bestemt noget for enhver smag. Andre mærker, der har Shellac neglelak i deres sortiment, er “Gelish” med 141 farver, “Opi” med 71 farver og “Essie” med 36 farver.

hvilken shellak er den bedste neglelak farver neon

Neglelakker blev opfundet for omkring 2 år siden, som ligner gel, men koster meget mindre. De er kendt under navnene “Gel shine” eller “Miracle Gel” og fås i alle velassorterede apoteker. Gel -effekten sikrer en længere holdbarhed i forhold til konventionel neglelak. Det, der adskiller dem fra Shellac -negle, er kun tørringen – der kræves ingen UV -lampe, men det tager også lidt længere tid.

Hvor længe holder Shellac?

hvad er shellack uv neglelak holdbarhed lav gel negle selv

Er Shellac en langvarig neglelak? Svaret på dette spørgsmål er et rungende “Ja!”. I modsætning til konventionel neglelak holder den i cirka 2 uger. Og alt dette uden ridser eller splittede ender! Den såkaldte “2 ugers regel” gælder dog for Shellac søm. Da Shellac neglelak bliver meget hårdere med tiden og derfor bliver sværere at fjerne, bør du fjerne UV neglelakken efter maksimalt 14 dage.

Shellac søm – Shellac hjem instruktioner

gel neglelak oplevelser styrker tynde negle pleje tips

Du behøver ikke gå til neglesalonen for smukke Shellac -negle – der er nu mange LED- og UV -lamper og alt udstyr til privat brug på markedet. Da priserne er omkring 50 euro, er dette også det billigere alternativ. Men før du laver Shellac selv, anbefales et par behandlinger fra en professionel neglelærer – på denne måde kan du se, hvordan det gøres. Og sådan kan Shellac anvendes:

  • I det første trin arkiveres neglene og får den ønskede form.
  • Påfør grundlak og lad derefter den ene søm efter den anden hærde i 10 sekunder under LED -lampen.
  • Derefter påføres to tynde lag af den farvede neglelak, som også skal tørres under lampen.
  • Påfør til sidst forseglingens topcoat og læg dine hænder under lampen igen i 10 sekunder.
  • Nu skal du bare massere den fugtgivende håndcreme i dine hænder, og dine seje Shellac -negle er klar!

Sådan fjernes shellak fra negle?

Hvordan fjerner jeg shellack fra neglene og skadelig neglelak

Har du selv med succes påført Shellac neglelak, og er det nu på tide at fjerne det? Den gode nyhed er, at du selv kan fjerne schellac! Vi forklarer hvordan du gør dette nedenfor. Ved demontering af Shellac skal neglene ikke files og rues, hvilket kan ses som en fordel. For at fjerne UV -neglelak bruges den gode gamle acetone dog. Men da det har det dårlige ry at være skadeligt for neglene, da det fjerner fedt og fugt fra dem og kan resultere i sprøde negle og tør hud, tilbyder virksomheden “CND” et acetonefrit opløsningsmiddel. Den fås også i Tyskland.

shellack pleje efter gel negle brudte negle pleje tips

Sådan fjernes Shellac derhjemme:

  • Læg neglelakfjerner med acetone på vatrondeller.
  • Sæt vatrondellerne rundt om dine negle, og vikl dem derefter tæt sammen med aluminiumsfolie.
  • Lad det stå i ca. 10-15 minutter, og tør derefter enten shellakken af ​​eller skrab den meget forsigtigt af neglene.
  • Ifølge Shellacs erfaring er pleje efter hele proceduren et absolut must – det er den eneste måde at forhindre dine Shellac -negle i at gå i stykker. Så forkæl dine hænder med en god portion håndcreme. Endnu bedre ville være lidt kokosolie eller tea tree olie.

Hvad er Shellac -ulemperne?

Sådan fjernes neglelak fra stof Tips Gel negle guide til begyndere

Vi har allerede forklaret dig, hvad Shellack er, og hvordan det anvendes. Nu skal vi komme ind på spørgsmålet om, hvorvidt Shellac er dårligt for negle.

  • Den største ulempe og årsagen til, at Shellac kan være skadelig, er den måde, den fjernes på. Behandling med acetone er meget aggressiv, både på huden og på neglene. Konsekvenserne er tørret hud og sprøde negle, som også er mere modtagelige for forskellige svampe- og negleinfektioner. Af denne grund anbefaler mange hudlæger at give dine negle en pause på mindst 2-3 dage mellem hver manicure.
  • Inden du påfører en gel neglelak, skal du sikre dig, at dine negle er helt sunde. Hvis neglebåndet eller neglesengen på nogen måde er beskadiget, anbefaler vi ikke at bruge Shellac. Sådanne problemer forkorter holdbarheden, og Shellac holder ikke så længe, ​​som den burde.
  • Anvendelsen af ​​en UV -lampe til hærdning er en anden ulempe, der alvorligt skal overvejes. Det er ikke længere en hemmelighed, at UV -stråler er skadelige. På den ene side betragtes de som en kræftudløser, og på den anden side fører de til alderspletter. Selvom bestrålingen kun varer et par sekunder, og sandsynligheden for kræftudvikling som følge heraf er meget lav, anbefales det at påføre en håndcreme med UV -beskyttelse på forhånd.

Shellac søm – forskel på UV- og LED -lamper?

led lampe negle lav gel negle selv Instruktioner

Arbejdsprincippet med LED- og UV -lamper er praktisk talt det samme – lyset og strålingen sikrer, at UV -neglelakken hærder og tørrer hurtigere. Den eneste forskel er i typen af ​​belysning. UV -lampernes bølgelængder er brede, og derfor tager hærdningen lidt længere tid. Men de fungerer med alle kunstige negle – både med akryl, samt med gel- eller Shellac -negle. Med en LED -lampe er bølgelængderne smallere, og neglene er helt tørre efter et par sekunder. Prismæssigt koster LED -lamper lidt mere – men de holder også længere. Gad vide om du kan lade en LED eller normal neglelak tørre med en UV -lampe? Svaret er “Ja!” – en stor fordel ved LED lamper er, at de er velegnede til tørring af alle neglelakker. Men LED -lampen og UV -neglelakken virker ikke, fordi LED -strålerne ikke kan aktivere UV -gelen.

Forstærk negle med gel – hjælper det virkelig?

Shellac negle uv neglelak oplevelser

Hvis dine negle er tynde eller tilbøjelige til at gå i stykker og spaltede ender, kan du måske forstærke neglen med gel. Gelen påføres i flere lag og hærdes derefter under en UV-lampe, hvilket igen sikrer stabile og brudsikre negle. Det dejligste ved at styrke negle med gel er deres egnethed til daglig brug – en brudt neglelak efter rengøring eller opvask er nu fortid! Selv aggressive rengøringsmidler er ikke længere en fare.

Neglelakblærer – det kan være problemet!

Efterårs negle maler normal neglelak med UV lampe

Uanset hvor hårdt vi undertiden prøver at male vores negle – nogle gange vises disse små, irriterende blærer på dem. Så dette ikke sker for dig igen, har vi de mest almindelige årsager til dig.

  • Rumtemperatur for høj – En lidt kendt kendsgerning er, at varme forringer neglelak. Så det er bedst at opbevare dine neglelakker et køligt sted eller sætte dem i køleskabet 1 dag før brug.
  • Ryst neglelak – Hver kvinde har gjort dette mindst en gang i sit liv. Men dette er en anden grund til de irriterende blærer. Så vi anbefaler at rulle neglelakken frem og tilbage mellem dine hænder næste gang.
  • For meget neglelak – For mange lag neglelak tørrer logisk langsommere, og sandsynligheden for, at der dannes et par bobler, er også meget større.
  • Forskellige produkter – Da produkterne fra forskellige mærker har forskellige ingredienser, er det meget muligt, at de ikke kommer godt overens.

Shellack ulemper forstærker søm med gel

Previous Post
Udendørs loungemøbler – Sådan konverteres det udvendige område til en stue
Next Post
Trendsport 2020: trail løb, fitness træning og rulleskøjter er alle raseri lige nu!