15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ballerina negle i trend – Denne negleform ser helt ædel og stilfuld ud!

Ballerina negle Akryl Nude fransk variant Juwellen

Ballerina -neglene, også kaldet kistesøm, har været på mode i et par år og konkurrerer med de spidse stiletter. Looket blev først set på berømtheder som Rihanna og Kim Kardashian, nu er den karakteristiske negleform populær blandt mange damer rundt om i verden. I modsætning til de underlige tendenser som “Bubble Nails” og “Fur Nails”, som har fået stor opmærksomhed på Instagram på det seneste, er ballerina -neglene en trend, som almindelige mennesker faktisk kan have på. Derudover er der allerede mange variationer og ideer til smukke sømdesign. Vi fortæller dig i dag, hvad der kendetegner denne negleform og giver dig nogle ideer til en elegant manicure.

Hvad gør ballerina negle?

Pointe sko ballerina dansere inspirationskilde ballerina negle

Denne negleform skylder sit navn til de klassiske balletsko, også kendt som pointe -sko. Disse har en flad frontdel, som giver danseren en jævn stående overflade. Ballerina -neglene er en kombination af to sømformer – “firkantet” og “mandel”. Neglene arkiveres først i en mandelform, derefter ender de fladt med skarpe hjørner. Spidsen af ​​neglen skal ligne en ensartet trapezform, og neglen som helhed danner en diamantform.

Kistnegle negleform understreger rhinestones

På trods af deres navns elegance betragtes ballerina -neglene som ganske vovede og flamboyante. Ballerina-neglene er mere velegnede til selvsikre, beslutsomme kvinder og kombineres bedst med strenge dragter frem for romantiske kjoler.

Formning af negle – tips og tricks til perfekte negle

Gelenegle til sommeren 2019 – 5 sømdesigntrends og masser af inspiration

Inspiration til hvide gel negle: gode ideer til vintersæsonen

Ballerina negle kort negleforstærkning med gel lilla lilla

Ballerina -neglene repræsenterer en blanding af den ovale og kantede form. Udseendet er velegnet til stærke og stærke naturlige negle såvel som til kunstige gel -negle. Formen kommer dog til sin ret med længere søm. Det er meget vigtigt, at alle neglene på de ti fingre er perfekt filet, fordi eventuelle uregelmæssigheder straks vil fange øjet.

“Ballerina” til naturlige negle

Ballerina negleform naturlige negle lange stærke

Hvis du vil filere dine naturlige negle i en ballerina -form, er her nogle arkiveringsteknikker, du kan prøve:

Metode 1 – Bestem først neglens længde og fil alle sømspidserne flade. Rund derefter neglene og midten af ​​neglen i en 45 graders vinkel for at skabe en trapezform.

Metode 2 – Før først siderne og midten af ​​neglen som med mandelformen, og juster derefter spidserne til den ønskede længde. Spidsen arkiveres lige vandret.

Ballerina negle form naturlige negle malet pink

Sørg for at sømspidserne ikke bliver for smalle eller for brede. Ellers vil hele effekten af ​​ballerina -formen forsvinde, og neglene vil snart ligne den sædvanlige “firkant”.

Ballerina-formede gel negle

Ballerina negle nuancer af pink pastel rhinestones trekant

Da naturlige negle kan bryde af relativt hurtigt med denne teknik, ville det være mere fornuftigt at forstærke naturlige negle med gel. Ballerina-formede gel negle er særlig populære i negle studier over hele verden. Når det kommer til neglernes kunstneriske design, er mulighederne ubegrænsede. Hvis du har et bestemt sømdesign, kan du vise det frem til din manicurist.

Ballerina negle gel mat glitter burgunder mørkerød

For at give dig inspiration til din næste manicure har vi samlet nogle gode nail art -ideer, der sætter denne negleform i rampelyset. Afhængigt af den valgte farve eller dekoration skabes en meget anden effekt.

Monokrom

Ballerina gel negle pink toner negle klistermærker

Selvom alle neglene er malet i en farve, vil ballerina -manicure forårsage opsigt. Bløde pastel- og nøgentoner som beige, rose eller grå får neglens design til at se visuelt roligere ud. Lysende neonfarver understreger derimod det vilde look og intensiverer effekten. Et farvestrålende sømdesign er perfekt til sommerferien.

Frostet

Ballerina negle kombination firkantet oval mat

En fløjlsagtig, mat neglelak får hjørnerne på ballerina-neglene til at fremstå blødere og sikrer visuel ro. En charmerende kontrast skabes, når den matte overflade er dekoreret med funklende rhinestones. Du kan også blande mat og blank finish for at tilføje accenter til nogle af neglene.

Understreg også negleformen

Ballerina negle kort fransk variant sølvglitter

Ballerina -neglene er kendetegnet ved en smuk geometri, som kan understreges med neglekunst. Stol på et mønster med klare linjer, et negativt rumdesign eller et stribet look.

Accenter med glitter

Ballerina negle kort gel polish pink glitter sølv

Hvis du vil få din neglekunst til at se mere livlig ud, bør du helt sikkert stole på glitter. Den fine glans af glitterpartiklerne balancerer visuelt den kantede negleform og får den til at fremstå meget feminin. Mulighederne er meget forskellige: understrege neglespidsen, opret en farvegradient eller bare male et par negle med glitter neglelak.

Farvepigmenter

Ballerina negle akryl pastel pink rhinestones

Farvepigmenter får neglene til at skinne endnu mere strålende og er i øjeblikket øverst på popularitetslisten. Krom, hologram, glansøm – alt dette look er fantastisk til ballerina negle og bringer et fancy element i spil.

farvegradient

Ballerina negle gradient nøgenhvid

Ombré -looket i lyse farver er fantastisk til ballerina -neglene. Den mest populære kombination er nøgen og hvid. Accenten er placeret på neglespidserne. Du kan også tilføje lidt glitter til gradienten og skabe en endnu mere imponerende effekt.

Jewel wave nail art

Ombre Nude White Ballerina Nails Rhinestones

Ballerina -neglene viser sig normalt at være usædvanlige og ekstravagante. Strass giver neglemodellen prikken over i’et og kan ikke overses. De betagende glitrende højdepunkter gør hvert sømdesign endnu mere specielt.

Marmor look

Ballerina negleform Nøgne marmorlook sølvstriber

Alle har nu negle i marmoreffekt! De ser super klassiske ud og er super lette at lave selv. Du kan kombinere dette look med forskellige nøgentoner, pastelfarver eller yderligere detaljer såsom neglestriber.

Skøre linjer på en hvid primer kan også trylles frem med en permanent tusch! Du skal blot lave et par stribede linjer og derefter sløre dem lidt med en børste gennemblødt i alkohol. Da kistneglene normalt er kendetegnet ved en vis længde, er 4-5 streger tilstrækkelige, ellers bliver sømdesignet for mørkt.

Ballerina negle form marmor look hvide sorte nøgen toner

Marmor negle hvid lang ballerina form

Tiger Eye negle

Ballerina negle tiger eye optics hvid sort guld glitter

Tiger eye manicure er bestemt et blikfang. Navnet lyder sikkert bekendt for dig. For et par år siden var Tiger Hair alt raseri. Hårtrenden var en flot blanding af brunt, guld og bronze, hvilket skabte smukke højdepunkter i håret. Cat-eye neglene skinner også med fascinerende lysreflektioner og en unik farvedybde.

Gotisk sømdesign

Negleformet ballerina mat sort gotisk sømdesign

Ballerina negle malet sort ser også meget stilfulde ud. Endelig kaldes denne negleform også “kistesøm”. Negledesignet kan derfor være lidt gotisk og formidle en mørk følelse. En mat finish vil yderligere forstærke effekten.

Malingsmotiver på negle

Ballerina kist negle laks farve sommerfugl

Ballerina -neglene giver plads nok til at male søde motiver. Med en spidspen kan der f.eks. Laves små mickeys, hjerter og blomster. Hvis du ikke kan male detaljerede designs i hånden, er der også gode alternativer såsom vandmærkater, stempler, klistermærker og Co. De komplicerede motiver er særligt effektive på længere søm.

Uanset hvilket neglelakstil du vælger, vil ballerina -neglene helt sikkert skabe opsigt!

Ballerina Nail Shape Peach Pink Black White

Gel negle ballerina form ananas motiv sommer

Ballerina negleform beige brune rhinsten

Kistnegle Negleform Marmor Blå Hvid Sølv Accenter

Kist negle ballerina mat mørke røde rhinsten

Ballerina kist negle nøgen nuancer matte rhinsten

Previous Post
Udendørs loungemøbler – Sådan konverteres det udvendige område til en stue
Next Post
Trendsport 2020: trail løb, fitness træning og rulleskøjter er alle raseri lige nu!