15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Trendy neon negle: 8 flotte neonfarvede søm designs til sommer!

Ligesom mange andre halvfemser skønhedstendenser, som vi elsker, er neonfarver lige øverst på listen lige nu. Fra neonøjenskygge til neonhår, der er så mange måder at lege med de lyse neonfarver. Vi forstår, at disse farver kan se for levende og mærkbare ud i eller omkring ansigtet. Der er stadig en enkel og mere subtil måde at mærke neontrenden på: neon negle.

Neon negle er sommertrend 2021

Med sommeren i fuld gang, er det nu det perfekte tidspunkt at give dine negle en pop, der øjeblikkeligt får dig i feriestemning. Tjek disse 8 måder at bære neon negle på og husk de bedste ideer til din næste sømdesignaftale!

1. Neon søm fransk

neon sommer negle fransk

I foråret var Pastel French Nails meget populære. Nu om sommeren er neglespidserne malet i iøjnefaldende neonfarver som lyserød, orange, gul og koral. Med neonfarver kan dine franske negle få et lyst, moderne twist på ingen tid.

Korte gel negle med en neon kant

neon sommer fransk til korte negle

Hvem siger, at du skal gå efter en enkelt neonfarve? Vælg ikke bare en, men fem forskellige nuancer! Seriøst, med neon sømtrenden på sit højeste, er der ikke noget bedre tidspunkt at forkæle sig med en neon regnbue mani. For at opnå det muntre, sommerlige look skal du male hver neglespids i en anden neonskygge.

V-formede franske spidser

Neon negle fransk i orange og neongrønt

Du kan tilpasse det franske sømdesign til din negleform. For eksempel, hvis du foretrækker at bære dine negle i en rektangulær form, kan du designe den franske spids i en V-form. Med Sqoval og Almond Nails er det bedst at stole på den klassiske, afrundede smilelinje.

Squoval negle med franske spidser i koral 

neonrosa negle med franske spidser

2. Neon negle med leo pletter

negle ideer neon kort

En anden cool negledesign -trend, der cirkulerer på Instagram lige nu, er kombinationen af ​​neonfarver og leopardprint. De farverige striber, hvorpå sorte leopardpletter derefter tegnes, er specielle. Dette sømdesign kommer til sin ret på en basisfrakke i nøgen tone.

Negledesign med neongul

neon negle gule med leo striber

Strimlen skal løbe lodret over hele neglebedet. Leo -mønsteret er derefter malet med sort over denne farvede stribe. Resten af ​​neglene kommer normalt i den samme nuance af neon.

Neon negle i pink

neonrosa negle mat med leopardprint

Afhængigt af hvor farverigt du vil have dit sømdesign, kan du vælge en anden neonfarve til hver negl. Med den lette grundlak ser det hele stadig harmonisk og ikke for fedt ud.

Neon regnbue negle i mat

neon negle matte med leomønster

3. Retro hvirvel negle i neon farver

Retro mønster i neonfarver på lange gel negle

Vi kan ikke tale om sømdesigntrends 2021 uden at nævne de hofte neon negle i 70’erne stil! De er den ultimative løsning til sjove sommernegle, der er lyse og klar til Instagram.

Bølgerne starter og slutter forskellige steder

Negledesign i retrostil i neonfarver

En lys eller nøgenfarvet neglelak bruges som base. Derefter tegnes smalle og bredere bølgede linjer med en fin neglelakbørste. Med den nøjagtige bølgeform og antallet af farver kan du slukke dampen helt kreativt.

Swirl Nails bragte dig straks i godt humør

neon sommer negle i pink og gul med negativt mellemrum

Denne sømtrend er ekstremt alsidig. Du kan enten tilføje et fedt design til hver anden søm for at tilføje et par accenter, eller du kan fremkalde farverige bølgede linjer på alle negle.

Enkelt hvirveldesign på ringfingeren

korte neon negle i pink med glitter

4. Neon søm 2021: Farverige og abstrakte

neon negle farverige med bladguld

Hvis du selv vil lave et neon søm design, kan et abstrakt design være lige noget for dig. De uregelmæssige former kan bruges til at skjule fejl. Du kan vælge to eller tre neon neglelak farver og kombinere dem for et iøjnefaldende farveblokerende look.

Abstrakte neon negle i pink, blå og hvid

neon sommer negle med abstrakt mønster i pink og blå

Alternativt kan du bruge en hvid neglelak som base til at indstille neonfarverne som accenter. Det abstrakte negledesign kan afrundes vidunderligt med guldfolie og fine edderkoppegel -linjer.

5. Gradient neon negle

Sommer negle i neon farver

Gradient negle, såkaldte ombre negle, er ikke en ny trend, men udseendet kan også implementeres med neonfarver. Sorte neglekunstmotiver som skaller, søstjerner og palmer træder til sin ret på denne farverige baggrund.

Neon negle i et ombré look

neon negle med en gradient mellem pink orange og gul

Den mest populære variant til et sommernegldesign er farvegradienten fra pink til orange til gul. Neglene minder om Tequila Sunrise Cocktail og ser lige så lækre ud. Den farverige drink fungerede også som inspiration for denne dristige hårfarve.

Palmer er et populært motiv til sommernegle

neonkoral og gule negle med gradient

6. Matt neon negle

neonorange stiletto negle matte med ombre

Elsker du at være iøjnefaldende? Så er dette sømdesign noget for dig! Det matte look er en trendy trend, der får neonfarverne til at fremstå bløde og fløjlsagtige i stedet for så lyse.

Sommer negle i et delikat mat look med neon accenter

korte neon negle matte i nøgen, pink og orange

7. Neon negle med glitter og negativt mellemrum

neon negle med glitter sort og gul

Med sådan en lys lak på dine negle er nogle gange mindre mere. Du kan lave en fed sætning med et negativt mellemrumsudseende, der kun indeholder en (eller to) neontoner. Med lidt sort og sølvglitter kan du fremkalde en flot kontrast.

Neonorange negle med glitter

Neon negle med orange, glitter og sort

8. Korte neon negle – subtile og iøjnefaldende på samme tid

neongule negle med glitter

Kunne du tænke dig at prøve manicure -trenden i sommeren 2021, men er ikke fan af for komplicerede sømdesign? Til dette enkle, men fede look kombineres for eksempel en enkelt neonfarve, en lys nøgen nuance og noget sølvglitter. Dette har stadig en magisk effekt og passer også godt til den geometriske nail art trend, som har nydt stor popularitet i de seneste år.

neonorange negle med glitter

Hvis du har brug for endnu mere inspiration til dit næste sømdesign, kan du se 90 af de smukkeste gel -negleideer til 2021 i denne artikel!

Previous Post
Et fotoshoot med Rihanna, Naomi Campbell og Iman
Next Post
Ferie på Mosel: Seværdigheder og tips til din perfekte sommerferie!