15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Boho altan: Sådan er udendørs stuen indrettet i boho stil

Det gode vejr nærmer sig, og det er tid til at vække balkonen fra dvaletilstand og bringe den i form. En hyggelig oase af velvære på balkonen er det bedste tilbagetog for afslapning i den friske luft. Uanset om du planlægger en komplet altan makeover eller bare vil give den en ny stil, er du kommet til det rigtige sted! I dag viser vi dig, hvordan du kan designe en boho -altan.

Boho altanmøbler af rattan, sisal og bambus med hvide sædehynder

Boho chic er en helt hip stil, måske på grund af sin farverighed eller dets blanding af teksturer og udskrifter, der tiltrækker os så meget. Eller på grund af sin uformelle karisma, som inviterer os til at slappe af. Det er en af ​​de perfekte tendenser til at dekorere moderne terrasser eller altaner og give dem et meget elegant look denne sommer.

Boho lounge på balkonen med masser af puder

Hvis du designer dit udendørs område i boho -stil, får du en afslappet og rolig atmosfære, der er ideel til hvile, læsning, arbejde eller endda en lur. Med de rigtige møbler og tilbehør bliver selv den mindste altan til et multifunktionsrum, som du ikke vil forlade hele sommeren.

Altanmøbler lavet af naturlige eller kreativt genbrugte materialer

Boho altanlounge med stearinlys og tørrede glas i vase

Møbler lavet af upcycled materialer kan være en god løsning til indretning af moderne altaner eller terrasser. Så skaff dig et par paller, og skab et fantastisk chill-out-område, der vil glæde både unge og gamle. Der er garanteret en kø til at ligge på luretid! Og det vil også være et perfekt sted at få en drink med venner efter middagen og forlænge samtalen langt ud på natten.

Sofa eller boho lounge med daybed lavet af paller

Boho altan sofa lavet af paller dekoreret med smukke puder

Paller tilbyder mange muligheder for selvfremstillede udendørs møbler. For eksempel har vi samlet gode designideer og tips til altan sofaen i denne artikel. Det bedste er, at du selvfølgelig kan justere størrelsen på loungehjørnet til din altan. De mest populære varianter er en lille to-personers sofa, der står mod den smalle væg, eller et større L-formet sæde, der giver plads til flere personer.

Boho altan med mønstrede gulvfliser og privatlivsskærme i bambus

Boho altanmøbler lavet af paller og bambusmåtte kaktusser og planter

Boho -stil privatlivsskærm lavet af bambus og mange dekorationer

Boho vægdekoration til altan med tekstiler

Et bord lavet af vinkasser

Balkon privatlivsskærm med boho altankant lavet af stof

Trækasser er en anden mulighed for billige altaner. De kan bruges godt som sidebord eller plantehylde. Selv umalede er de et blikfang og udstråler en rustik charme. Du finder i øvrigt gode forslag til dette i vores artikel: Opbygning af et bord af vinkasser – 12 praktiske gør -det -selv -ideer og byggevejledning.

Boho altanideer med vægophæng planter og tilbehør

En hængestol eller en påfuglestol af rotting

Boho -stil balkon med mange tilbehør lavet af naturlige materialer

Lounge møbler lavet af naturlige materialer som rattan, træ og bambus er ideelle til boho altanen. Hængestole og hængekøjer er klassikere til at slappe af udendørs. Dette vil gøre din altan til det perfekte sted for en sommer lur i skyggen.

Påfuglestol lavet af rattan til boho altanen

Og hvis du vil have et slående møbel på din altan, kan du vælge en påfuglestol. Den elegante og detaljerede kurvestol fra 70’erne er et rigtigt blikfang og formidler en dekadent, men afslappet boho-følelse. Et par puf lavet af sisal eller rattan kan også være en perfekt tilføjelse til dit udendørs område.

Balkon i boho -stil med hængestol og trægulv

Hængende stol til altan i boho ser perfekt ud

Boho altan med hængestol

Boho look altan med hængestol i rattan og dekoration med tørt græs

Boho chic altan med hængestol i hvidt og beige

Balkondekoration i boho -stil med lænestol

Boho altan: nøglen er i stofferne

boho sædehynde til altan

Hvis du vil tilføje et boho-chic touch til en moderne balkon, bør du lege med forskellige stoffer. Brug puder, tæpper og tæpper i lyse farver og med smukke indiske, afrikanske og orientalske mønstre til at dekorere din sofa, stole og lænestole. Du vil elske resultatet!

Farverig boho altan med bænk

Selvom det ved første øjekast ser ud som om Boho Chic -stilen overvejende er beige og hvid, skal du ikke være bange for at bringe lidt mere farve i spil. Jo flere jo bedre! De mest slående kombinationer inkluderer de intense røde, orange og lyserøde toner med accenter i turkisblå.

Beskyttelse af personlige oplysninger lavet af plastplanter til en balkon i boho -stil i junglelooket

En anden god idé til at dekorere boho -altanen er brugen af ​​mange puf og gulvhynder, der inviterer dig til at slappe af. Tæpper er også et vigtigt dekorativt element, når det kommer til at gøre balkonen til en anden stue. Det er også muligt at kombinere tæpper og måtter i forskellige former og størrelser, som vist på billedet ovenfor.

Rattan bænk og boho hynde metal vaser

Selvfølgelig er det vigtigt at bruge tæpper, der er designet til udendørs brug, og som er mere modstandsdygtige over for vejrpåvirkninger. Alternativt kan du bruge et gammelt tæppe, som du ikke længere bruger.

Boho altan med hvidt gardin som fortrolighedsskærm

En anden populær mulighed for altanen er de typiske jute- og raffiatæpper, der nu kan findes i ethvert interiør. Disse er slidstærke, bæredygtige og tidløst smukke. Takket være deres unikke struktur bringer jutetæpper en naturlig flair til din boho -altan på ingen tid.

Beskyttelse af personlige oplysninger med sengetæppe på en boho -altan

Du kan også bruge stof til at dekorere vægge og altan gelænder, eller endda bruge lofter som skærme til beskyttelse af personlige oplysninger for at give et område mere privatliv. En baldakin og eventyrlys, der hænger fra loftet, tilføjer endnu mere komfort. Apropos privatlivsskærme: bambusmåtter passer perfekt til boho -stilen.

Idé til boho altan dekorationer

Boho pude til altan i bløde tekstiler

Boho puder og sengetæppe på træbænk

Boho sædehynder og tilbehør lavet af rattan sisal og træ

Altan med sydlig flair

Boligtilbehør og dekoration med en eksotisk flair

Boho -indretning på balkonen med etnisk flair

Den boho-chic stil kombinerer elementer fra forskellige kulturer og får dermed det eksotiske præg, som vi forelsker os i. Benyt lejligheden og få souvenirs fra dine rejser eller de orientalske elementer, der endte i skabet. Det er tid til at sætte det i rampelyset! Puffer i marokkansk stil, Buddha-billeder, arabisk-inspirerede borde, tyrkiske tekander og tulipanformede teglas, metalbakker-kombiner disse med antikke stykker, du gemte på et loppemarked og voilá! Du har allerede den perfekte boho-chic atmosfære.

Balkonindretning i et boho -look med en bænk

En anden inspirationskilde til boho chic er den marokkanske stil. Orientalske lanterner og fyrfadsstager af messing og glas er ideelle til at tilføre lys og farve til hvert hjørne af din terrasse. De hjælper dig også med at tænde op om aftenen til lange og afslappede samtaler. Med deres smukke former er arabiske pendellamper også en god mulighed for at dekorere moderne boho chic altaner.

Boho altan dekoration med lyslygter og tørrede prydgræsser

Forskellige tørre græsser, f.eks. Kaninhale og pampasgræs, arrangeret i smukke vaser, udstråler også en afslappet boho -charme. De skar en fin figur både på altanbordet og i et hjørne.

Boho altandekoration med masser af puder, bambusmåtte og træstamme som sidebord

Boho altan med hyggelige puder, tæppe og vægdekoration

Boho altan med sædehynder og kurve i rattan

boho pude altan med hippie vibes

Boho privatlivsskærm med bambusmåtter og eventyrlys

Boho -stil på den lille altan

Morgenmad på boho altanen

grønne planter areca palme og prydgræs på boho altan

Efterårsdekoration med græskar på en boho -altan

lille altan i boho look med masser af dekorationer

Beskyttelse af personlige oplysninger med bambusmåtte på boho -altanen

Planter til altanbregner i boho -stil kaktus og prydplanter

Boho chic dekoration til at hænge op – væghængninger, macrame -trafiklys og mere.

Boho vægdekoration med flettede coasters

Et andet karakteristisk element i den boho-chic stil er væggene fulde af dekoration og alle slags hængende elementer. Vi har allerede set, at boho -tæpper også kan hænges for at pynte en altanvæg eller for at give os privatliv. Spejle, drømmefangere, fotos fra dine rejser, afrikanske masker eller eksotiske elementer såsom juju -hatte er ideelle til at dekorere væggene på din altan. Håndknyttede makramevæg kan også skabe en unik atmosfære fuld af personlighed! Moderne gobeliner vinder i øvrigt også popularitet igen indendørs.

Kaktusplanter til altan i boho -stil

Boho vægdekorationsinspiration til altanen

Boho altanmøbler - billigt bord lavet af trækasse

Planter, der går med boho -stilen

grønne planter til en jungelfølelse på balkonen i boho -stil

Uanset hvor meget plads du har til rådighed på din altan eller terrasse, skal planter naturligvis ikke mangle. Lodrette haver, macrame hængende kurve og plantestande er for eksempel gode ideer til udsmykning af små altaner. Små palmetræer i krukker, grønne hængende planter i hængende kurve og prydgræsser i blomsterkasser vil bringe en dejlig junglefølelse til din altan.

Mini palmetræ til balkonen i boho -stil

Palmer og græsser er ideelle til solrige steder og kræver lidt vedligeholdelse. De kommer til sin ret i kurvekurve og terracottagryder. Sukkulenter tolererer også sommervarmen meget godt og kan tåle lang tid uden vand. Senecio Rowleyanus, for eksempel, er et vidunderligt valg til makrame hængende kurve. Hvordan man plejer ærteplanten, se denne artikel.

planter i boho stil altan på plantestand

lille altan i boho look med lænestol lavet af paller

Boho altan med et sisal tæppe og palmer

Atmosfærisk lys til boho -altanen

Boho -indretning på altanen med masser af stearinlys, naturmaterialer og en hængekøje

Uanset om det er i et værelse eller på en terrasse – belysning er altid en vigtig faktor for en stemning med en feel -good -faktor. Til chill-out områder, hvor du ønsker dæmpet belysning, er blændfri, blød belysning det bedste valg. Det hjælper dig med at skabe den perfekte atmosfære til samtale eller afslapning efter en lang dag. Derfor er eventyrlys og stearinlys den bedste løsning til din boho -altan.

Boho -stil balkon med lænestole og trægulv

I dag er der mange varianter af eventyrlys med farverige og dekorative lampeskærme, der tilføjer et strejf af farve til hvert hjørne ud over lyset. Og hvis du har lyst til at lave noget, kan du tjekke DIY -ideerne i denne artikel. Hæng eventyrlygter på rækværket eller væggene og skab en fantastisk atmosfære af hvile og afslapning. Lanterne og lanterner, hvis stearinlys skaber en særlig atmosfære om aftenen, skaber en hyggelig stemning på boho -altanen.

Boho -stil balkon med to lænestole og stemningsfulde lys

Boho altan inspiration i gråt og beige med smuk belysning

Boho altan om vinteren med hyggeligt tilbehør

Boho altan med hængekøje, eventyr og stearinlys

Boho lounge på altanen med belysning

Boho parasol til altan med kvaster

Boho tæppe og rattan lampe på altanen

Previous Post
Jernmangel hvad skal man gøre? – En oversigt over årsager, symptomer og fødevarer, der indeholder jern!
Next Post
Lav din egen altandekoration – krydder dit udendørs område hurtigt og nemt!