15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Byg en altan sofa: tips og DIY ideer til en sofa fra paller

romantiske ideer balkon sofa palet belysning

Bor du i en bylejlighed og har ikke en have eller en rummelig terrasse? Det betyder dog ikke, at du skal undvære et behageligt sæde udenfor. Det eneste, der kræves her, er en altan. Mange lejligheder og lejligheder har mindst et lille udendørsareal, der ofte kun bruges som opbevaringsrum. Imidlertid har balkonen meget mere at tilbyde end blot ekstra opbevaringsplads. Der kan du plante smukke altanplanter og skabe et hyggeligt hjørne til at sidde og slappe af. Fordi at have kaffe og spise morgenmad på balkonen er meget mere behageligt, når vejret er godt. Så hvis du har besluttet at gøre balkonen til et dejligt sted at sidde, så har du brug for nogle loungemøbler. En altan sofa sikrer ren afslapning og kan skabe en god chill-out zone selv i det mindste udendørs område. Du kan endda selv bygge sofaen til altanen selv, hvis du bruger et par paller eller trækasser.

I dagens artikel har vi samlet gode designideer og tips til altan sofaen. Vi forklarer, hvordan du selv kan bygge en sofa af paller og præsentere et par gode ideer til inspiration. Du kan også se på interessante indretningsideer til små og store altaner i vores billedgalleri.

Balkonsofa lavet af paller

design ideer altan sofa bygge paller

Altanmøbler kan være ret dyre, især hvis du har brug for et komplet sæt sofa, bord og stole. Med lidt dygtighed kan du dog også selv bygge nogle smarte loungemøbler. Euro paller er det perfekte materiale til dette. Dette kan bruges til at bygge minisofaer til den lille altan samt store hjørnesofaer til større udendørsarealer. Den ledige plads spiller derfor en afgørende rolle.

simpel altan sofa bygge dig selv paller

En altan sofa lavet af paller er ikke kun billig, den ser også meget elegant ud. Det giver balkonen en særlig charme og giver et rustikt præg. Du kan enten efterlade pallerne i deres naturlige look eller male dem i en hvilken som helst farve, så sofaen matcher altanens design.

DIY pallesofa til altan

diy pallemøbler balkon sofabord

Der er mange varianter til en sofa fremstillet af paller. Afhængigt af den ledige plads kan du enten bygge et lille sæde til en eller to personer eller en behagelig hjørnesofa. Hvad angår højden, er der også forskellige muligheder at vælge imellem.

pallemøbler altan sofa sofa bord diy

Til en høj pallesofa har du brug for to eller tre paller, som stables og skrues sammen for et bedre greb. En ryglæn kan også tilføjes, hvis du ønsker det, hvis du fjerner toppladen på en palle og installerer den lodret i sofaen.

diy møbler euro paller altan sofa polstring grå

En lav altan sofa fra en enkelt Euro palle fungerer meget lettere og uden skruer eller sav. Men hvis du bruger paller til at bygge udendørs møbler, skal du behandle dem korrekt på forhånd. Først skal kanterne på Euro -pallen slibes og derefter grundes med vandtæt maling. Den valgte polstring bør også være egnet til udendørs brug.

Polstring til altan sofaen

palle sofa balkon diy trævæg lodret have

Hynderne til havemøbler skal helst være vandafvisende, så de ikke optager fugt. Betrækket skal også være aftageligt og vaskbart, så altanmøblerne altid ser rene og friske ud. Når du vælger, skal du sørge for, at puderne er komfortable og giver optimal komfort.

lille altanmøbler diy pallesofa

Et stort udvalg af polstring og sædehynder til altan sofaen fås med hensyn til farve. Dette giver dig mulighed for at designe din altan i en bestemt farvepalet eller bare tilføje et par accenter hist og her med forskellige farver, motiver og mønstre. Sofahynderne er en god mulighed for dette.

Byg selv en sofa af paller

maritim indretning balkon sofabord paller blå

Kunne du tænke dig at bygge en pallesofa til altanen? Derefter skal du først bestemme de nøjagtige dimensioner og derefter beregne antallet af nødvendige Euro -paller. Standardpallen på pallen er 800 x 1200 mm og højden er 144 mm. Om nødvendigt kan de enkelte dele dog afmonteres eller samles. Du bør ikke nødvendigvis købe nye paller til udendørs brug. Brugte Euro -paller er billigere og kan hurtigt og let opdateres med en lak.

palle altan sofa på hjul plus bord

Udover din altan sofa lavet af paller, kan du bygge et sofabord, hvis der er nok plads til rådighed. Udemøblerne kan stadig forsynes med hjul for at gøre den mobil. Dette er dog kun en egnet løsning til store altaner eller terrasser.

DIY altan sofa lavet af trækasser

diy altan sofa træ kasser privatliv skærm træ eventyr lys

Hvis du har nogle gamle trækasser i stedet for paller, så kan disse også omdannes til komfortable sofaer til altanen. Kasserne skal dog være stabile og kunne tåle en stor vægt. Vi har samlet et par ideer herunder.

balkon sofa diy trækasse lille område ideer

diy altan sofa træ bænk ideer altan møbler billige

altan møbler billige ideer opbevaringsboks sædehynder

DIY ideer som inspiration til en altan sofa lavet af paller

altan sofa sofa paller hvide altanplanter

Det vigtigste, du har brug for til et godt DIY -projekt, er inspiration. Derfor har vi udvalgt nogle inspirerende DIY -ideer til sofaer lavet af paller, som du kan genskabe til din egen altan. Vi håber, du nyder at surfe og held og lykke med det valgte pallesofaprojekt!

altan sofa bygge palle opbevaringsplads praktisk

altan sofa euro paller altan møbler billigt

hvid balkon sofa palle sofabord glasplade

hjørnesofa balkon diy ideer romantisk design

diy sofa balkon palle polstring udendørs brug

altan design blå hvid mini altan sæde

mini altan sædepaller blå bløde hynder

høj altan sofa lille sæde

altan sæde trækasser malet hvide sædehynder

lille altan sofa lavet af paller diy

Lav din egen altan sofa sofa paller hvide

DIY altan sofa bygge træ malet hvidt

altan sofabord på ruller lavet af euro paller diy

altan møbler billige bygge selv paller af hvid lak

palle sofa balkon sofabord trækasser opbevaringsplads

Previous Post
Jernmangel hvad skal man gøre? – En oversigt over årsager, symptomer og fødevarer, der indeholder jern!
Next Post
Lav din egen altandekoration – krydder dit udendørs område hurtigt og nemt!