15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideer til en solrig terrasse med hyggelige havemøbler

Trædæk terrasse sæt ideer veranda

En solrig terrasse, eller have er yderligere boligarealer, der bedst afspejler ejerens personlighed. En velplejet have og indbydende veranda er funktioner til omsorgsfulde beboere med en ivrig følelse af skønhed. Et hyggeligt terrassedesign tilbyder et idyllisk tilbagetog fra den hektiske hverdag.

Opret en drømmende solrig terrasse

Metalstole Idéer i alfresco -stil, der designer solrig terrasse

Havedrømme er ikke nødvendigvis lavet med mange penge. Smuk havearkitektur og terrassedesign er resultatet af omhyggelig planlægning. De tager hensyn til ejernes individuelle ønsker og behov. Vær opmærksom på terrassedækningen. Vælg det rigtige gulv til dine behov – granitplader, sandstenplader, betonbelægningssten, trædæk osv. solrig terrasse kan indrettes med charmerende dekorative elementer. Et vand springvand, blomstrende planter i keramiske kar, en hortensia seng og lodrette grønne vægge skaber den ønskede sydlige stemning.

Ideer til en imponerende solrig terrasse

Ideer til veranda dekoration

Iøjnefaldende ved terrassen -og havedesign er de små ting eller uventede kombinationer i indretningen. Solrig terrasse med udendørs design i alfresco-stil, bogreoler, hynder, gardiner og tekstiler med talrige stilfulde mønstre og farver skaber den efterspurgte hjemlige stemning. Opfrisk de ydre områder med fantasi og kreativitet. Kunstudstilling i baghaven? Det ville værre dejligt. Mobil væg med farverige striber definerer det private rum.

Stue på landet

Rund sofahave Farverige puder

På de kolde vinterdage må du ikke drømme om at grille og spise under åben himmel, selv efter solnedgang. Hvad kunne være mere afslappende end kvidrende fugle, raslende blade og dryppende vand. Få dine drømme til at gå i opfyldelse! Komfortable udemøbler og temadekorationer kan blive dine solrig terrasse gøre det endnu mere attraktivt. Eksperimenter med dristige farver, usædvanlige former, tekstiler og mønstre.

Veranda – sydlig stemning

Terrasse design blomst sten sti forplads

Tilføj lidt middelhavsstil til din solrig Terrasse. En hyggelig gyngeseng eller hængekøje i kombination med mange farverige puder skaber det drømmende hvilested.

Chic elegance – solrig terrasse med et moderne look

hvid lænestol lampe dekoration terrasse utraditionel

Moderne udendørs møbler med et enkelt design er et harmonisk supplement til det elegante terrasse. Terrassen kan bruges som spiseplads, underholdningszone eller til at slappe af og slappe af.

Kontrast og usædvanlige farvekombinationer

hyggeligt opholdsområde gul-røde hynder klatreplante

Den naturlige oase er baseret på valg og kombination af fremtidige planter og materialer, farver og former. Kombiner rustikke møbler og dekorative elementer med en buet metalpergola eller et lysthus med klatreroser. Tæppe, belysning og pejs giver den terrasse endnu mere intimitet.

Små zen -haveideer til en solrig terrasse

Japansk stil hængekøje gulvhynder terrasse

Opret dit private udendørs japanske tesal. Lad de grønne græsplæner definere rummet. Store gulvpuder og bambusmåtter byder dine gæster varmt velkommen. Tilføj stearinlys, lille dam, flodsten, rosmarin og nyd den unikke asiatiske atmosfære på terrasse.

Solrig terrasse i toscansk stil

Toscansk terrassehave design

18 gode terrassedesign ideer skaber en smuk oase 

Vand væg springvand grønne planter have

Sommer spisestue

Træterrasse Bankirai spiseplads buet pergola solrig terrasse

Træpergola til haven

Træmøbler pergola træstolperum

Idé til veranda design – gyngeseng

Veranda design-hyggeligt interiør

Gulvhynder og frodig vegetation

Gulvhynder rødt siddeområde veranda solrig terrasse

Mobil væg 

mobil vægstrip sort og hvidt spisebord

Previous Post
Frilagte betonvægge frembringer grønt i haven og farverige dekorationer
Next Post
7 urter og lægeplanter, som du selv kan dyrke med succes