15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Det moderne terrassetag forstærker haven

moderne terrasse tagdækning vægmonteret gardin vindskærm

Et moderne terrassedæksel er ikke kun et smukt blikfang i haven, men frem for alt en funktionel tilføjelse til det udendørs område. Om foråret og sommeren beskytter den siddeområdet mod solens stærke stråler, om efteråret og vinteren – mod vind, regn og sne. Derfor giver den robuste baldakin dig mulighed for at blive udendørs selv i lavere temperaturer eller regnvejr og forlænger på denne måde havesæsonen. Desuden kan loungemøblerne, grillen og endda plantagerne forblive udenfor selv i den kolde årstid og behøver ikke at blive opbevaret i garagen.

Terrassetagning har to andre vigtige fordele – på den ene side beskytter den mod nysgerrige øjne, og på den anden side tilbyder den god isolering. Selv i rækkehuset står intet i vejen for en hyggelig aften med venner.

Det moderne terrassedæksel som vægforlængelse eller rettere fritstående?

moderne terrasse tagdækning multi-skin ark ideer træ

Haveejere har i dag to praktiske alternativer til moderne Patio -belægninger at vælge imellem – vægmontering eller den fritstående variant. Flere faktorer bør tages i betragtning, når man træffer en beslutning. På den ene side spiller havens størrelse en rolle – i tilfælde af en stor have giver den fritstående konstruktion, der visuelt forbinder hus og have mere mening. Hvis det ønskes, kan dette omdannes til en vinterhave med flere sidedele og tilbyde opbevaringsplads til haveplanterne i de kolde måneder eller for eksempel bruges som skab. Vægmontering derimod er ideel til den lille have – dette skaber en problemfri overgang mellem indendørs og udendørs områder og sparer plads på samme tid.

Desuden er den funktion, som terrassen opfylder, af stor betydning – hvis terrassen bruges som et udendørs køkken med grill og spiseplads, skal den være så tæt på huset som muligt. Et roligt sted i haven er mere velegnet til det hyggelige udendørs loungeområde.

Den tredje faktor er det Byggetilladelse – Om en byggetilladelse er nødvendig for en eller endda begge varianter, skal afklares med de lokale myndigheder.

Vælg det rigtige materiale til terrassetaget

moderne terrassetagning træfritstående konstruktion

For et harmonisk helhedsbillede skal terrassetaget optisk tilpasses husets facade og havestilen. Træ ser naturligt ud og giver terrassetaget en rustik charme. Materialet kan enten males eller males i en passende farve. Under alle omstændigheder må der forventes større vedligeholdelse her – regelmæssig behandling med specielle olier, afhængigt af producentens instruktioner, anbefales.

Pulverlakeret aluminiumskonstruktion

moderne terrasse tagdækning metal-glas-permanent-let-pleje

Den pulverlakerede aluminiumskonstruktion efterlader intet at ønske om i farve – det ser meget moderne ud og tilføjer prikken over i’et til minimalistiske bygninger. Metal har en afgørende fordel – dets levetid – men i gennemsnit koster det også mere end træ.

Tagbeklædningen er lavet af enten glas eller dobbelt bane – de to materialer er meget holdbare og ekstremt lette at passe.

Det moderne terrassedæksel – en funktionel og stilfuld tilføjelse til haven

moderne terrasse tagdækning-siddepladser gruppe-spiseplads-udendørs

Terrassetaget beskytter mod sol, regn og sne

moderne-terrasse tagdækning-træ-konstruktion-multi-skin plader

Der er to varianter at vælge imellem – vægforlængelse og fritstående moderne terrassedæksel

moderne-terrasse-tagdækning-træ-hus-stil-tilpasse

Det rigtige materiale til det moderne terrassedesign tilføjer et frisk strejf til huset og haven

moderne-terrasse tagdækning-udendørs-køkken-have-design

Previous Post
Frilagte betonvægge frembringer grønt i haven og farverige dekorationer
Next Post
7 urter og lægeplanter, som du selv kan dyrke med succes