15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Byg blomsterstande selv – brug gamle træstiger som blomsterstiger

Byg din egen blomsterstand stand dekoration stige blå maling hylder

Brug af en gammel træstige som blomsterstige bringer landlig charme til hvert værelse i huset. Denne dekorative blomsterstand vil også være et blikfang på terrassen og i haven. Hvis du kan lide denne smukke Byg blomst står selv og ønsker at få mest muligt ud af den gamle træstige, male de områder, der trænger til en smule forbedring, og tilføj nogle nye pyntegenstande.

Byg blomsterstande selv – brug gammel træstige igen

Blomsterstativ bygge dig selv terrasse iøjnefaldende dekorationside

Åbn træstigen og mål trinene og bredden. Hvis spirerne er for smalle til at rumme en urtepotte eller planter, skal du forlænge dem. Læg en bred træplanke på hver stil. Fastgør træforlængerne til stigen med skruer. For stabilitet skal du bruge fire skruer på hver trin, to på hver side.

Byg blomst står selv

gammel træstigeindretning derhjemme brug hylder blomstertrapper

Brug et fint sandpapir til at slibe træet for at udglatte træstigenes tekstur. Mal derefter stigen i enhver farve, der supplerer indretningen på terrassen, eller hvis den skal placeres udenfor, går den med husets eller havens farver. Slibning er vigtig, fordi du kan bruge den til at fjerne gammel restmaling og skabe en tilstrækkelig ru overflade, som den nye maling kan klæbe perfekt på. Ellers ville den nye maling begynde at flå af efter kort tid.

gammel træstige malet hvid

Blomsterstand bygge dig selv stige hvide møbler lilla gardiner

Sæt planterne på hylderne dannet fra de tidligere trin. Smalle stænger, der ikke er brede nok til at rumme krukker og kasser, kan også bruges til lange blomsterkasser, som vist ovenfor, hvis du ikke har lyst til at stige dem op. Du kan bruge skridsikre klistermærker til at holde grydernes bund på plads. Hvis det er muligt, skal du vælge dem, der tilføjer et dekorativt element til blomsterstanden. For eksempel ville et blomstertema gå godt.

Dekorer en blomstertrappe – idé med småsten

Byg dit eget blomsterstativ, træstige, planter, pyramide, grus

Er du en af ​​dem, der kan lide at hælde for meget vand i gryderne og lægge alt under vand, når underkopper fyldes op? Sådanne coasters er den perfekte løsning, hvis du selv bygger en blomsterstand. De lavvandede kar kan være lavet af metal eller plast og er fyldt med småsten, når du har lagt dem på stigen. Nu behøver du ikke længere bekymre dig om overhydrering. Du kan nu placere urtepotterne på gruset med eller uden en tallerken. Dette er ikke kun praktisk, men ser også meget attraktivt ud, det tror du ikke?

lyserøde dekorative sten i en urtepotte

Byg blomst står selv gamle træstige dekorere rødt

Hvis du har besluttet dig for en neutral farve eller blot har forladt stigen i sin originale farve, kan du også bruge krukkerne til at indstille smukke farve accenter. Farvet prydgrus, som du kan sprede ud over pottejorden, er meget velegnet til dette formål. Dette krydder ikke kun op ad stigen, men også almindelige krukker lavet af ler perfekt.

lystmalede urtepotter

Byg blomst står selv træstige farverige blomsterpotter

Alternativt kan krukkerne også males. Beslut dig om to til tre farver, så sammensætningen ikke ser for kaotisk ud. Lergryder kan designes særligt hurtigt med spraymaling. Du kan også tilføje mønstre. Prikmønstre er for eksempel meget populære. Skulle du ikke opfriske din stige, men lade den være i sit gamle look, får du et originalt stativ i shabby chic stil.

Haveideer med en gammel stige

gamle træ stige blomst stige haven dekoration ideer

Hvis du har mange planter, der alle skal finde plads udenfor i et relativt lille rum, så er det normalt ikke muligt blot at fordele dem på jorden, uden at de er til gene. Dette er grunden til, at disse stande er så praktiske, fordi de ikke fylder meget, og du kan bruge pladsen ovenpå. I princippet skaber du en lodret have, hvis forskudte trin sørger for, at planterne ikke dækker hinanden og bliver lige forsynet med tilstrækkeligt lys.

læner sig op ad væggen

Byg et blomsterstand selv træstige væg dekoreret med blomster

Stiger, der ikke har vist V-formen hidtil, men er lænet op ad væggen, kan også bruges, hvis du selv vil bygge en blomsterstand. Som? Enten sømmer du brædder til trinene og derefter læner stigen op mod en væg, eller også kan du blot bruge trinene til små hængende planter og vaser, som du kan fastgøre med tråd. Det ser naturligvis særligt romantisk og originalt ud.

Trintrappe som blomsterstand

grøn stige træ plante stand brug have

Som du kan se, er der ingen grænser for din fantasi. Du kan bygge og designe plantestativet, som du vil. Mens du fremhæver rammen med en farvet belægning, kan du også trække øjet til krukkerne med farvet spraymaling. Det hele afhænger af den effekt, du vil opnå. Hvis du har plads til flere af disse stande, er det bedst at kombinere flere af dem på samme tid og skabe naturlige vægge i dit udendørs område.

rustik haveindretning

Blomsterstativ bygge dig selv rustik charme havedekoration

Ikke kun planter kan vises vidunderligt på stiger. Udover smukke blomsterarrangementer kan du også opsætte andre havedekorationer. Fuglehuse får for eksempel en rimelig højde, hvis du ikke har et træ i haven. Vær kreativ og design den perfekte dekoration til haven, terrassen eller verandaen

gulmalet træstige

Plant blomsterstanden selv træstige gul pyramide

Og den selvfremstillede model viser sig også at være meget praktisk indendørs. Der kan det ikke kun tjene som et plantestativ, men også som en hylde, hvor du kan opbevare dekorationer eller bøger.

Blomsterstativ til terrassen

Byg blomstertrapper selv terrasse dekoreret i pink

     Byg blomst står selv træstige blomsterpotter        Blomsterstativ blomsterstige haveideer deco  blomst stige deco hus ideer gammel træ stige

Previous Post
Regelmæssige og enkle yogaøvelser hjælper med brystløftninger uden kirurgi
Next Post
Lav mosgraffiti selv og dekorér vægge med disse ideer