15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne terrasse pejs til at føle sig godt – ideer til det udendørs område

moderne terrasse pejs inspiration ideer have

Ejer du en moderne villa eller en lejlighed med veranda, men du har endnu ikke fundet en passende pejs til udendørsarealet? En moderne terrasse pejs til afslapning eller aften sammenkomster med venner, slægtninge og naboer er en vigtig accent i haven eller gården i dit hus. Se vores forslag og bliv inspireret.

Først og fremmest skal du selvfølgelig vælge de rigtige havemøbler, der passer til din smag. Det er ikke kun udseendet, der er vigtigt, men også komfort og vejrbestandighed. En smuk og moderne terrassepejs vil få dit udendørs område til at se romantisk ud og tilbyde dine gæster en masse komfort.

moderne terrasse pejs føler god inspiration ideer stål

Tendenserne har ændret sig. Traditionelle pejse plejede at kræve et solidt fundament, før murstenene til selve pejsen kunne lægges. I dag kan disse købes færdige uden behov for omfattende konstruktion eller samling. En moderne terrassepejs kan bygges af forskellige materialer. I dag bygges pejse af sten, mursten og stuk til udendørs brug, men stål og ildfast keramik bruges også til produktion.

Moderne terrassepejs til indbydende udendørsarealer

moderne terrasse pejs inspiration ideer designer baggård

Du kan bestille en færdig udendørs pejs eller få en bygget. Det vigtigste er, at designet skal matche dine havemøbler og passe til din smag. Tag et kig på eksemplerne herunder for at få en idé om, hvordan en moderne, smukt designet terrassepejs, specielt designet til udendørs, ville se ud. At have en gårdhave vil helt sikkert være fantastisk, især når du stille og roligt vil nyde selskab med dine venner. Inviter dine gæster og oplev smukke øjeblikke foran pejsen.

moderne-terrasse-pejs-feel-good-inspiration-idéer-launge

En rummelig veranda som denne har masser af plads til en stor pejs. Moderne arkitektur kræver også en sådan pejs, og det ser smukt ud der. Den passer præcis på siden af ​​huset og den komfortable sofa og den korrekt placerede lænestol fuldender hele stemningen. Der er masser af elegante og moderne designs at vælge imellem i disse dage. Denne variant er meget populær og især fantastisk, når den kan installeres i en væg som denne.

moderne-gårdhave-pejs-feel-good-inspiration-idéer-lounge

God fornøjelse med at lege med indretningselementerne. Kombiner ild med vand og skab en betagende udendørs dekoration. Dette trendy udendørs område er perfekt afbalanceret og har dejlig udsigt.

moderne-gårdhave-pejs-feel-good-inspiration-idéer-designer-lænestole

Et eksempel på enkle linjer og geometriske former bruges godt. De lave lænestole har et lige design, og en moderne pejs i sten skaber den hyggelige atmosfære.

moderne-terrasse-pejs-feel-good-inspiration-idéer-designer-pejs

Inden du beslutter dig for et bestemt pejsdesign til din terrasse eller terrasse, skal du finde ud af, hvor du skal placere det. Her kan du se, hvordan ilden og panoramabillederne harmonerer perfekt for at skabe et smukt helhedsbillede. Når du sætter dig ned, ser det ud til at byen brænder nedefra.

En moderne terrassepejs med et matchende design

moderne-gårdhave-pejs-feel-good-inspiration-idéer-designer-trapper

Som regel er der en smagfuldt indrettet spiseplads foran pejsen i gården. Dette er en perfekt ramme, hvis du planlægger en romantisk middag for to.

moderne-terrasse-pejs-feel-good-inspiration-idéer-designer-pejs-indre gårdhave

En moderne terrassepejs er ofte lavet af materialer som beton. Det er et fleksibelt materiale, som du kan forme efter dine præferencer og krav. I dette særlige tilfælde blev et meget minimalistisk design valgt.

moderne-gårdhave-pejs-feel-good-inspiration-idéer-designer-grøn-gårdsplads-lys

De høje vægge med grønt, der omgiver denne gårdhave, skaber en næsten magisk stemning. Vinstokkene går helt op og dækker siderne fuldstændigt. Ildstedet ligner en naturlig tilføjelse til indretningen.

moderne-terrasse-pejs-feel-good-inspiration-idéer-designer-pejs-sten-fas

Denne terrasse er en af ​​de mest støjsvage, vi har set hidtil. Stenpejsen er vidunderligt placeret der, og alle besøgende og beboere i huset kan nyde sin stemning. I dette tilfælde blev en moderne terrassepejs brugt som et dekorativt element i det udendørs område.

Komfort er altid i trend

moderne-gårdhave-pejs-inspiration-ideer-designer-swimmingpool

Her kan du igen opdage en interessant kombination. Ild og vand samles i et afslappet og fredeligt arrangement. Kontrasten er endnu mere markant her på grund af det minimalistiske design og materialevalget.

moderne-terrasse-pejs-følelse god-inspiration-ideer-designer-pejs-terrasse

Du kan også dekorere en overdækket terrasse som denne som et indvendigt rum. Denne veranda er blevet omdannet til en spisestue. Pejsen skaber en hyggelig atmosfære med en vidunderlig udsigt.

moderne-gårdhave-pejs-feel-good-inspiration-idéer-by-palmer

Hvis du foretrækker noget virkelig ud over det sædvanlige, så tag et kig på denne variant. Det ser ud til, at hele rummet er i brand, men det er faktisk et komplekst system af ildsteder med et slankt og moderne design.

moderne-terrasse-pejs-feel-good-inspiration-idéer-lang-smal-skov

Hver terrasse eller tagterrasse har en unik form, så du skal bruge din egen fantasi, når du beslutter dig for et bestemt design. Da det udvendige område er langt og smalt i dette tilfælde, er der en moderne terrassepejs i den ene ende, hvilket er en meget fantasifuld idé.

moderne-terrasse-pejs-følelse god-inspiration-ideer-designer-pejs-glas hus

En udendørs pejs kan i modsætning til en fritstående struktur være en del af husets arkitektur. I dette eksempel er pejsen indbygget i væggen og pænt indrammet af glasvæggene.

moderne-gårdhave-pejs-følelse god-inspiration-ideer-designer-pejs-belysning-indirekte

Her kan du se på et meget elegant design. En moderne terrassepejs er et højdepunkt i hele atmosfæren. Denne har to bænke, der er designet med samme design og har lys i bunden. Hele interiøret er symmetrisk og indbydende.

moderne-gårdhave-pejs-feel-good-inspiration-idéer-hyggeligt-tæppe

Hvis du vil gøre dit udendørsområde endnu mere hyggeligt, er en moderne terrassepejs ikke altid nok. Tilføj f.eks. Et tæppe, og konverter rummet til et opholdsområde. Sådan en lille detalje kan ændre hele atmosfæren.

moderne-gårdhave-pejs-følelse god-inspiration-ideer-designer-pejs-udendørs område

En fritstående moderne terrassepejs har en række fordele. En af dem er fleksibiliteten i placeringen. Forkæl dig selv med en udendørs lounge lidt længere væk fra huset. Så du kan have dit eget private hjørne, hvor ingen vil genere dig med støj eller lys.

moderne-terrasse-pejs-følelse god-inspiration-ideer-designer-pejs-udendørs-område-nedsænket

Hvis du vil afvige fra standarden, kan du gøre din indre gårdhave ekstravagant. Efterlad en bålplads midt i et nedsænket udendørs siddeområde. Det er en perfekt tilføjelse til det udendørs. Sofaer eller bænke gør stedet hyggeligere. Det er også bedst at få proportionerne og hele geometrien i det ydre rum rigtigt ved at vælge de rigtige dimensioner.

moderne-terrasse-pejs-feel-good-inspiration-idéer-sten-udendørs område

I det sidste forslag tilbyder vi dig en anden indretning som et eksempel. En klassisk, men moderne terrassepejs bringer alt sammen i harmoni. Denne store pejs med en smuk facade af sten har en meget beroligende effekt. Med frodige grønne kigger i baggrunden inviterer dette udendørs rum dig til at slappe af.

Previous Post
Jernmangel hvad skal man gøre? – En oversigt over årsager, symptomer og fødevarer, der indeholder jern!
Next Post
Lav din egen altandekoration – krydder dit udendørs område hurtigt og nemt!