15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

AFA -alger – 7 fordele for vores helbred

Tips-AFA-Alger-Superfoods-Sundhedsmæssige fordele-

Økologiske blågrønne alger er en af ​​de mest nærende superfoods på vores planet. Den bedste og foretrukne form for blågrønne alger er de grønne flisalger, også kendt som AFA-alger.

AFA alger kommer fra Klamath Lake, en idyllisk ferskvandssø i en amerikansk nationalpark i den amerikanske delstat Oregon. AFA -alger blev hurtigt et valgfrit kosttilskud for tusinder af sundhedsentusiaster rundt om i verden. Blågrønne alger er en naturlig fødevare med et fantastisk udvalg af specifikke fytokemikalier, der tilbyder et stort udvalg af antioxidanter, mineraler, aminosyrer, vitaminer, unikke enzymer og næringsstoffer. AFA-alger er en af ​​de rigeste fødekilder til antioxidanter, herunder carotenoider (beta-caroten, lycopen og lutein), klorofyl og phycocyanin, så det er utvivlsomt en superfood.

blå-grøn-AFA-alger-kilde-til-klorofyl-superfood

Egenskaberne ved AFA -alger

blå-grøn-AFA-alger-høj-vitaminer-og-mineraler-indhold

Her er nogle af egenskaberne ved AFA -alger, der har ekstraordinære sundhedsmæssige fordele:

– AFA -alger – en af ​​de bedste kilder til klorofyl

AFA er fuld af klorofyl, som hjælper med at opbygge blodlegemer, bekæmpe leukæmi og visse former for kræft, såsom hud- og leverkræft.

Undersøgelser viser, at klorofyl renser kroppen for tungmetaller såsom cadmium og kviksølv, pesticider og industrielle forurenende stoffer, der ophobes i forskellige dele af kroppen.

Grønt pigment er særligt effektivt til at afgifte kroppen – kombineres med toksiner og frie radikaler og neutraliserer dem.

AFA -alger forbedrer immuniteten

blå-grøn-AFA-alger-forbedrer-immunitet

AFA -alger har en høj koncentration af phycocyanin i det blå pigment, hvilket øger immuniteten ved at stimulere produktionen af ​​stamceller fra knoglemarven. Stamceller er alle cellers grundform og kan omdannes til en hvilken som helst celle, herunder T -celler, makrofager og lignende.

– AFA -alger hjælper med absorption af mad og understøtter stofskiftet.

AFA -algerne tørres ved meget lave temperaturer, de indeholder et stort antal enzymer. De hjælper fordøjelsen, absorptionen af ​​næringsstoffer og stofskiftet.

AFA -alger er gode antioxidanter

Superfoods-Chlorella-AFA-Alger-Good-Antioxidants

AFA er rig på antioxidanter. Undersøgelser foretaget af University of Urbino Carlo i Italien viser, at brugen af ​​AFA -alger som en antioxidant lindrer kroppen ved at frigive frie radikaler.

En anden undersøgelse, der blev udført i Japan, fandt ud af, at de blågrønne alger fra Klamath-søen viser betydelige antioxidantvirkninger og indeholder adaptogen, et stof, der hjælper kroppen med at tilpasse og beskytte mod stressfaktorer.

– AFA -alger oplader kroppen med vitaminer og mineraler

AFA -alger er en glimrende kilde til mineraler. De indeholder alle 40 essentielle og vigtige mineraler, der kommer fra Klamath See. Mineraler er kroppens atommatrix og er nødvendige for konstruktionen af ​​alle væv, herunder knogler, tænder, hud, hår, negle, indre organer, muskler, immun- og nervesystem. Ud over mineraler er AFA en glimrende kilde til B -vitaminer, indeholder betydelige mængder vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B9 og B12. Generelt hjælper B -vitaminerne os mod stress, de omdanner effektivt polysaccharider og andre kulhydrater til glukose, hvilket øjeblikkeligt giver kroppen energi og udholdenhed.

AFA er en glimrende kilde til omega-3 fedtsyrer

spirulina-AFA-alger-hjælp-med-indtag-af-mad

AFA er en glimrende kilde til omega-3 fedtsyrer. De er indeholdt i alfa-linolensyrer (ALA) og omega-3 fedtsyrer. Næsten 50% af fedtindholdet i AFA-alger stammer fra disse essentielle omega-3 fedtsyrer. Omega-3 fedtsyrer, som DHA og ALA, forbedrer immuniteten ved at tiltrække immunceller til skadested, kroniske smerter og celleskader. Sådan dæmper de betændelse. Det har vist sig, at terapeutisk forbrug af omega-3 fedtsyrer forbedrer humøret og det vaskulære system. Omega-3 fedtsyrer forhindrer dannelse af kræftceller, brystkræft, tyktarm, bugspytkirtel og prostatakræft.

Blågrønalger – et kosttilskud

spirulina-smoothie-understøtter-stofskiftet

Afslutningsvis kan vi opsummere følgende:

AFA -alger har en kraftig afgiftende virkning og gør det lettere for kroppen at rense sig selv for de akkumulerede toksiner. Dette fører til en positiv effekt på hjernen, hvilket hjælper med at reducere faser af depression. Derudover sikrer AFA -algerne et højt niveau af modstandsdygtighed over for daglig stress.

AFA -alger forbedrer kroppens immunitet, øger fysisk energi og udholdenhed under træning.

AFA -alger er en glimrende tilføjelse til den daglige kost. De øger indtagelsen af ​​sjældne næringsstoffer, der er vanskelige at opnå gennem bare normal kost.

Previous Post
Blodtypekosten – fakta, fordele og ulemper og tips om ernæring
Next Post
Halloween mad – 26 ideer og opskrifter til børnefest