15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne privatlivsskærme til haven – 20 gode ideer

Moderne privatlivsskærm have-pergola-træ-højbede-zinkplanter-træskiver

Har du en have eller indre gårdhave og vil du gerne slappe af i den uforstyrret? EN moderne privatlivsskærm for haven vil beskytte dit privatliv og samtidig forskønne udendørsarealet. Uanset om du foretrækker træ, metal eller glas, kan skærmen til beskyttelse af personlige oplysninger være fremstillet af forskellige materialer. Bliv inspireret med flere gode ideer til at designe hegnet ud fra dine egne præferencer.

Moderne privatlivsskærm til et smukt havedesign

Moderne privatlivets skærm have-corten stål-palme-motiver-bambus-stang-liggestole

Forskellige materialer er tilgængelige til en nødvendig og samtidig moderne beskyttelse af personlige oplysninger. Her har vi vist en kombination af laserskåret cortenstål og bambusstænger. Ståldelene har et palmetræsmotiv, som forstærkes af små rigtige palmetræer. Det mørkebrune cortenstål og lysebrune bambus står i kontrast til hinanden, og polyrattan -liggestole er tilpasset det.

Moderne skærme til beskyttelse af personlige oplysninger er et must for hvert stort hus

Moderne privatlivets skærm have-træ-motiver-belysning-pergola-infinity-pool

En infinity -pool og moderne havemøbler kræver gode skærme til beskyttelse af personlige oplysninger, eller endda to. Den mindre er igen lavet af cortenstål og dekoreret med belyste træmotiver. Høj espalietræer er plantet til den store mur, der fungerer som en skærm til beskyttelse af personlige oplysninger fra højere bygninger. Belysningen i hjørnerne, pergolaen og de smukke skærme til beskyttelse af personlige oplysninger supplerer denne haves moderne design.

Brug planter til beskyttelse af fortrolige oplysninger – bor tæt på naturen

Moderne privatlivsskærm lodret-have-plante-poser-sukkulenter-borddekoration-havemøbler

En plantet mur i haven er en anden god idé. Det er ikke kun en effektiv fortrolighedsskærm, men giver også terrassen en frisk følelse og et smukt udseende. Desuden er plantetasker billige og lette at samle.

Kombineret privatliv og solbeskyttelse i haven

Moderne privatlivsskærm have-grå-pergola-solbeskyttelse-sædepude-komfort-plante-krukker

Kun få skridt væk fra den indre gård er dette smukke sted at slappe af, omgivet af grønne enge og indfødte planter. Det er en god idé for dem, der har en større have. Cedertræets privatlivsskærm er kombineret med en pergola, og bænken med siddehynde til al slags vejr er beregnet til større komfort. De hvide papir lampeskærme hænger over bænken og giver subtil belysning efter solnedgangen.

Flot havedesign med fortrolighedsskærm og pejs

moderne-privatliv-beskyttelse-have-pergola-pejs-grøn-eng-have sti

En snoede sti forbinder siddeområdet med en hyggelig bålplads, som er velegnet til hyggelige aftener og eftermiddage med venner og familie. Opbevaring af træ under pejsen er en praktisk og stilfuld idé på samme tid.

Trægitter som fortrolighedsskærme kan tilpasses med havemøblerne

moderne-privatliv-skærm-have-træ-gitter-lyse-farver-havemøbler-plantekurve

Tre rektangulære trægitre beskytter denne lyse veranda i siderne, men lader stadig sollyset falde ind. De kan godt kombineres med plantekurve og friske blomster og kan også tilpasses havemøblerne. Dette er faktisk ikke en uigennemsigtig privatlivsskærm, men er beregnet til smukt og kreativt havedesign og er heller ikke svært at lave selv.

Moderne fortrolighedsskærm – dekorér havehegnet

moderne-privatliv-beskyttelse-have-lodret-skillevæg-væg-plante-poser-laser-cut-stål

Har du allerede et hegn, der fungerer som en skærm til beskyttelse af personlige oplysninger og adskiller dit hus fra naboernes, men ikke er visuelt tiltalende? Du kan stadig dekorere dette hegn til en smuk have. Plader af metal, hvor forskellige motiver er afbildet med en laser, er meget populære. Bambusmotiver bruges her og ved siden af ​​er der en lodret have med planter i lommer.

LED -belysning er velegnet til moderne haver

moderne-privatliv-beskyttelse-have-design-gulv spotlights-væg-plante-poser-bambus-motiver

Et særligt træk ved denne fortrolighedsskærm er belysningen med gulvspots. Det bringer et moderne look til haven og er en god idé til sommeren.

Beskyttelse af personlige oplysninger med integreret belysning – perfekt til aftenfester i haven

moderne-privatliv-beskyttelse-have-integreret-belysning-led-græsplæner

Hvis du vil have en privatlivsskærm, der hurtigt fanger øjet, kan du vælge en med belysning. Det integrerede LED -lys skinner i alle mulige farver i mørket og er ideelt til varme nætter i haven.

Cortenstål i haven – en moderne skærm til beskyttelse af personlige oplysninger

moderne-privatlivsbeskyttelse-have-pejs-corten-stål-bænk-blomsterpotte-palme

Cortenstål er for nylig blevet mere og mere populært for huset og haven på grund af dets store egenskaber, såsom rustfrit stål look og den vejrbestandige struktur. Den kan skæres i forskellige motiver med en laser og kan dekoreres efter ønske. Moderne fortrolighedsskærme kan kombineres med en pejs i samme materiale.

Dekorer privatlivsskærme med grønne vægge 

moderne-privatliv-beskyttelse-have-lodrette-lampeskærme-møbler-træ

En fortrolighedsskærm dekoreret med planter kan også gøre miljøet mere frækt for overdækkede gårdhaveområder. En sådan konstruktion kan efterlades grøn eller beplantet med farverige blomster. For det kreative anbefaler vi at sammensætte dit eget billede fra planter.

Moderne privatlivsskærm lavet af træ til gården

moderne-privatlivsbeskyttelse-have-træ-skillevæg-bambus-plante-kunstig-græs-beton-hævede senge

Afskærmningshegn i træ ser smukke ud og er velegnede til enhver have. Hvis jorden på din ejendom ikke er god, kan du dække gården med kunstgræs. Haven bliver endnu smukkere med plantede blomster i et betonhøjbed, der ikke afhænger af jordens kvalitet.

Terrasseområde med sort skærm til beskyttelse af personlige oplysninger

moderne-privatlivsbeskyttelse-have-laserskåret-metal-sort-have paraply-sofa

Laserskårne skærme til beskyttelse af personlige oplysninger i metal fås i forskellige farver og størrelser. Afhængigt af dine behov kan du vælge en uigennemsigtig eller mere gennemsigtig privatlivsskærm.

Interessant idé til en grøn have – privatlivsskærm lavet af plantede lerkrukker

moderne-privatlivsbeskyttelse-have-træ-stolper-ler-krukker-planter-havedesign

Når du opretter en privatlivsskærm, kan du kombinere nogle funktioner i ét design. Denne smarte skillevæg er for eksempel lavet af fire store træpæle og dekoreret med plantede lerkrukker. De grønne sukkulenter i tre forskellige nuancer af grønt er arrangeret symmetrisk. Dette skaber en kombination af en smuk have indefra og en skærm til beskyttelse af personlige oplysninger udefra.

Lys skærm til privatlivets fred i haven

moderne-privatliv-beskyttelse-have-lighter-hegn-metal-motiver-planter-lille-træ

Hvide eller lysegrå hegn er den perfekte tilføjelse til lysere farvede huse. De beskytter også mod sol og vind, men lader nok lys igennem til planterne.

3D -effekt i gården – en privatlivsskærm lavet af træ

moderne-privatliv-beskyttelse-have-høj-brun-hegn-bænk-grå-ternet gangsti

Træbrædderne til hegnet kan arrangeres som et skakbræt, så du får en interessant 3D -effekt. Dette gør privatlivets skærm pænere og ikke for tæt.

Ideer til design af den lille have

moderne-privatlivsbeskyttelse-have-gårdhave-genbrug-træ-hegn-kunstgræsbane

Selv mindre haver kan se godt ud med en privatlivsskærm. I dette tilfælde er hegnet lavet af genbrugstræ, hvilket er billigt og skaber en ædel effekt.

Moderne privatlivsskærm – en kombination af materialer

moderne-privatliv-beskyttelse-have-design-ideer-corten-stål-træ-kombineret

De moderne haver er præget af kombinationer af farver og møbler. Dette hus har en udendørs stue, der har brug for en skærm til beskyttelse af personlige oplysninger. Både træ og cortenstål bruges til disse formål. Den hvidbrune kombination kan også ses i møblerne.

Asymmetrisk beskyttelse af privatlivets fred – en interessant idé til hegnet

moderne-privatliv-beskyttelse-have-træ-hegn-beton-dekoration-asymmetrisk-uigennemsigtig

En moderne fortrolighedsskærm skal være kreativ og smagfuld. Her er en idé præsenteret, der er asymmetrisk og sammen med træpladerne involverer beton og glas. Resultatet er en optisk illusion, der forstærkes af planterne i forskellige størrelser.

To-i-en-haveport og en moderne fortrolighedsskærm lavet af glas

moderne-privatliv-skærm-have-beige-glas-have-port-træ-motiv

Denne idé forbinder egenskaberne af fortrolighedsskærmen med havelågen. Med et træmotiv og kontrastfarver er her vist en moderne og praktisk tilføjelse til den indre gårdhave.

Previous Post
Jernmangel hvad skal man gøre? – En oversigt over årsager, symptomer og fødevarer, der indeholder jern!
Next Post
Lav din egen altandekoration – krydder dit udendørs område hurtigt og nemt!