15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gør siddepladser i haven hyggelige med havemøbler i metal

Sæder i haven oval-havebord-metal-hvid-pulverlakeret

Uanset om den er stor eller lille, er din egen have din personlige ro -oase, hvor du kan slappe af og genoplade batterierne til hverdagen. Hvis du har designet din have smukt, har du også brug for et dejligt sæde, hvorfra du kan nyde dit individuelle sommerparadis. Uanset om det er aftensmad, kaffefest eller afslapning, viser vi dig i dag et par ideer til, hvordan du gør sæderne i haven funktionelle og komfortable.

Nyd dine sæder i haven ubekymret – vejrbestandige havemøbler i metal

Siddepladser i haven, metal-vejrbestandig-vinter-udenfor

Kundebilleder af Lazy Susan havemøbler om vinteren

Et vigtigt punkt, når du vælger et sæde i haven, er det Kompasretning. Hvis du vil nyde solen ved middagstid og om aftenen, skal du lede efter et sted i sydvestlig retning. En østvendt terrasse er perfekt til solbadere, der kan lide at spise morgenmad udenfor. På den anden side er et lille, lidt skraveret hjørne velegnet til et roligt læseområde. Når du leder efter det perfekte sted til din sæde, skal du også besvare følgende spørgsmål: Hvor mange mennesker vil sidde der? og hvordan vil du bruge pladsen? Flere sæder i haven ville være ideelle til optimal frihed. Med følgende tips og alsidigheden i havemøblerne kan du også gøre en lille terrasse praktisk og behagelig.

Succesfulde sæder i haven bør ikke kun smelte harmonisk ind i haven, men bør også repræsentere den perfekte sammensmeltning af funktionalitet og æstetik. Uanset om du planlægger en klassisk asfalteret terrasse med spisebord og stole til hele familien eller et roligt tilbagetog for læsning eller afslapning, spiller valget af havemøbler en særlig vigtig rolle. Afhængigt af materialet er den nødvendige pleje forskellig, og nogle materialer er mere krævende end andre. Hvis du vil spare dig selv for intensiv pleje og rengøring, så stol på robuste og vejrbestandige udendørs møbler af metal. det Metal havemøbler af Lazy Susan for eksempel er lavet af aluminium og har derfor den fordel, at de aldrig ruster og ikke kræver særlig pleje. Aluminium havemøblerne er også meget lette, lette at transportere og imponerer med sit elegante look.

Havebordenes form til harmoniske siddepladser i haven

Sæder i haven rundt-metal-spisebord-aluminium-pulverlakeret

Havebordet er normalt fokus på terrassen, men ikke alle borde passer på hver terrasse. Heldigvis fås haveborde i mange forskellige former og størrelser i disse dage. Ud over den klassiske rektangulære form fås ovale eller runde haveborde, som er bedre egnet til en lille have. I princippet har et rundt bord en mere kommunikativ og generelt mere harmonisk effekt, og flere mennesker kan sidde ved det.

Udtrækkeligt havebord giver fleksibilitet

sæder-have-metal-spisebord-6-personer-udtrækkelig-aluminium

Et udtrækkeligt havebord kombinerer fleksibilitet med særlig modstandsdygtighed. Med en simpel mekanisme kan det lille bord omdannes til et stort bord til 8 personer til havefesten om aftenen! Inden du køber et sådant havebord, bør du kontrollere, hvor meget plads der er til rådighed på terrassen.

Bord-parasol kombination

sæder-have-rundt-spisebord-metal-solskærm-integreret

Parasoller er en ideel skyggeløsning, især til altaner, terrasser og sæder i haven. Hvis du kun har lidt plads til rådighed udendørs, kan du vælge dette pladsbesparende alternativ. Bordparasollen giver tilstrækkelig skygge, giver nok plads under bordet og muliggør barrierefri brug. Hvis havebordet har et hul, kan konventionelle parasoller også integreres i konstruktionen. Et matchende parasolstativ af metal kan sikre parasolens stabilitet og stabilitet takket være dens høje vægt.

Bænk i stedet for en stor loungesofa

siddepladser-have-lounge-sofa-metal-bænk-sidebord

Havebænken i kombination med en lænestol og sidebord bliver det nye yndlingssted i haven, hvor du kan sidde, grine, læse eller bare slappe af. Med en blød polstring og farvetilpassede puder kan den også erstatte den dyre loungesofa. Metalbænke udstråler en vis nostalgisk stil og er normalt så tidløst smukke, at de også ofte bruges som dekorative genstande.

Bistro sæt til små siddepladser i haven

siddepladser-lille-have-bistro-møbler-metal-bistro sæt

Hvis du ikke har brug for meget plads til gæster og familien, er et lille bord til to tilstrækkeligt. I dag er den franske bistro -stil meget moderne og kan bruges meget godt i din egen have. Et bistro -sæt indeholder normalt et bord og to stole og er perfekt til en idyllisk kaffefest midt i naturen.

Konsolbord til haven tillader mange anvendelser

Sæde-have-metal-konsol-bord-dekorationer-stearinlys

Aluminiumskonsolbordet er et alsidigt havemøbel og er perfekt som overflade til grill, bøger, mad og drikke. Når grillsæsonen er slut, kan du også arrangere dine smukke efterårs- eller vinterdekorationer på den!

Hvide havemøbler bringer feriestolen ind i haven

siddepladser-have-spisebord-hvid-aluminium-maritim-blå-gulvfliser-fisk motiv-dækkeserviet

Hvide overflader er ikke velegnede til haven? Helt forkert! på www.lazysusan.de vi har opdaget mange gode eksempler på hvide havemøbler, der har overbevist os om andet. Takket være aluminiums høje vejrbestandighed forbliver møblerne lyse hvide og bliver ikke gule eller gråne selv efter år. Du kan nemt fjerne groft snavs og pletter med en våd bomuldsklud og lidt opvaskemiddel. Med hvide havemøbler og et par middelhavsdekorationer kan du bringe sommerlig og sydlig flair til terrassen!

Previous Post
Oprettelse af en tør strøm i haven – instruktioner og tips til plantning
Next Post
Varme smoothies til de kolde dage – 20+ opskrifter perfekte til efterår og vinter