15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Můžete hrát jinou hudbu v různých místnostech s domovem Google?




Shrnutí článku

Shrnutí článku:

1. Jak mohu hrát jinou hudbu v různých místnostech na Google Nest?
Chcete -li hrát jinou hudbu v různých místnostech na Google Nest, klepněte na aktivní mediální kartu na displeji hnízda a poté klepněte na „Zařízení“ v levém dolním rohu obrazovky. Zobrazí se seznam dostupných zařízení a můžete vybrat skupinu reproduktorů, na kterou chcete přenést. Média začnou hrát na této skupině zařízení.

2. Můžete hrát jinou hudbu v různých místnostech s Spotify?
Ano, můžete hrát jinou hudbu v různých místnostech s Spotify pomocí funkce Spotify Connect. Spotify Connect vám umožňuje vytvářet skupiny inteligentních reproduktorů v aplikaci Spotify a hrát hudbu Spotify z různých zařízení současně.

3. Můžete použít různé účty Spotify na Google Home?
Chcete -li používat různé účty Spotify na Google Home, stáhněte a otevřete aplikaci Google Home. Klepněte na „Účet“ v pravém horním rohu a ujistěte se, že zobrazený účet Google je propojen s zařízením Google Home nebo Nest. Účty můžete přepínat klepnutím na jiný účet nebo přidat nový.

4. Můžete mít 2 google rozbočovače v jednom domě?
Ano, můžete mít více než jedno rozbočovač Google v jednom domě. Všechna zařízení Google a Nest můžete ovládat prostřednictvím aplikace Google Home.

5. Jak mohu použít dva domovy Google pro své stereo?
Chcete-li použít dva domovy Google pro své stereo, ujistěte se, že vaše mobilní zařízení nebo tablet je připojeno ke stejné síti Wi-Fi nebo propojeno se stejným účtem jako váš Google Nest nebo Home Reproduktor. Otevřete aplikaci Google Home, přejděte na „Zařízení“ a dotkněte se a držte jeden z reproduktorů, které chcete spárovat. Klepnutím na „Nastavení“, „Audio“ a konečně „Stereo Pair“ dokončete nastavení.

6. Mohu hrát jinou hudbu v různých místnostech na Alexu?
Ano, můžete hrát jinou hudbu v různých místnostech na Alexa. Jednoduše řekněte „Alexa, přehrajte hudbu na [Name of Multi-Room Group]“ přehrávat hudbu na všech zařízeních Echo ve vaší skupině. Alternativně můžete použít aplikaci Alexa k výběru hudby, kterou chcete hrát, a vybrat svou novou skupinu jako výstup.

7. Mohou dva lidé na stejném účtu Spotify poslouchat hudbu současně?
Ano, dva lidé na stejném účtu Spotify mohou poslouchat hudbu současně pomocí plánu duo Spotify. Každý uživatel má svůj vlastní samostatný účet, takže má přístup ke své vlastní uložené hudbě a seznamů skladeb bez sdílení stejných přihlašovacích údajů.

8. Může Spotify hrát různé písně na dvou zařízeních najednou?
Ano, Spotify Connect vám umožňuje přehrávat hudbu ve více režimech z Inside App Spotify. To znamená, že můžete hrát různé písně na dvou zařízeních najednou.

Otázky a odpovědi:

  1. Jak mohu hrát jinou hudbu v různých místnostech na Google Nest?
    Chcete -li hrát jinou hudbu v různých místnostech v Google Nest, postupujte podle těchto kroků:
    – Klepněte na aktivní mediální kartu na displeji hnízda.
    – Klepněte na „Zařízení“ v levém dolním rohu obrazovky.
    – Vyberte skupinu reproduktorů, na kterou chcete přenést.
    – Média začnou hrát na této skupině zařízení.
  2. Můžete hrát jinou hudbu v různých místnostech s Spotify?
    Ano, můžete hrát jinou hudbu v různých místnostech s Spotify pomocí funkce Spotify Connect. V aplikaci Spotify můžete vytvořit skupiny inteligentních reproduktorů a současně hrát hudbu Spotify z různých zařízení.
  3. Můžete použít různé účty Spotify na Google Home?
    Ano, můžete použít různé účty Spotify na Google Home. Jednoduše stáhněte a otevřete aplikaci Google Home, klepněte na „Účet“ v pravém horním rohu a ujistěte se, že správný účet Google je propojen s zařízením Google Home nebo Nest. V případě potřeby můžete přepnout účty nebo přidat další účet.
  4. Můžete mít 2 google rozbočovače v jednom domě?
    Ano, můžete mít více než jedno rozbočovač Google v jednom domě. Všechna zařízení Google a Nest můžete ovládat prostřednictvím aplikace Google Home.
  5. Jak mohu použít dva domovy Google pro své stereo?
    Chcete -li použít dva domy Google pro své stereo, postupujte podle těchto kroků:
    – Ujistěte se, že vaše mobilní zařízení nebo tablet je připojeno ke stejnému Wi-Fi nebo je propojeno se stejným účtem jako váš Google Nest nebo Home Reproduktor.
    – Otevřete aplikaci Google Home.
    – Klepněte na „zařízení.”
    – Dotkněte se a držte jeden z reproduktorů, které chcete spárovat.
    – Klepněte na „Nastavení“, pak „Audio“ a konečně „stereo pár.”
  6. Mohu hrát jinou hudbu v různých místnostech na Alexu?
    Ano, můžete hrát jinou hudbu v různých místnostech na Alexa slovy: „Alexa, přehrát hudbu na [Name of Multi-Room Group].„Alternativně můžete použít aplikaci Alexa k výběru hudby, kterou chcete přehrát, a vybrat svou novou skupinu jako výstup.
  7. Mohou dva lidé na stejném účtu Spotify poslouchat hudbu současně?
    Ano, dva lidé na stejném účtu Spotify mohou poslouchat hudbu současně pomocí plánu duo Spotify. Každý uživatel má svůj vlastní samostatný účet, takže má přístup k vlastní uložené hudbě a seznamů skladeb bez sdílení přihlašovacích údajů.
  8. Může Spotify hrát různé písně na dvou zařízeních najednou?
    Ano, Spotify Connect vám umožňuje přehrávat hudbu ve více režimech z Inside App Spotify. To znamená, že můžete hrát různé písně na dvou zařízeních současně.


Můžete hrát jinou hudbu v různých místnostech s domovem Google?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu hrát jinou hudbu v různých místnostech na Google Nest

Na displeji hnízda klepnutím na aktivní mediální kartu vyvoláte přehrávač médií. V levém dolním rohu obrazovky klepněte na zařízení a najděte seznam dostupných zařízení. Klepněte na skupinu reproduktorů, na kterou byste chtěli převést. Média začnou hrát na této skupině zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete hrát jinou hudbu v různých místnostech s Spotify

Vrcholem Spotify Connect je jeho režim Spotify Multi. Umožňuje vám vytvořit skupiny inteligentních reproduktorů v aplikaci Spotify a přehrávat hudbu Spotify z různých zařízení. Všechny tyto reproduktory vám tedy umožňují, abyste Spotify připojili více zařízení současně.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít různé účty Spotify na Google Home

Link Spotify na Google

Stáhněte si a otevřou aplikaci Google Home. Klepněte na účet v pravém horním horním. Zkontrolujte, zda zobrazený účet Google je ten, který je propojen s vaším zařízením Google Home nebo Google Nest. Chcete -li přepínat účty, klepněte na jiný účet nebo přidejte jiný účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete mít 2 google rozbočovače v jednom domě

Ano, můžete použít více než jeden Hub Google v jednom domě. V aplikaci Google Home můžete ovládat všechna zařízení Google a Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít dva domovy Google pro své stereo

Spárujte reproduktory

Ujistěte se, že vaše mobilní zařízení nebo tablet je připojeno ke stejnému Wi-Fi nebo je propojeno se stejným účtem jako váš Google Nest nebo Home Reproduktor. Klepněte na zařízení . Dotkněte se a držte jeden z reproduktorů, které chcete spárovat. Klepněte na Nastavení Audio Stereo Pair Next.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu hrát jinou hudbu v různých místnostech na Alexu

Chcete-li přehrávat hudbu na všech zařízeních Echo ve vaší skupině, řekněte „Alexa, přehrát hudbu na [Name of Multi-Room Group].„Můžete také klepnout na ikonu Play v aplikaci Alexa, vybrat hudbu, kterou chcete hrát, a poté vybrat svou novou skupinu jako výstup.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou 2 lidé na stejném účtu Spotify poslouchat hudbu současně

Duo Spotify můžete sdílet se svým partnerem nebo přítelem bez použití stejných přihlašovacích údajů pro přístup k prémiovému účtu. Jsou to dva samostatné účty sloučené do jednoho. Výsledkem je, že při používání plánu duo má každý uživatel přístup k vlastní uložené hudbě a seznamu skladeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Spotify hrát různé písně na dvou zařízeních najednou

Spotify Connect umožňuje přehrávat hudbu ve více režimech z Inside App Spotify.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik účtů Spotify můžete mít na Google Home

Do Google Home lze přidat až šest účtů a pokud chcete přidat více účtů ze stejného zařízení, otevřete aplikaci Google Home a klepněte na tlačítko Hamburger v levém horním rohu a odhalte levou nabídku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít 2 účty na Spotify

Každá osoba v plánu získá svůj vlastní prémiový účet, takže nemusíte sdílet ani používat přihlašovací údaje druhého. A protože jste nyní na samostatných účtech, hudební doporučení jsou přizpůsobena vašemu individuálnímu vkusu. Už jsem na prémii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím více domácích rozbočovačů Google

Ujistěte se, že vaše mobilní zařízení nebo tablet je připojeno ke stejnému Wi-Fi nebo propojeno se stejným účtem jako váš Chromecast, nebo reproduktor nebo zobrazení.Otevřete aplikaci Google Home.Klepněte na zařízení.Klepněte na skupinu reproduktorů.Vyberte skupinu, kterou chcete upravit. Klepněte na každé zařízení, které chcete přidat do skupiny. Kontrola.Klepněte zpět. zachránit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji hnízdo Google v každé místnosti

Nastavení více zařízení Google Nest

Můžete také smíchat a odpovídat inteligentním domácím reproduktorům, což znamená, že si můžete zvolit Google Nest Mini v ložnici a hnízdo plné velikosti v obývacím pokoji nebo jen množství minis potopených kolem domu. Volba je na tobě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být Google Home spárován pro stereo

Před párováním reproduktorů můžete spárovat dva ze stejných reproduktorů Google Nest a vyplnit jednu místnost stereofonním zvukem pomocí aplikace Google Home, ujistěte se, že byly nastaveny doma. Aplikace vybrat jeden

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Spotify hrát na dvou domovech Google najednou

Nastavit zvuk multiroom

Pokud máte doma více než jednoho domácího reproduktoru Google, můžete přehrávat hudbu na více reproduktorech současně. Chcete -li to provést, musíte vytvořit zvukovou skupinu. Nejprve se ujistěte, že všechna zařízení jsou připojena ke stejné síti Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou 2 echo tečky hrát současně jinou hudbu

Zařízení Amazon’s Echo podporuje zvuk s více místnostmi, ale musíte použít aplikaci Alexa k jejich seskupení. Tato funkce vám umožňuje hrát hudbu na více ozvěnách ve vašem domě současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu mít jinou hudbu na samostatných zařízeních Alexa současně

Přehrajte hudbu současně napříč všemi zařízeními

S hudební funkcí pro více pokojů v aplikaci Alexa můžete přehrávat hudbu napříč všemi svými reproduktory Echo, abyste mohli poslouchat z jakékoli místnosti s ozvěnou. Chcete -li začít, otevřete aplikaci Alexa a vyberte zařízení. Dále klepněte na ikonu plus a vyberte kombinovat reproduktory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím své reproduktory Spotify do více režimu

Nejprve vytáhnout Spotify. Klikněte na levé dolní dole na obrazovce, kde obvykle ukazuje, že důl zařízení říká TurtledBox, protože hraji na Turtleboxu. A budu kliknout na startovací relaci Klikněte na

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje duo Spotify

Prémiové duo je plán slevy pro 2 lidi, kteří žijí společně. Každá osoba v plánu získá svůj vlastní prémiový účet, takže nikdo sdílí heslo a každý si vede vlastní uloženou hudbu a seznamy skladeb. To se otevírá v novém okně. Navíc můžete sdílet seznamy skladeb a postavit své knihovny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mít Google Home více účtů

Přidejte další účet do zařízení

Na vašem telefonu nebo tabletu Android řekněte "Ahoj Google, nastavení Open Assistant." Nebo přejděte do Asistent Nastavení. Ujistěte se, že jste přihlášeni k dalšímu účtu, který chcete použít: Vedle své e -mailové adresy klepněte na šipku dolů . Pokud účet není uveden, klepněte na Přidat další účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vědí Spotify, jestli žijete společně

Ověření členů

Žádáme členy, aby ověřili, že žijí s Manager Plánu tím, že poskytují svou plnou adresu: Když se připojí. Když manažer změní adresu. Pokud nemůžeme potvrdit jejich adresu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je multi režim na Spotify

Dobře, začneme tady, řekněme, že jsme na domovské obrazovce, kde bychom normálně. Začněte pojďme do pravého dolního rohu klikněte více. A pak budeme hledat nastavení. Potom jsme

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přehrávat hudbu na dvou minis Google Home

Pokud jde o vaši otázku ohledně Google Nest Mini (2. generace): Absolutně! Tato funkce se nazývá ovládání více pokojů. Můžete seskupit jakoukoli kombinaci Google Nest nebo Home Reproduktory a displeje ve všech přehrávání hudby současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ovládat více zařízení s Google Home

Krok 1: Otevřete aplikaci Google Home. Krok 2: Klepněte na ikonu profilu v pravém horním rohu a klepněte na Assistant Nastavení. Krok 3: Klepněte na kartu Assistant > Hlasový zápas ze seznamu funkcí. Krok 4: Klepněte na Přidat zařízení a přidejte kompatibilní zařízení Google Smart zařízení do vašeho domova.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete ovládat jednotlivé pokoje s hnízdem

Informace o senzoru hnízdní místnosti se zobrazují pod informacemi Nest termostatu. Můžete přepínat mezi pokoji, pro které byste chtěli ovládat teplotu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Google Nest a Google Home

Domácí zařízení Google nyní jdou u monikeru Nest a přinášejí všechna inteligentní domácí zařízení Google – tymasty, bezpečnostní vačky, inteligentní reproduktory – pod značkou Nest. To zahrnuje Google Home Mini, jehož druhá generace se nyní nazývá Google Nest Mini.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedo averiguar quién vive en una dirección??
Next Post
Co jsou to zařízení Z-Wave?