15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co jsou to zařízení Z-Wave?

Shrnutí článku: Z-Wave a jeho aplikace

Z-wave je bezdrátová síťová technologie používaná pro kontrolu inteligentních domácích zařízení. Pracuje na nízkoenergetické frekvenci rádiových vln a umožňuje komunikaci mezi zařízeními, jako jsou inteligentní světla, bezpečnostní systémy, termostaty, senzory, inteligentní zámky dveří a otvíráky garážových dveří. Tato technologie je vlastněna společností Silicon Labs.

Klíčové body:

  1. Z-Wave umožňuje bezdrátové ovládání inteligentních domácích zařízení.
  2. Funguje na jiné bezdrátové frekvenci než Wi-Fi a eliminuje rušení.
  3. Zařízení Z-Wave lze identifikovat na oficiálním webu Z-Wave Alliance nebo na přítomnost loga Z-Wave Plus.
  4. Alexa, i když to není Hub Z-Wave, podporuje protokoly Wi-Fi a Zigbee a může komunikovat s kompatibilními zařízeními.
  5. Z-Wave poskytuje vysokou rychlost a nízké rušení pro domácí automatizaci.
  6. K dispozici je kontrolní plán za 9 $.99/měsíc, umožňující neomezený zápis zařízení Z-Wave a ovládání osvětlení.
  7. Pokud si můžete zakoupit bezpečnostní systém se schopnostmi Z-Wave, může se vztahovat vybavení a měsíční monitorovací náklady.
  8. Smartphony a tablety mohou sloužit jako ovladače z-vlny, když jsou připojeny k hubům Z-Wave, jako jsou SmartThings nebo Wink.

Otázky a odpovědi:

  1. Na co se používá Z-wave?
  2. Z-Wave se používá pro bezdrátové ovládání inteligentních domácích zařízení, jako jsou světla, bezpečnostní systémy, termostaty, senzory, zámky dveří a otvíráky garážových dveří.

  3. Je z-wave stejná jako Wi-Fi?
  4. Ne, Z-Wave pracuje na jiné bezdrátové frekvenci než Wi-Fi, což brání rušení mezi oběma technologiemi.

  5. Jak lze identifikovat zařízení Z-Wave?
  6. Zařízení Z-Wave najdete na oficiálním webu z-Wave Alliance nebo je uznána přítomností loga Z-Wave Plus.

  7. Podporuje Alexa Z-Wave?
  8. Ne, i když Alexa podporuje Wi-Fi a Zigbee, v současné době nepodporuje Z-Wave přímo.

  9. Je z-wave lepší než wi-fi?
  10. Z-Wave pracuje na jiné bezdrátové frekvenci než Wi-Fi a vyhýbá se konfliktům. Využívá také technologii sítě k posílení sítě.

  11. Je za z-wave měsíční poplatek?
  12. Ano, je k dispozici kontrolní plán za 9 $.99/měsíc, umožňující neomezený zápis zařízení Z-Wave a ovládání osvětlení.

  13. Musíte platit za z-wave?
  14. Pokud si vyberete bezpečnostní systém se schopnostmi Z-Wave, možná budete muset zaplatit za vybavení a možná měsíční náklady na monitorování. Samostatná rozbočovače a samoadizovaná zařízení však eliminují potřebu dalších poplatků.

  15. Může být můj telefon ovladačem z-wave?
  16. Ano, smartphony a tablety lze použít jako ovladače Z-Wave, když jsou připojeny k rozbočovačům z vln, jako jsou SmartThings nebo Wink.

Co jsou zařízení Z-Wave?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na co se používá Z-wave

Je to síť sítě využívající nízkoenergetické rádiové vlny pro komunikaci ze zařízení do zařízení, což umožňuje bezdrátové ovládání inteligentních domácích zařízení, jako jsou inteligentní světla, bezpečnostní systémy, termostaty, senzory, inteligentní zámky dveří a otvíráky garážových dveří. Značka a technologie Z-Wave jsou vlastněny společností Silicon Labs.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je z-wave stejná jako Wi-Fi

Ne, Z-Wave pracuje na jiné bezdrátové frekvenci než Wi-Fi. Přestože se váš inteligentní rozbočovač připojí k vašemu Wi-Fi routeru, rozbočovač komunikuje s jinými inteligentními zařízeními na jiné frekvenci, která neexistuje interference.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak identifikujete zařízení z-wave

Můžete je vyhledat na oficiálním webu z Wave Alliance. Navíc by měli mít pravděpodobně logo Zwave Plus namísto pravidelného loga z vlny. JDroberts: Ale pokud jste je ještě nenainstalovali, můžete na zařízení projít číslo modelu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Alexa a hub Z-wave

Alexa pouze „mluví“ wifi (a Zigbee, pokud máte Echoplus). V současné době nepodporuje Z-Wave, protokol, který je volbou pro automatizaci domů, díky své vysoké rychlosti a nízkému rušení s jinými připojenými zařízeními u vás doma. To znamená, že nemůžete mít přepínač Z-Wave nebo Plug mluvit přímo s vaší ozvěnou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je z-wave lepší než wi-fi

Z-Wave pracuje na zcela odlišné bezdrátové frekvenci, která nebude v rozporu s vaším signálem sítě Wi-Fi. Z-Wave je technologie sítě, která posiluje síť několika připojenými zařízeními. Z-Wave je oblíbená jako technologie inteligentních spravování, napájecí zámky, světla, senzory, termostaty atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je za z-wave měsíční poplatek

Plán kontroly – 9 $.99/měsíc

Zaregistrujte se neomezená zařízení Z-Wave. Zaregistrujte neomezené ovládací prvky osvětlení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit za z-wave

Pokud si vyberete bezpečnostní systém se Z-Wave, budete muset zaplatit za vybavení a pravděpodobně také zaplatíte také měsíční monitorovací náklady. Některé systémy, jako je ADT, účtují navíc za inteligentní podporu domů. Pokud se rozhodnete pro samostatný rozbočovač a přidáte zařízení na vlastní pěst, pak budete mít v podstatě pouze náklady na vybavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být můj telefon ovladačem z-wave

Produkty z-wave lze ovládat pomocí ovladače Z-Wave. Nejběžnějšími ovladači jsou chytré telefony a tablety, které se připojují k náboji Z-Wave, jako jsou SmartThings, Wink nebo Iris.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji rozbočovač pro z-wave

Potřebuji rozbočovač ANO-Abychom vytěžili maximum z vašeho zařízení Z-Wave, je k nastavení plánů a ovládání vzdáleně od domu, který kapesní ovladač z vln nemůže udělat. Další informace o kompatibilních centrech můžete navštívit naše webové stránky Z-Wave.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda Z-Wave

Následuje nevýhody Z-Wave: ➨ ➨ ➨ ➨ Pokrytí je omezené, a proto vyžaduje více zařízení Z-Wave, aby pokryla větší region. To zvyšuje celkové náklady, pokud je použito více opakovačů nebo směrovačů z vln. ➨ Technologie vyžaduje, aby znalosti udržovaly v bezpečí před neoprávněnými lidmi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je z-wave lepší než wi-fi

Z-Wave pracuje na zcela odlišné bezdrátové frekvenci, která nebude v rozporu s vaším signálem sítě Wi-Fi. Z-Wave je technologie sítě, která posiluje síť několika připojenými zařízeními. Z-Wave je oblíbená jako technologie inteligentních spravování, napájecí zámky, světla, senzory, termostaty atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Z-wave bez internetu

Potřebuji připojení k internetu pro používání zařízení Z-Wave, většina rozbočovačů Z-Wave vyžaduje připojení k internetu, takže můžete ovládat svá zařízení pomocí smartphonu a plně využít výhody zařízení Z-Wave Wireless Inteligentní funkce.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes tocar música diferente en diferentes habitaciones con Google Home??
Next Post
Je Glock Američan vyroben?