15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sådan tager familier på ferie med børn i 2018 – tips og attraktive rejsedestinationer

Familie badeferie med børn solnedgang

Alle familier har lignende krav til deres ferie, men en familieferie kan også være meget individuel. Fra luksusferier med omfattende pleje til afsondrede steder med en privat atmosfære, i 2018 er alt muligt, når det kommer til ferie med børn. Familier kan få inspiration fra os.

Ren luksus – afslapning for forældre og børn

Familie badeferie med børn solnedgang

Hverdagen er udmattende nok til at ferien virkelig kan være afslappet og luksuriøs. Dette betyder også, at forældre kan være helt for sig selv, mens de ved, at deres afkom er godt passet. Fordi for bare at lade dit sind vandre, skal du være sikker på, at de små også har det sjovt. Der er særlige smarte familiehoteller, der er specielt tilpasset familiens behov. Ud over rummelige værelser og suiter, som også kan udstyres med en privat pool efter anmodning, tilbyder de også fremragende børnepasning til næsten alle aldersgrupper. At booke luksusvarianten af ​​sådan en ferie betyder også, at børnene ikke bare ”holdes”, men bliver passet intensivt, så opholdet bliver særligt behageligt for alle familiemedlemmer. Fra småbørn til teenagere er der noget at gøre for alle, uanset om det er aktiviteter på stranden eller kreative aktiviteter baseret på berømte modeller, hvad enten det er at lære at svømme eller et børnediskotek.

Familieferie med børn ved havet strandaktiviteter

Familier kan godt lide at rejse til steder, der ikke kræver en lang rejse, såsom Grækenland, Lanzarote eller Mallorca. Du kan også tilbringe en meget værdig ferie på festøen, fordi der er mange steder langt væk fra Ballermann og Co.

Ferie med babyen – tag de små med til fjerne steder

Familieferie med baby, der slapper af ved havet under palmetræer

Den første ferie med et nyt familiemedlem behøver ikke at finde sted, når de allerede har nået børnehave alder. Du kan også rejse med en baby, og det er meget godt. Fordi de små endnu ikke er utålmodige og normalt falder i søvn meget hurtigt i flyet eller bilen. Som et resultat er rejsen allerede glat og afslappet. Et specielt babyhotel imødekommer behovene hos forældre med helt små børn og tilbyder omklædningsområde, barneseng, babymonitor, buggy og andre daglige redskaber, der allerede er tilgængelige og ikke behøver at blive transporteret møjsommeligt til feriemålet perfekte omgivelser for små mus.

Sprøjt i det sikre, lave vand i den opvarmede babybassin, grave i sandet på den private strand og gode aktiviteter, der vil glæde hele familien, er alle inkluderet i en babyferie.

Småbørn, der samler skaller på sommerferien på stranden

Hvad er særlig vigtigt for familier: Ud over et sikkert miljø og skræddersyet service kan du regne med forståelsen for de andre gæster, der også rejser med deres børn. Når en baby er hvinende eller skal fodres og swaddled, er der ingen mærkelige blikke eller følelsen af ​​at forstyrre nogen. Her er familier indbyrdes, hvilket bidrager væsentligt til afslapning. Uanset om det er Sardinien, Grækenland eller Det Røde Hav, er der mange attraktive rejsemål for en særlig babyferie.

Nyd små, drømmende hoteller væk fra de store boligblokke

Feriefamilier Mallorca pool palmer børnevenlige

Det behøver ikke altid at være et kæmpe hotel fuld af travlhed og utallige tilbud – familier vil også gerne bo roligt og udforske det område, hvor de har reserveret sig selv. I de fleste af de populære feriesteder er der de små, ofte familiedrevne huse, som drives særligt gæstfrie og sommetider endda har en familieforbindelse. Og da mange ferielande er meget mere børnevenlige, end du ville være fra Tyskland bruges, Familier kan forvente et behageligt ophold især på disse hoteller.

Mallorca luksus finca ferie afslapning for børn og forældre

Uanset om det er på en luksusfinca på Mallorca, i en lille villa i Portugal, Ibiza eller La Gomera, tilbyder de små hoteller såvel som de store en dejlig pool og venlig roomservice. I modsætning til de enorme systemer er de imidlertid ikke overfyldte og giver hurtig adgang til et originalt miljø.

Og hvad med camping?

Campingferie med børn telte campingplads

Mens ferien for nogle først for alvor starter, når de ikke skal bekymre sig om noget og kan nyde allround service, elsker andre feriegæster intet så meget som at campere. Det improviserede liv meget tæt på naturen er en særlig oplevelse, som familier kan binde sammen. Så hvis du regelmæssigt har været ude og køre i din autocamper eller er blevet fundet igen og igen som en permanent autocamper på din campingplads, behøver du ikke undvære det som forældre. Børn er glade og ses ofte besøgende på campingpladser, som normalt er udstyret med en legeplads og de nødvendige sanitære faciliteter. Så du kan vaske dit tøj imellem gange, hvis der er sket et mindre uheld. Der er nok børn at lege med, og de små nyder en ferie, der giver dem stor frihed.

Vi vil kun vurdere at sove i et telt med en baby eller et lille barn som ikke særlig behageligt, men det er selvfølgelig muligt.

Hvad du bør overveje, når du er på ferie med børn

Ferie med børnepige, der sidder på kuffert, hvad du skal være opmærksom på

Der er nogle generelle tips, der er nyttige, når du rejser med børn:

– Babyer har også brug for deres eget pas, når de kommer ind i mange lande. Produktionen kan foregå i lufthavnen, men er derefter betydeligt dyrere.

– Især ved langdistancerejser skal det sikres, at børn har alle de nødvendige vaccinationer.

– Afhængig af barnets alder bør tilstrækkeligt velkendte genstande, såsom yndlingspudepuden og plyslegetøjet, tages med og beskyttes omhyggeligt, når du er ude og gå. Du donerer den nødvendige sikkerhed i et mærkeligt miljø.

– Børn i den udenlandske fase, der varer cirka fra den 8. til den 10. måned, har ofte svært ved at foretage ændringer.

– Enhver, der er ude og gå med børn, ser verden fra et helt andet perspektiv. Meget sikkerhedsbevidste forældre bør hellere bestille en ferie på et nærliggende feriested, fordi en langdistance-tur eller en rejse rundt i verden kan ryste din egen opfattelse af verden ganske lidt-eller som en sådan helbredende terapi arbejde for at slippe af med masser af frygt.

Billedkilde: Pixabay.com CC0 Creative Commons

Previous Post
De uhyggelige Halloween -dekorationer til en god fest
Next Post
Moderne hus i den vestlige bugt i Sydafrika