15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

En lækker opskrift på påskekage – kylling og æg cupcakes

Opskrifter kyllingæg-lækre slik-påske kylling bagning opskrifter

Påsken er lige om hjørnet! Og det er bedst at fejre med et par godbidder. Her tilbyder vi dig at behandle dine gæster med en lækker Opskrift på påskekage behageligt at overraske! Ingredienser til en kage: Cirka 1/3 kop hvidt fnug, grønt kokosgræs, 6 små kandiserede maltkugler (2 gule, 2 lyserøde, 2 hvide), 1 gul kylling, hvidt airhead -slik

Opskrift på påskekage

Påskeopskrifter cookies cupcake chick farver

Påske lækker opskrift Påskekage kyllingefigurer

Forbered godbidder

forberedelse: Frys en cupcake med en luftig frosting. Tryk en cirkel fra kokosgræsset ovenpå. Gør de malede æg på græsset. Skub forsigtigt ungen ind på midten af ​​græsset.

Skær det hvide airhead i en 1/2 oval form; Skær den ene side, så det er et revnet æg med en spids kant. Læg ægget ved siden af ​​kyllingen.

Chick Egg Cupcakes Green Coconut Grass Vanilla Kiks

Vanilje cupcakes:

Ingredienser: 2 2/3 kopper sukker, 1 kop (2 pinde) usaltet smør skåret i stykker på 1 tommer, 2 store æg, 2 store æggeblommer, 2/3 kop mælk, 2/3 kop vand, 2 1/2 tsk ren vaniljeekstrakt, 2 2/3 kopper universalmel, 1 1/3 kopper kagemel, 4 teskefulde bagepulver.

Let at lave madlavningsopskrifter selv lækker påskekage påskebrunch

Forvarm ovnen til 350 grader F. Brug bagepapir for at undgå at overfylde dejen. Det er derfor, du også sprøjter bagepladen med olie, men sparsomt. Læg formerne på arket. Sæt til side.

Bland sukker og smør i en foodprocessor, indtil det er meget cremet – 1 til 2 minutter. Tilsæt æg og æggeblommer og rør godt rundt. Tilsæt mælk, vand og vanilje.

Bage opskrifter kyllinger æg cupcakes påske cookies ideer ingredienser

Bland de to slags mel sammen med bagepulver og salt i en skål. Tilsæt de tørre ingredienser til de våde i 3 trin, omrør godt, indtil der dannes en glat dej – 2 minutter.

Fyld formene med denne dej (¾ af hver form). Bag i 18-25 minutter, til kagerne er gyldenbrune. Afkøl dem godt, inden du fryser dem ned.

Du har brug for: 24 cupcakes, forberedelsestid 20 minutter, tilberedningstid 25 minutter, inaktiv tilberedningstid 30 minutter, sværhedsgrad: let

Fluff frosting:

1/4 kop sødmælk

2 tsk ren vaniljeekstrakt

10 spsk blødt usaltet smør

5 kopper pulveriseret sukker

1/2 kop skumfiduser støvflager

salt

Påske kage opskrifter-påske dekorere ideer-cupcakes

Bland vanilje og mælk i en lille skål, pisk langsomt smørret med sukkeret ved hjælp af en mixer (lav hastighed), derefter ved en højere hastighed – alt i 5-7 minutter, tilsæt flagerne og en knivspids salt og reducer mixerens hastighed, tilsæt derefter mælken med vaniljen og rør godt, indtil alt blandes meget godt – 1 til 2 minutter. Chill straks dybt.

Kokosgræs til kagen:

2 kopper tørret kokos,

1-2 tsk grøn farve til mad

½ til 1 tsk gul farve

Forvarm ovnen til 250 F, dæk bagepladen med bagepapir

Lav rasperne i en skål, efter det kommer farveblandingen, bland grønt og gult, indtil du får den farve, du ønsker, du kan tilføje vand, hvis farven er for mørk. Når du er færdig, sættes blandingen i ovnen og tørres i 10 til 15 minutter. Brug den derefter med det samme eller, hvis du vil, efter 3 dage.

Advarsel: det er bedre at bruge handsker, når du arbejder med maling, fordi malingen kan irritere din hud!

lækker madlavning opskrift på påske kage kylling æg kage

Previous Post
Den muntre, farverige designer lænestol fra Fuiano sætter tonen
Next Post
Ideer til hjemmet – renover dit hjem i trendfarverne fra 2014