15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Halloween kage pops – ideer til interessante dessert designs

halloween kage popper instruktioner-ideer-efterligner-let

Vi har allerede præsenteret dig for nogle opskrifter på de sympatiske og populære cake pops, som du kan gøre ikke kun børn, men også voksne glade til fester. Du kan bruge disse opskrifter til at skabe sjove karakterer afhængigt af lejligheden og festivalen. Når Halloween nærmer sig, vil vi gerne dele et par med dig Halloween kage dukker op Præsenter ideer, som du kan gøre desserten til et rigtigt blikfang.

Lav Halloween kage pops selv

halloween kage popper farverige-drysser-idé-farver-efterår-slik

Brug enhver opskrift på Halloween cake pops. Den eneste forskel er kuglernes udvendige design. Stilkene kan også vælges efter ønske. Både kebabspyd og ispinde fungerer godt. Disse kan også erstattes af kringlepinde for at gøre stilkene spiselige.

Gør Halloween -kage pops let

halloween kage pops slik-tinker-lakrids-salt sticks

Du vil blive overrasket over de enkle materialer og produkter, der kan bruges til at dekorere cake pops til Halloween. Gør dekorationen lettere ved at bruge færdige produkter som smarties, farvet sukker eller lakrids og dekorér de søde kugler med glasur eller fondant. En lang række forskellige elementer kan skæres ud af sidstnævnte.

Dekorer cake pops med drys

halloween-kage-popper-hvid-glasur-farverige-drysser

Halloween cake pops er særligt let at dekorere med drys. Brug farver, der matcher Halloween, såsom orange, gul, sort, lilla eller giftgrøn. De færdige cake pops dyppes simpelthen i enhver glasur og drysses derefter med drysene. Hvis det er nødvendigt, kan du derefter trykke dem lidt ind, så de holder bedre.

Farvet sukker som kagepopdekoration

halloween kage popper sukker-farverige-glitter-sort-lilla-orange-kugler

Halloween cake pops med farvet sukker er designet på en lignende måde. Minikagerne på en pind får også et glamourøst look, fordi de glitter let. Rul derefter dejen til en kugle gennem sukkeret, indtil hele overfladen er godt dækket. Du kan også dekorere stilkene med washi tape eller andet mønstret papir.

Opret spøgelser til Halloween

halloween kage popper spøgelses-idé-spøgelser-gør-det-selv-simpelthen-klogt

Hvis du vil lave søde spøgelser, bør Halloween cake pops ikke have en rund form. Dejen har den perfekte konsistens, der skal formes efter ønske. Når du har skabt den form, du ønsker, kan du stikke stilken i undersiden, dyppe spøgelset i hvid glasur og til sidst tilføje et ansigt. Brug igen glasur eller en spiselig blyant.

Søde hekse lavet af cake pops

halloween-kage-pops-heks-hår-orange-lakrids-hat-tinker

Hekse er også en god idé. Til disse Halloween cake pops er det bedst at bruge en grøn glasur til at dyppe. Håret kan enten være lavet af tyndt skåret fondant, eller du kan gøre det lettere for dig selv og blot bruge de spiselige snore i enhver farve. Huer bliver hurtigt lavet med fondant igen. Men måske finder du også chokolader i en passende form, som du blot vedhæfter.

Candy Corn – Traditionelt slik til Halloween

halloween-kage-pops-slik-glasur-hvid-orange-gul-dekoration

Den såkaldte candy corn er en traditionel slik i USA, der aldrig bør mangle på Halloween. Brug dette motiv til at oprette originale Halloween cake pops. Du kan let forme dejen til en pyramide. Sæt stilken i undersiden og dypp først dejen i en lysegul glasur.

Halloween Cake Pops Instruktioner

halloween-kage-popper-instruktioner-slik-efterår-farver-varme

Så snart den første glasur til Halloween -kagepopperne er hærdet, kan du dyppe dejen i den næste orange glasur. Igen, lad dette hærde igen, før du fortsætter. Sidst er den hvide glasur, som kun dækker spidsen. Da denne idé er gjort hurtig og let, kan dine børn også hjælpe.

Sorte katte til Halloween

halloween-kage-popper-kat-former-dej-gule-øjne-uhyggelige

Som med spøgelser og slik majs kan du forme dejen, så den passer til dine behov for at lave katte. Du kan også forme kattens ører og derefter fastgøre dem til kattens hoved. Brug den mørkeste glasur til denne idé. Et typisk Halloween -motiv er nemlig sorte katte. Gul glasur eller fondant er velegnet til øjne og næse.

Cake pops i form af mumier

halloween-kage-popper-dessert-zombie-dekoration-øjenglasur

Mumierne er igen en meget enkel variant til Halloween -cake pops. Du skal bruge hvid glasur til hovedet og til designet af hygiejnebindene. Den bedste måde at få bandagerne på er med en fin pose på mumiens hoveder. Øjnene består kun af punkter. Alle farver er egnede.

Skeletter

halloween cake pops skelet muffin papir skimmel ideer

Finere håndarbejde er påkrævet for skeletter af denne type. De runde kugler er lavet hvide og har derefter brug for et ansigt. Hvis du vil bruge glasur, er tandstikker gode til at skabe finere linjer som her. De færdige Halloween cake pops er også dekoreret med mønstrede papirkasser til muffins.

Flagermusekage dukker op til Halloween

halloween-kage-pops-flagermus-idé-sort-vingeflasur

Flagermus bør ikke mangle i Halloween -dekorationen. Og hvis disse også er spiselige, er dekorationen endnu bedre! Som med katten er kulsort glasur igen efterspurgt efter sådanne Halloween-kage-pops. Du kan designe vingerne med fri hånd på bagepapir med glasur. Derefter stikkes huller i kuglerne med en kniv og stikkes de hærdede vinger ind i dem.

Græskar kage dukker op til Halloween

halloween-kage-popper-inspiration-kurbis-ansigter-dekoration-dessert

Du kan aldrig få nok græskar på Halloween. De er sjove at hule ud og skære, og du vil skabe den perfekte Halloween -atmosfære. De glæder børn og voksne. Du kan også supplere de udskårne græskar med matchende desserter som disse Halloween -kage -pops. Der er ingen grænser for din fantasi, når det kommer til græskar cake pops.

Drys til græskar cake pops

halloween-kage-popper-kantsten-form-grøn-drysser-orange

Design appelsinkagen med grønne sprinkler som vist ovenfor, eller bare sæt individuelle drys til stilken øverst på græskaret. Ledninger i grønt er også velegnede til dette. Ansigtet er let designet med sort eller brun glasur. Kombiner gerne forskellige ideer med hinanden.

Halloween kage dukker op som øjne

halloween-kage-popper-øjne-øjeæble-årer-spiselige-edding-smarties

Øjne er hurtige og lette at lave med hvid glasur. Halloween Cake Pops får derefter nogle røde årer, som du maler på den hvide glasur med en rød farvet blyant. Du kan derefter skære iris i forskellige farver fra fondant. Dette kommer til øjet. Eleven består til gengæld af en brun smartie. Disse cake pops er meget sjove selv uden en stilk.

Spiselig gryde

halloween-kage-popper-kedel-mørk-glasur-grøn-sprinkler

Hvis du har lavet hekse af kagepopper, kan du supplere dem med en gryde. Dyp dejen på pinden i brun chokolade til glasering og læg derefter Halloween Cake Pops på bagepapir, så glasuren kan løbe ned og danne en “fod”, som så repræsenterer kanten af ​​gryden. Grønne dryss efterligner derefter heksens giftige tank.

Tinker edderkopper at spise

halloween-kage-popper-edderkop-ben-lakrids-sjov-uhyggelig

Sjove iøjnefaldende er også edderkopper, som du kan distribuere i form af desserter i hele rummet eller blot bruge dem som Halloween-borddekorationer. Hvor præcist du laver edderkopperne er i princippet helt op til dig. Lakrids er bedst til benene. Ovenstående eksempel på Halloween cake pops viser også hjemmelavede øjne lavet af fondant.

Diverse kage pops ideer

halloween-kage-popper-øjne-farverige-edderkop-mini-smarties-lakrids

Du kan gøre det lettere for dig selv igen med Smarties. Brug Mini Smarties i enhver farve. Disse skal placeres oven på glasuren, mens den stadig er våd. Når glasuren tørrer, bliver øjnene fikseret på samme tid. Du kan indsætte stilken til Halloween -kagen i popkoppen både øverst og nederst.

Frankenstein som Halloween -dekoration

halloween-kage-popper-grøn-frankenstein-knogler-øjne-diy

Frankenstein ser ud til at være lidt mere detaljeret. Hvis du vil vælge det som et Halloween -motiv, behøver du ikke nødvendigvis at designe det som ovenfor. Du er også velkommen til at komme med andre varianter. Det er kun vigtigt, at du beholder hovedets rektangulære form og bruger en grønlig glasur. Så bliver Halloween Cake Pops for gode til at spise.

Previous Post
15 lækre veganske opskrifter på kager og tærter
Next Post
Håndværk med balloner – 11 farverige dekorationsideer at lave selv