15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Æblecidereddike påvirker sundhed og skønhed

Æble-cider-eddike-og-dens-effekter-på-sundhed

Det er velkendt, at æbler har en magisk effekt. Dette gælder især, når de spises rå og i deres naturlige form, dvs. når de er ubehandlede. Men æblecidereddike kan også have en stærk og positiv indflydelse på vores helbred. For eksempel kan den bruges direkte på huden. Regelmæssigt indtag af æblecidereddike (i moderate mængder, selvfølgelig) kan hjælpe med at opretholde vægten. det Æblecidereddike effekt Så det viser ikke kun i sundhed, men også i skønhed. Æblecidereddiken bør ikke overdrives, fordi den trods alt er en syre. Af denne grund bør du ikke indtage mere end 2 til 3 skeer om dagen. Hvis du drikker eddiken, skal du fortynde den med saft eller vand.

Æblecidereddike effekt på skønhed

Æble-cider eddike-sundhed-og-skønhed-effekter

Hvis du nu er nysgerrig, kan du finde ud af mere om Æble cider eddike effekt Erfarne. Hvordan og hvor kan æblecidereddike faktisk være nyttigt? En interessant brug af æblecidereddike er til acne. Det er nyttigt i dette tilfælde, fordi syren, den indeholder, balancerer produktionen af ​​talg og hjælper arene med at aftage. Du vil opdage, at det berørte område vil blive genoprettet på kort tid efter at have gnidt det med æblecidereddike. Det kaldes en stor effekt af æblecidereddike, tror du ikke? Du kan også rense ansigtets T-område med æblecidereddike og derved afbalancere hudens syrebalance. Bland blot æblecidereddike med vand (1: 2).

Æblecidereddike effekt på solskoldning

Få-hjælp-med-solskoldning-æblecidereddike

Solskoldning kan også påvirke Æblecidereddike effekt have tillid til, fordi det beroliger huden. Tag et bad, og tilsæt en kop æblecidereddike til vandet. Læg dig derefter ned i karret i mindst 10 minutter. Efter at have vasket dit hår med shampoo og skyllet det ud, blandes en spiseskefuld eddike med en teskefuld vand. Brug den til at vaske dit hår, hvorefter du skyller det godt. Virkningerne af æblecidereddike i dette tilfælde er skinnende hår.

Æblecidereddike hjælper mod skæl

Æblecidereddike hjælper med skæl

Hvis du har problemer med skæl, er æblecidereddike en måde at slippe af med det. For at gøre dette skal du blot massere hovedbunden med æblecidereddike. Dette stimulerer hårsækkene og forhindrer skæl.

Fodbad med æblecidereddike til smukke fødder

Et fodbad med æblecidereddike

Brug æblecidereddiken som en del af pedicure! Dette vil fjerne bakterier og svampe og efterlade huden på dine fødder blød og ren. Alt du skal gøre for dette er at tilføje lige store mængder vand og æblecidereddike til fodbadet.

mod-acne-positive-effekter-af-æblecidereddike

Mod pigmentpletter

Bland en spiseskefuld appelsinsaft med to spiseskefulde æblecidereddike. Gnid nu pigmentpletterne med en vatrondel eller vat, og du vil bemærke, at virkningerne af æblecidereddike gør dem lettere.

At tabe sig-med-æble-cider eddike

Virkninger af æblecidereddike på sundheden

Den naturlige æblecidereddike indeholder meget kalium og æblesyre. Dette er også grunden til, at det er så godt for dit helbred og har en positiv effekt på mange områder. For eksempel hjælper det med forhøjet blodtryk og kolesterol. Det stopper syrene i maven og stimulerer korrekt fordøjelse. Desuden regulerer det blodsukkeret, da det hjælper med at reducere glukosen i blodet. Virkningerne af æblecidereddike er også yderst nyttige, når du taber dig. Det er fordi det hjælper kroppen med at nedbryde fedtstofferne.

som-Trunk-Apple-Cider-Eddike-med-Vand

Drikke med eddike

Stigningen i æblecidereddike kan ske på forskellige måder. Så du kan tage det i form af drikkevarer, fortynde det med juice eller vand. Er du i humør til en sødere drink? Kom derefter to spiseskefulde naturlig æblecidereddike i et glas vand, og tilsæt honning i den ønskede mængde. Æblecidereddike smager også særligt godt i form af en salatdressing.

Æblecidereddike-mod-kolesterol-og dets virkninger

Spørg altid din læge til råds

Bemærk dog, at hvis du har diabetes, forhøjet blodtryk eller forhøjet kolesteroltal, skal du rådføre dig med din læge, før du regelmæssigt øger mængden af ​​æblecidereddike.

Effekt-til-hår-af-æblecidereddike

Drik-med-æble-cider-eddike-og-dens-effekter

Fodbad-med-æble-cider eddike-bad-rød-neglelak

Previous Post
35 ideer til efterårsdekorationer på sofabordet i stuen
Next Post
Lav “Pajaki” Mobilé – den polske lykke -charme som dekoration til forskellige lejligheder