15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

7 designideer til udendørsarealet for en afslappet atmosfære

rattan møbler-moderne kurvemøbler sæt

Jo varmere vejr, jo mere tegnes vi udenfor, og det er tid til at få vores have og terrasse i god form. Her er et par stykker Design ideer til det udendørs område at muntre stemningen. At bringe friluftslivet opdateret kan være let, sjovt og behøver ikke koste meget.

Designideer til udendørsarealet – multifunktionelle møbler

havemøbler idé bænk træ polstring hynder

At sikre, at dit udendørs rum er praktisk, er lige så vigtigt som at tilføje dekorationer. Bring terrassen i form ved at finde en praktisk måde at holde området ryddeligt på. Bænke, der fungerer som opbevaringskiste, er gode Design ideer til det udendørs område. De er praktiske på tre måder. Du kan gemme mange ting i dem, de er velegnede som bord, og de kan også rumme ekstra, uventede gæster. Opbevar alle unødvendige ting i denne hyggelige bænk.

Designideer til udendørsarealet – moderne kurvemøbler

havemøbler design ideer moderne lænestol kurvemøbler

Hvis du har besluttet at udskifte de gamle havemøbler med nye, skal du vide, at kurvemøbler er særligt trendy i øjeblikket. Naturligt udseende havemøbler er en god idé at bogstaveligt talt “pifte” haven op. Kurvemøbler er en kombination af rustikt og bymæssigt og er derfor velegnet til verandaen eller terrassen samt til den lille baggård i byen. Disse moderne og elegante havemøbler er vejrbestandige og skaber en hyggelig oase af velvære.

Farverigt tilbehør end til udvendig

sofa kaste puder ideer havemøbler farverigt tilbehør

En af de letteste måder at opfriske dit udendørs rum på er med masser af farver. Gør din terrasse levende ved at dele farverige puder og stearinlys ud. Lyse røde, gule og grønne toner ser særligt gode ud og går ikke af mode snart. Marokko -stilen er også kendt for sine farverige designs.

Tæpper er gode designideer til det udendørs område

tæppe-udendørs design-ideer møblering af verandaer

Gulvbelægninger er ikke kun til husets indretning. Med et flot tæppe gør du automatisk terrassen til en del af interiøret. Den skal have en naturlig farve, så de andre dekorationer ”har ord”. Et tæppe giver en varm og stilfuld atmosfære.

Designideerne til udendørsarealet omfatter naturligvis også belysning

ideer havebelysning-lanterner design moderne

At vælge den rigtige belysning giver liv til dit udendørs område, efter at solen for længst er gået ned. Du vil helt sikkert være enig i, at de varme sommernætter er perfekte til at nyde Cokcktails. Så skab den rigtige atmosfære med behagelig belysning. Lanterne eller lamper til at hænge op sikrer magiske øjeblikke og et godt humør. De findes i mange forskellige former og farver.

Design urtepotter og store vaser effektivt

have tilbehør flettet urtepotte design moderne tilbehør

Du kan nemt sætte accenter i dit udendørs område med blomsterpotter og store vaser. Arranger dem symmetrisk omkring området. Sørg for, at de ikke er for tunge, så du kan justere dem, når du har lyst til at ændre. Stenpotter er særligt smukke.

Romantisk pejs  

åben pejs-have ideer-hyggeligt siddepladsarrangement

Romantiske ildsteder er uden tvivl en af ​​de mest interessante og populære af alle Design ideer til det udendørs område. Hvis du kan lide den behagelige atmosfære, som en pejs udstråler om vinteren, hvorfor så ikke skabe den for dig selv om sommeren med en pejs til haven. Det bliver en stadig mere populær del af udendørs dekoration, da en pejs hurtigt bliver omdrejningspunktet ved fester. De fås i en lang række former og størrelser, som du kan vælge afhængigt af den tilgængelige plads og stilen på dit udendørs område.

Previous Post
Fremragende ideer til køkkenbelysning
Next Post
Færdig garage til en Maserati – luksus glasbygning