15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Færdig garage til en Maserati – luksus glasbygning

Maserati garage facilitet

Vi præsenterer dig for en moderne Færdig garage fra Brunete Fraccaroli , som blev bygget som en tilføjelse til et luksus hjem. Husejeren, en fan af Maserati, havde brug for en ny garage til sin nye bil.

Færdig glas garage

Maserati ædel finish

det Færdig garage blev designet til at være meget større med vilje. Ud over det traditionelle formål var garagen beregnet til at huse et moderne skab. Der er planlagt nok plads til opbevaringsplads omkring bilen. Garagen blev bestemt i sort og hvid – gulvet, væggene og møblerne svarer til det overordnede koncept. Skinnende overflader og neutrale farver lader Maserati stå i forgrunden. Et separat område med en behagelig sofa, sofabord og lille køkkenø nær vinduet giver mulighed for afslapning og rekreation, mens et lille skrivebord giver et hyggeligt arbejdsområde. Alle møbler er valgt i mørke toner, med undtagelse af en rød skammel, der sætter accenter i stuen. Indretningen giver en hyggelig atmosfære for ejeren og hans venner, der kan nyde en kop kaffe i godt vejr og beundre bilen på samme tid.

Moderne sofasæt i den færdige garage

moderne garage lejlighed

I Færdig garage intet mangler, og det kan let omdannes til et luksuriøst pensionat eller sommerhus, hvis det er nødvendigt. Den rigt glaserede facade byder på en smuk udsigt over haven og er inspirerende. Glas åbner bygningen og forbinder den visuelt med haven. De høje træer kaster skygger på garagen og køler af på de varme dage. Det gennemtænkte design blev skabt i 2006, men er stadig et rigtigt højdepunkt i design i dag og byder på tidløse, smagfulde møbelkombinationer. – den røde skammel har for eksempel en forfriskende effekt.

Opret en lille arbejdsplads – garage og haveskur i et luksuriøst design

moderne sort væg

Maserati – luksuriøs livsstil

Maserati luksusliv

Sort og hvidt gulv

Luksusliv-Maserati

Spisebord og stole

Skabsgarage haveskur

Præfabrikeret garage i glas – det nye hjem til denne Maserati

luksus præfabrikeret garage

Glas garageport

Maserati garage

Moderne konstruktion i glas og stål

Design af garageporte i glas

Præfabrikeret garage med nok opbevaringsplads

Færdig garagelejlighed

Praktiske væghylder og en cykel i garagen

Færdig garage indvendig cykel

Garageport indgang

Ren luksus Maserati

Previous Post
Den moderne sideindgang – materialer og modeller på et øjeblik
Next Post
Den nye BMW X6 M Design Edition 2014 med et forbedret design