15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak přeinstaluji svůj Kaspersky?



Kaspersky FAQ

Shrnutí článku

Jak mohu přeinstalovat Kaspersky na svém počítači? Stáhněte si balíček instalační instalace Kaspersky Total Security z webu Kaspersky nebo prostřednictvím odkazu v e -mailu, který jste obdrželi z internetového obchodu. Spusťte stažený instalační program. Počkejte, až průvodce najdete nejnovější verzi aplikace nebo klikněte na Skip a nainstalujte aktuální verzi.

Mohu odinstalovat Kaspersky a přeinstalovat? Když přeinstalujete operační systém, je aplikace Kaspersky odstraněna z vašeho počítače spolu s licenci nebo informacemi o předplatném. Abyste se vyhnuli ztrátě informací a udržovali ochranu počítače, doporučujeme, abyste svou aplikaci připojili k mému Kaspersky před opětovným instalací operačního systému.

Jak mohu obnovit svůj Kaspersky Antivirus? Chcete -li obnovit aktivační kódy, otevřete hlavní okno aplikace. Kliknutím na licenční odkaz v okně hlavní aplikace přejděte do licenčního okna. Klikněte na odkaz obnovit můj aktivační kódy a přejděte na připojení k mému oknu Kaspersky.

Co se stane, když odinstaluji Kaspersky? Po odstranění zabezpečení internetu Kaspersky bude váš počítač a osobní údaje nechránit. Kaspersky Internet Security je odinstalován pomocí průvodce nastavením.

Proč můj Kaspersky zmizel? Pokud vaše aplikace Kaspersky zmizela z počítače po upgradu na novou verzi Windows 10, znamená to, že verze aplikace byla nekompatibilní. Chcete -li aplikaci znovu nainstalovat, stáhněte si nástroj Kavremover pro aplikace Kaspersky.

Jak zjistím, zda je nainstalován Kaspersky? Klikněte na Start. Typ Kaspersky. Všechny aplikace Kaspersky nainstalované v počítači se objeví v seznamu výsledků vyhledávání. Kliknutím na název aplikace jej spustíte.

Je už bezpečné používat Kaspersky? Kasperskyho skener malwaru byl testován teprve na podzim roku 2022 hlavními testovacími laboratořemi. Takové laboratoře jako AV-Comparatives a AV-test ukázaly, že Kaspersky fungoval velmi dobře a zachytil 100% malwaru s nulovým dnem a 100% rozsáhlého malwaru, s vynikajícím výsledkem 0 falešných pozitiv.

Co dělat, když Kaspersky nefunguje? Pokud Kaspersky Internet Security funguje nesprávně, můžete provést následující: Restartujte Kaspersky Internet Security. Pokud problém stále přetrvává, restartujte svůj Mac. Pokud to nepomůže, přeinstalujte aplikaci.

Otázky

  1. Jak mohu přeinstalovat Kaspersky na svém počítači?
    Chcete -li přeinstalovat Kaspersky, postupujte podle těchto kroků:

    – Stáhněte si instalační balíček Kaspersky Total Security z webu Kaspersky nebo prostřednictvím odkazu v e -mailu, který jste obdrželi.

    – Spusťte stažený instalační program.

    – Počkejte, až průvodce najdete nejnovější verzi aplikace nebo klikněte na Skip a nainstalujte aktuální verzi.
  2. Mohu odinstalovat Kaspersky a přeinstalovat?
    Ano, ale před přeinstalováním se doporučuje připojit aplikaci Kaspersky k mému Kaspersky, aby se zabránilo ztrátě licence nebo informací o předplatném.
  3. Jak mohu obnovit svůj Kaspersky Antivirus?
    Chcete -li obnovit aktivační kódy pro Antivirus Kaspersky, postupujte podle těchto kroků:

    – Otevřete hlavní okno aplikace.

    – Kliknutím na licenční odkaz přejděte do licenčního okna.

    – Klikněte na odkaz obnovit můj aktivační kódy a přejděte na připojení k mému oknu Kaspersky.
  4. Co se stane, když odinstaluji Kaspersky?
    Pokud odinstalujete zabezpečení internetu Kaspersky, váš počítač a osobní údaje budou nechráněny. Doporučuje se používat průvodce nastavením k řádné odinstalaci Kaspersky Internet Security.
  5. Proč můj Kaspersky zmizel?
    Pokud vaše aplikace Kaspersky zmizela po upgradu na novou verzi Windows 10, naznačuje to, že verze aplikace byla nekompatibilní. Chcete -li aplikaci přeinstalovat, stáhněte si nástroj Kavremover pro aplikace Kaspersky.
  6. Jak zjistím, zda je nainstalován Kaspersky?
    Chcete -li zkontrolovat, zda je Kaspersky nainstalován do vašeho počítače, postupujte podle těchto kroků:

    – Klikněte na Start.

    – Ve vyhledávacím panelu zadejte “Kaspersky”.

    – Všechny aplikace Kaspersky nainstalované v počítači se objeví v seznamu výsledků vyhledávání.

    – Kliknutím na název aplikace jej spustíte.
  7. Je už bezpečné používat Kaspersky?
    Ano, Kaspersky byl testován hlavními testovacími laboratořemi a ukázal vynikající výsledky při zachycení malwaru s nulovými falešnými pozitivy.
  8. Co dělat, když Kaspersky nefunguje?
    Pokud Kaspersky Internet Security nefunguje správně, můžete vyzkoušet následující:

    – Restartujte Kaspersky Internet Security.

    – Pokud problém přetrvává, restartujte váš Mac.

    – Pokud problém stále přetrvává, přeinstalujte aplikaci.


Jak mohu přeinstalovat svůj Kaspersky?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přeinstalovat Kaspersky na svém počítači

Stáhněte si instalační balíček Kaspersky Total Security z webu Kaspersky nebo prostřednictvím odkazu v e -mailu, který jste obdrželi z internetového obchodu. Spusťte stažený instalační program. Počkejte, až průvodce najdete nejnovější verzi aplikace nebo klikněte na Skip a nainstalujte aktuální verzi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu odinstalovat Kaspersky a přeinstalovat

Když přeinstalujete operační systém, je aplikace Kaspersky odstraněna z vašeho počítače spolu s licenci nebo informacemi o předplatném. Abyste se vyhnuli ztrátě informací a udržovali ochranu počítače, doporučujeme, abyste svou aplikaci připojili k mému Kaspersky před opětovným instalací operačního systému.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit svůj Kaspersky Antivirus

Jak obnovit aktivační kód.Kliknutím na licenční odkaz v okně hlavní aplikace přejděte do licenčního okna.Klikněte na odkaz obnovit můj aktivační kódy a přejděte na připojení k mému oknu Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když odinstaluji Kaspersky

Po odstranění zabezpečení internetu Kaspersky bude váš počítač a osobní údaje nechránit. Kaspersky Internet Security je odinstalován pomocí průvodce nastavením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj Kaspersky zmizel

Pokud vaše aplikace Kaspersky zmizela z počítače po upgradu na novou verzi Windows 10, znamená to, že verze aplikace byla nekompatibilní. Chcete -li aplikaci znovu nainstalovat, proveďte následující: Stáhněte si nástroj Kavremover pro aplikace Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je nainstalován Kaspersky

Klikněte na Start.Typ Kaspersky. Všechny aplikace Kaspersky nainstalované v počítači se objeví v seznamu výsledků vyhledávání.Kliknutím na název aplikace jej spustíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je už bezpečné používat Kaspersky

Kasperskyho skener malwaru byl testován teprve na podzim roku 2022 hlavními testovacími laboratořemi. Takové laboratoře jako AV-Comparatives a AV-test ukázaly, že Kaspersky fungoval velmi dobře a zachytil 100% malwaru s nulovým dnem a 100% rozsáhlého malwaru, s vynikajícím výsledkem 0 falešných pozitiv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když Kaspersky nefunguje

Pokud Kaspersky Internet Security funguje nesprávně, můžete provést následující: Restartujte Kaspersky Internet Security.Pokud problém stále přetrvává, restartujte svůj Mac.Pokud to nepomůže, přeinstalujte internetovou zabezpečení Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Není Kaspersky již bezpečný

Kasperskyho skener malwaru byl testován teprve na podzim roku 2022 hlavními testovacími laboratořemi. Takové laboratoře jako AV-Comparatives a AV-test ukázaly, že Kaspersky fungoval velmi dobře a zachytil 100% malwaru s nulovým dnem a 100% rozsáhlého malwaru, s vynikajícím výsledkem 0 falešných pozitiv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám se vyhnout Kaspersky

Bohužel nemůžeme doporučit používat Kaspersky kvůli potenciální hrozbě národní bezpečnosti. Produkt také shromažďuje příliš mnoho extrémně osobních údajů, aby bylo možné považovat za bezpečné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je můj Kaspersky

Otevřete hlavní okno aplikace. V podokně Bottomcost klikněte na tlačítko My Kaspersky. Otevře se přihlášení do mého okna Kaspersky. V poli e -mailové adresy zadejte e -mailovou adresu vašeho účtu My Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu Kaspersky na svém počítači

Klikněte na Start.Typ Kaspersky. Všechny aplikace Kaspersky nainstalované v počítači se objeví v seznamu výsledků vyhledávání.Kliknutím na název aplikace jej spustíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj Kaspersky nefunguje

Pokud se okno aplikace Kaspersky neotevře, znamená to, že ochrana nefunguje nebo pracuje nesprávně. Chcete -li tento problém vyřešit, přeinstalujte aplikaci. Stáhněte si instalační program z webu Kaspersky nebo My Kaspersky pro Kaspersky Basic, Standard, Plus. Odinstalujte aktuální verzi aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Kaspersky stále ruská společnost

Laboratoriya Kasperskogo) je ruská nadnárodní kybernetická bezpečnost a antivirové poskytovatel se sídlem v Moskvě v Rusku a provozovaný holdingovou společností ve Velké Británii. Založil ji v roce 1997 Eugene Kaspersky, Natalya Kaspersky a Alexey de-Monderik; Eugene Kaspersky je v současné době generálním ředitelem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsme zakázali Kaspersky

Správa loni zvýšila svou sondu národní bezpečnosti do antivirového softwaru Kaspersky Lab, protože obavy rostly o ruských kybernetických útocích poté, co Moskva napadla Ukrajinu. U.S. Regulátoři již zakázali používání federální vlády softwaru Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se děje s Kaspersky

Ochrana malwaru

Kasperskyho skener malwaru byl testován teprve na podzim roku 2022 hlavními testovacími laboratořemi. Takové laboratoře jako AV-Comparatives a AV-test ukázaly, že Kaspersky fungoval velmi dobře a zachytil 100% malwaru s nulovým dnem a 100% rozsáhlého malwaru, s vynikajícím výsledkem 0 falešných pozitiv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj Kaspersky antivirus neotevírá

Pokud se okno aplikace Kaspersky neotevře, znamená to, že ochrana nefunguje nebo pracuje nesprávně. Chcete -li tento problém vyřešit, přeinstalujte aplikaci. Stáhněte si instalační program z webu Kaspersky nebo My Kaspersky pro Kaspersky Basic, Standard, Plus. Odinstalujte aktuální verzi aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Kaspersky ve vlastnictví ruské vlády

O Kaspersky

Kaspersky, jedna z největších soukromých společností v oblasti kybernetické bezpečnosti na světě, byla založena v Rusku v roce 1997 Eugene Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj Kaspersky přestal fungovat

Pokud se okno aplikace Kaspersky neotevře, znamená to, že ochrana nefunguje nebo pracuje nesprávně. Chcete -li tento problém vyřešit, přeinstalujte aplikaci. Stáhněte si instalační program z webu Kaspersky nebo My Kaspersky pro Kaspersky Basic, Standard, Plus. Odinstalujte aktuální verzi aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli můj Kaspersky funguje

Jak vyzkoušet, zda síť Kaspersky Security Network pracuje v produktech Kaspersky pro firmupen Administration Console.Ujistěte se, že KSN je povolena v příslušné politice a že zámek je uzavřen. Otevřete politické vlastnosti a přejděte do pokročilé ochrany hrozeb → Kaspersky Security Network.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Kaspersky blokován v USA

U.S. Regulátoři již zakázali používání federální vlády softwaru Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je někdo stále používá Kaspersky

Produkty Kaspersky neustále fungují dobře v testech bezpečnostního softwaru třetích stran-v souhrnné zprávě AV-Comparatives za rok 2021 se Kaspersky Internet Security umístila za Avast jako nejlepší spotřebitelský produkt pro pokročilou ochranu proti hrozbám (ATP).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se děje s Kaspersky

Americká federální komunikační komise (FCC) zakázala Kasperskyho kvůli obavám, že společnost představuje „nepřijatelné riziko pro národní bezpečnost Spojených států.„Zákaz zakazuje společnostem používat fondy FCC na nákup produktů Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je kontroverze s Kaspersky

Dne 9. prosince 2017, u.S. Vláda zakázala Kasperskyho z federálních civilních a vojenských počítačů jako součást širšího účtu za obranu. Dne 21. prosince 2017 litevská vláda zakazuje software Kaspersky Lab na citlivých počítačích, v němž tvrdí, že je to hrozba pro litevskou národní bezpečnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být nyní Kaspersky důvěryhodné

Výsledky testu Kaspersky

AV-Test uvádí všechny produkty prostřednictvím přísného testování a je nejdůvěryhodnějším zdrojem pro nezávislé testování bezpečnostních produktů. Kaspersky pravidelně skóruje perfektní nebo téměř perfektní s každou ze svých nabídek, pokud jde o ochranu.

[/WPRemark]

Previous Post
Son las alarmas personales gratis?
Next Post
Proč se moje tlačítko obsazení nezobrazuje na Hulu?