15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč se moje tlačítko obsazení nezobrazuje na Hulu?

Shrnutí článku: Odstraňování problémů s tlačítkem obsazení HULU

1. Tlačítko obsazení na Hulu najdete v pravém horním rohu aplikace při použití připojeného zařízení. Jednoduše klepněte na to a vyberte televizor pro streamování.

2. Pokud se tlačítko obsazení nezobrazuje, zkontrolujte nastavení Wi-Fi na zařízení Android. Zajistěte, aby bylo zapnuto „pokročilé skenování“ nebo „skenování zařízení v okolí. Potvrďte také nastavení vašeho datového plánu v nabídce využití dat zařízení.

3. Když při používání Chromecast chybí ikona obsazení, ujistěte se, že je prohlížeč Chrome aktuální a že váš počítač je připojen ke stejné síti Wi-Fi jako vaše zařízení Chromecast. Tlačítko obsazení může být umístěno v oblasti přetečení, pokud máte v prohlížeči více prodloužení.

4. Odstraňování problémů s streamováním HULU odhlášením z Hulu na všech zařízeních, odstraněním a opětovném stažení aplikace Hulu a kontrolou rychlosti stahování internetu (nejméně 6 Mbps pro HULU a 8 Mbps pro HULU s živou televizí).

5. Umístění ikony obsazení se může lišit v závislosti na platformě. V mobilních aplikacích je obvykle na pravé straně. V Chrome se nachází na pravé straně ovládacích prvků obsahu médií.

6. „Cast Away“ je k dispozici pro streamování na Hulu, Paramount Plus, AMC Plus, DirecTV a další platformy.

7. Chcete -li, aby se tlačítko obsazení objevilo na panelu nástrojů Chrome, klikněte na nabídku Nastavení Chrome, vyberte „Obsazení“ a tlačítko obsazení se dočasně objeví. Klepněte pravým tlačítkem myši na tlačítko obsazení a vyberte „Vždy zobrazit ikonu“, abyste ji udržovali trvale.

8. Pokud najednou nemůžete vrhnout do vaší televize, ujistěte se, že vaše vestavěná funkce Chromecast je povolena a správně fungují. Zkontrolujte nastavení zařízení a v případě potřeby restartujte.

Otázky:

  1. Kam se tlačítko obsazení šlo na Hulu? Tlačítko obsazení najdete v pravém horním rohu aplikace při použití připojeného zařízení. Klepněte na to a vyberte televizor pro streamování.
  2. Proč se moje tlačítko obsazení nezobrazuje? Zkontrolujte nastavení Wi-Fi a ujistěte se, že je zapnuto „pokročilé skenování“ nebo „skenování zařízení v okolí. Potvrďte také nastavení vašeho datového plánu v nabídce využití dat zařízení.
  3. Proč chybí ikona obsazení, když se snažím sledovat Hulu na mém Chromecast? Ujistěte se, že váš prohlížeč Chrome je aktuální a že váš počítač je připojen ke stejné síti Wi-Fi jako vaše zařízení Chromecast. Tlačítko obsazení může být v oblasti přetečení, pokud máte v prohlížeči více prodloužení.
  4. Proč nebude hulu streamovat z mého telefonu do mého televize? Odstraňování potíží Hulu odhlášením na všech zařízeních, odstraněním a opětovném stažení aplikace a kontrolou rychlosti stahování internetu (nejméně 6 Mb / s pro HULU a 8 Mbps pro HULU s živou televizí).
  5. Kde je moje ikona obsazení? Poloha ikonu castingu se může lišit. V mobilních aplikacích je obvykle na pravé straně. V Chrome se nachází na pravé straně ovládacích prvků obsahu médií.
  6. Má Hulu „odvezeno“? Ano, „Cast Away“ je k dispozici pro streamování na Hulu, Paramount Plus, AMC Plus, DirecTV a další platformy.
  7. Jak se objeví tlačítko obsazení? Klikněte na nabídku Nastavení Chrome, vyberte „Obsazení“ a tlačítko obsazení se dočasně objeví. Klepněte pravým tlačítkem myši na tlačítko obsazení a vyberte „Vždy zobrazit ikonu“, abyste ji udržovali trvale.
  8. Proč nemohu najednou obsadit televizi? Zkontrolujte, zda je vestavěná funkce Chromecast povolena a správně fungují v nastavení zařízení. V případě potřeby restartujte zařízení.

Odpovědi:

  1. Kam se tlačítko obsazení šlo na Hulu? Tlačítko obsazení je umístěno v pravém horním rohu aplikace Hulu při použití připojeného zařízení. Chcete -li jej najít, spusťte aplikaci Hulu a vyberte obsah, který chcete sledovat. V pravém horním rohu uvidíte tlačítko obsazení. Jednoduše klepněte na to a vyberte televizor, na kterém chcete streamovat.
  2. Proč se moje tlačítko obsazení nezobrazuje? Pokud se tlačítko obsazení nezobrazuje, můžete zkontrolovat několik věcí. Nejprve ověřte nastavení Wi-Fi na zařízení Android. Přejděte na Nastavení> Wi-Fi> Pokročilé skenování nebo skenování v okolním zařízení a ujistěte se, že je možnost zapnuta. Navíc potvrďte nastavení vašeho datového plánu v nastavení zařízení. Přejděte na Nastavení> Využití dat> Omezit údaje o pozadí nebo spořič dat a ujistěte se, že nastavení neomezuje dostupnost tlačítka obsazení.
  3. Proč chybí ikona obsazení, když se snažím sledovat Hulu na mém Chromecast? Pokud ikona obsazení chybí, když se snažíte sledovat Hulu na vašem Chromecast, existuje několik možných důvodů. Nejprve se ujistěte, že prohlížeč Chrome na vašem notebooku/počítači je aktuální. Zastavený prohlížeč nemusí správně zobrazit ikonu obsazení. Navíc zajistěte, aby byl váš notebook/počítač připojen ke stejné síti Wi-Fi jako vaše zařízení Chromecast. Tlačítko odlitky může být také zobrazeno v oblasti přetečení tlačítka, pokud máte v prohlížeči více prodloužení, takže zkontrolujte, zda je tam skryté.
  4. Proč nebude hulu streamovat z mého telefonu do mého televize? Pokud máte problémy s streamováním Hulu z telefonu do televize, existuje několik kroků pro řešení problémů, které můžete vyzkoušet. Nejprve se odhlásit z Hulu na všech zařízeních a poté se přihlaste. To může pomoci obnovit spojení mezi telefonem a televizí. Pokud to nefunguje, zkuste z telefonu smazat aplikaci Hulu a poté ji znovu stáhnout z App Store. Po přeinstalování se přihlaste zpět do svého účtu Hulu a zkuste streamovat do televize znovu. Je také důležité zkontrolovat rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte. Hulu vyžaduje minimální rychlost stahování nejméně 6 Mbps pro pravidelné streamování a 8 Mbps pro streamování s živou televizí.
  5. Kde je moje ikona obsazení? Umístění ikonu obsazení se může lišit v závislosti na platformě, kterou používáte. V mobilních aplikacích, jako je aplikace Hulu v telefonu, je tlačítko obsazení obvykle umístěno na pravé straně obrazovky. V prohlížeči Chrome se však tlačítko obsazení najdete na pravé straně v ovládacích prvcích obsahu médií. Pokud ovládací prvky médií obsahují tlačítko na celé obrazovce, tlačítko odlitku by mělo být umístěno nalevo od něj. Nezapomeňte hledat tlačítko obsazení na vhodném místě na základě platformy, kterou používáte.
  6. Má Hulu „odvezeno“? Ano, Hulu v současné době nabízí streamování pro film „Odhodit“. Film je k dispozici také na jiných platformách, jako jsou Paramount Plus, AMC Plus, DirecTV, MGM Plus a další. V rámci jejich knihovny dostupného obsahu si můžete užít „Odhodit“ na streamovací službě Hulu.
  7. Jak se objeví tlačítko obsazení? Chcete -li, aby se na panelu nástrojů Chrome objevilo tlačítko obsazení, postupujte podle těchto kroků: V pravém horním rohu prohlížeče Chrome klikněte na nabídku Nastavení Chrome (tři tečky). Z rozbalovací nabídky vyberte “Obsazení.„Tlačítko obsazení se dočasně objeví na panelu nástrojů. Chcete-li to trvale udržovat, klepněte pravým tlačítkem myši na tlačítko obsazení a poté klikněte na „Vždy zobrazit ikonu.„Nyní bude na panelu nástrojů Chrome pro snadný přístup viditelné tlačítko.
  8. Proč nemohu najednou obsadit televizi? Pokud najednou nedokážete vrhnout do televize, za tímto problémem by mohlo být několik důvodů. Nejprve zkontrolujte, zda vestavěný Chromecast (dříve obsazení Google) stále funguje správně. Přejděte do nastavení zařízení a ujistěte se, že je povolena funkce Chromecast. V případě potřeby restartujte zařízení. Je také dobré zkontrolovat, zda nějaké nedávné aktualizace softwaru nebo firmwaru ovlivnily funkci obsazení. Navíc zajistěte, aby vaše zařízení a Chromecast byly připojeny ke stejné síti Wi-Fi. V případě potřeby obnovte spojení mezi zařízením a Chromecast. Tyto kroky pomohou vyřešit problémy a vyřešit problémy s obsazením.

Proč se moje tlačítko obsazení nezobrazuje na Hulu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kam se tlačítko obsazení šlo na Hulu

Spusťte aplikaci Hulu z vašeho připojeného zařízení. Vyberte obsah, který chcete sledovat. V pravém horním rohu uvidíte tlačítko obsazení. Klepněte na to a vyberte, který televizor streamuje.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje tlačítko obsazení nezobrazuje

Ověřte své nastavení Wi-Fi: Z vašeho zařízení Android přejděte do Nastavení nabídky Wi-Fi Pokročilé skenování vždy dostupné nebo skenování nedalekého zařízení. Ujistěte se, že je možnost zapnuta. Potvrďte nastavení vašeho datového plánu: Z vašeho zařízení Android přejděte na Nastavení Nabídka Nabídka Nabídka dat Omezte údaje o pozadí nebo spořič dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč chybí ikona obsazení, když se snažím sledovat Hulu na mém Chromecast

Ujistěte se, že prohlížeč Chrome je aktuální. Ujistěte se, že váš notebook/počítač je připojen ke stejné síti Wi-Fi jako vaše zařízení Chromecast. Tlačítko obsazení je v oblasti přetečení. Pokud máte na prohlížeči více rozšíření, může být tlačítko obsazení zobrazeno v oblasti přetečení tlačítka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nebude hulu streamovat z mého telefonu do mého televize

Odstraňování problémů Hulu nebo Hulu s živou televizí

Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste. Zkontrolujte rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte (mělo by to být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je moje ikona obsazení

C V mobilních aplikacích by mělo být tlačítko obsazení na pravé straně. D V Chrome by se tlačítko obsazení mělo být na pravé straně v ovládacích prvcích obsahu (například viz Embedded Video). Pokud ovládací prvky médií obsahují tlačítko celé obrazovky, umístěte tlačítko odlitky nalevo od něj.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odhodí Hulu

V současné době jste schopni sledovat "Odvrhnout" Streamování na Hulu, Paramount Plus, Paramount Plus Apple TV Channel, AMC Plus Apple TV Channel, MGM Plus Premium Channel, DirecTV, MGM Plus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se objeví tlačítko obsazení

Přidání tlačítka obsazení do chromového nástroje v pravém horním rohu prohlížeče Chrome, klikněte na nabídku Nastavení Chrome. Obsazení tlačítka obsazení. se dočasně objeví na panelu nástrojů. Chcete-li to udržet trvale, klepněte pravým tlačítkem myši na tlačítko obsazení. a klikněte na vždy zobrazit ikonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu najednou obsadit televizi

Pokud máte potíže s obsazením videa pomocí vestavěné funkce Chromecast (dříve Google Cast) ve vaší televizi Android, ujistěte se, že používáte aktuální verzi přijímače obsazení Google. Pro nejlepší výsledky se ujistěte, že váš přijímač obsazení Google je aktualizován na verzi 1.33 nebo vyšší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu streamovat obsazení do mého televize

Pokud máte potíže s obsazením videa pomocí vestavěné funkce Chromecast (dříve Google Cast) ve vaší televizi Android, ujistěte se, že používáte aktuální verzi přijímače obsazení Google. Pro nejlepší výsledky se ujistěte, že váš přijímač obsazení Google je aktualizován na verzi 1.33 nebo vyšší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nedovolí Hulu casting

Pomocí těchto podporovaných zařízení můžete obsadit Hulu do svého Google Chromecast. Odhodit Hulu z vašeho zařízení iOS a Android: Připojte zařízení ke stejné síti Wi-Fi jako váš Chromecast. Klepněte na ikonu obsazení v horní části okna přehrávače a ze seznamu vyberte svůj Chromecast.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vrhnout do své televize

Pokud máte potíže s obsazením videa pomocí vestavěné funkce Chromecast (dříve Google Cast) ve vaší televizi Android, ujistěte se, že používáte aktuální verzi přijímače obsazení Google. Pro nejlepší výsledky se ujistěte, že váš přijímač obsazení Google je aktualizován na verzi 1.33 nebo vyšší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím casting

Obsazení obsahu z vašeho zařízení do vašeho TVConnect vašeho zařízení do stejné sítě Wi-Fi jako vaše Android TV.Otevřete aplikaci, která má obsah, který chcete odevzdat.V aplikaci najděte a vyberte obsazení .Na vašem zařízení vyberte název televize.Když obsazení. změny barvy, jste úspěšně připojeni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč už nemohu vrhnout do své televize

Pokud máte potíže s obsazením videa pomocí vestavěné funkce Chromecast (dříve Google Cast) ve vaší televizi Android, ujistěte se, že používáte aktuální verzi přijímače obsazení Google. Pro nejlepší výsledky se ujistěte, že váš přijímač obsazení Google je aktualizován na verzi 1.33 nebo vyšší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je odhozen pryč

Sledujte obsazení | Filmy | HBO MAX.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu odlitr

Odhodit, dramatický film v hlavní roli Tom Hanks, Helen Hunt a Nick Searcy jsou k dispozici pro streamování nyní. Sledujte to na tubi – filmy zdarma & TV, Paramount Plus, Hulu, Freeform – filmy & Televizní pořady, Spectrum TV, Sling TV – živé sporty, zprávy, pořady + freestream, row8, hlavní video, redbox., VUDU nebo Apple TV na zařízení Roku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak to, že nemůžu vrhnout do své televize

Odstraňování problémů STEPSCONNEKTY Mobilní zařízení a televizi do stejné sítě.V závislosti na možnostech nabídky Android TV se ujistěte, že je povolena vestavěná aplikace Google Chromecast.Vymazat data o aplikacích obsazení funkcí, Android System WebView a Google Chromecast vestavěný.Resetujte televizi.Restartujte mobilní zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč už nemůžu obsadit

Pokud máte potíže s obsazením videa pomocí vestavěné funkce Chromecast (dříve Google Cast) ve vaší televizi Android, ujistěte se, že používáte aktuální verzi přijímače obsazení Google. Pro nejlepší výsledky se ujistěte, že váš přijímač obsazení Google je aktualizován na verzi 1.33 nebo vyšší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zviditelním televizi pro obsazení

Ujistěte se, že zapnete casting na televizi z domovské obrazovky Google TV, vyberte Nastavení .Vyberte aplikace. Podívejte se na všechny aplikace.Najděte vestavěnou aplikaci Chromecast. Pokud to nemůžete najít, vyberte zobrazení aplikací systému nebo je najděte v "Deaktivované aplikace" sekce.Chcete -li aplikaci zapnout, vyberte Povolit.Chcete -li restartovat zařízení, vyberte systém Nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu režim obsazení v televizi

A dnes vám ukážu, jak obsadit obrazovku z vašeho mobilního telefonu Android do televize teď musí být televize relativně nová, které starší často nemají zrcadlení obrazovky. Ale pokud je to

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč už nemohu vrhnout obrazovku

Musíte připojit svůj telefon Android a Smart TV/Monitor do stejné sítě Wi-Fi. Pokud jsou připojeny k jinému Wi-Fi, zrcadlení obrazovky nebude fungovat. Měli byste také vypnout jakoukoli aktivní síť VPN v telefonu nebo chytré televizi. Připojení VPN modifikuje IP adresu, která může zasahovat do obsazení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemohu vrhnout do své televize

Power Cycle Your Homes Router. Jednoduše odpojte napájecí kabel z routeru. Počkejte 10-15 sekund a znovu připojte napájecí kabel. Počkejte, až se váš router zapíše a zkuste znovu obsadit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit televizi pro obsazení

Obsazení obsahu z vašeho zařízení do vašeho TVConnect vašeho zařízení do stejné sítě Wi-Fi jako vaše Android TV.Otevřete aplikaci, která má obsah, který chcete odevzdat.V aplikaci najděte a vyberte obsazení .Na vašem zařízení vyberte název televize.Když obsazení. změny barvy, jste úspěšně připojeni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč už nemohu vrhnout do své televize

Pokud máte potíže s obsazením videa pomocí vestavěné funkce Chromecast (dříve Google Cast) ve vaší televizi Android, ujistěte se, že používáte aktuální verzi přijímače obsazení Google. Pro nejlepší výsledky se ujistěte, že váš přijímač obsazení Google je aktualizován na verzi 1.33 nebo vyšší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vysílat do své televize

Ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je obsazen pryč na Hulu

V závislosti na tom, kde žijete, můžete streamovat odlitky na populárních platformách, jako je Netflix, Amazon Prime Video a Hulu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo reinstalo mi kaspersky??
Next Post
Jak zkontrolujete, zda je váš prohlížeč spravován?