15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ellis Residence – et moderne miljøvenligt hjemmedesign

Et design af Coates

miljøvenligt husdesign - facade

Det her miljøvenligt husdesign, et design af arkitekter von Coates, ligger på Bainbridge Island, Washington. Bygningen er omgivet af naturlig skønhed og i det fjerne kan du se Puget Sound og Seattle skyline. Designerne udnyttede fuldt ud placeringen og brugte deres kreativitet til at skabe et elegant, moderne og energieffektivt hus.

moderne arkitektur – miljøvenligt husdesign

miljøvenlig arkitektur - hus i skoven

Ellis residens er den første miljøvenligt husdesign, som blev certificeret som et ‘Platinum House’ uden for Seattle. Det sparer 70% af den energi, som et gennemsnitligt byggehus bruger. Denne bemærkelsesværdige præstation er mulig takket være flere innovationer. Et solcelleanlæg blev installeret på taget, et solsystem til varmt vand blev installeret, vinduerne blev specielt forseglet, og taget blev plantet for at spare så meget energi som muligt.

miljøvenligt husdesign fra USA

Miljøvenlig indretning i stuen

Der blev lagt stor vægt på byggeplanen. Vi kan se, hvordan interiøret omdannes til en have med masser af træer, grønne planter, stier og siddeområder. Udearealet er også dedikeret til naturen, hvor der kun er brugt miljøvenlige byggematerialer. At miljøvenligt hus består af to forskellige bygninger. Den mindre omfatter garage, parkeringsplads, lager, vinkælder og arbejdsbord. I stueetagen er der køkken, afslapningsrum og badeværelse.

moderne indretning fra USA

miljøvenligt hus - stue

Den anden bygning på kortet er det miljøvenligt hus selv, som blev bygget på to niveauer. Det første niveau er tematisk opdelt i to områder: et stort opholdsområde, et køkken, en spisestue, en stue, et bibliotek og et stort soveværelse kombineret med et badeværelse. På øverste etage er der endnu et bibliotek og et andet soveværelse. Husets indretning er baseret på tømmer og milde varme toner, der er smukt belyst af dagslys. Inde er der en rolig atmosfære i harmoni med den omgivende vegetation. Det er netop det synspunkt, at denne moderne og miljøvenligt hus behov.

Af K.H. Christova

Previous Post
Fremragende ideer til køkkenbelysning
Next Post
Færdig garage til en Maserati – luksus glasbygning