15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Barstol design – 25 ideer lavet af forskellige materialer

barstol bar skammel ryglæn køkken varierer otte farvet

At finde den rigtige barstol til køkkenet eller den private bar kan være ret kompliceret med det enorme udvalg af muligheder, der er tilgængelige i disse dage. Fordi der er klassiske varianter lavet af træ, moderne, minimalistisk, samt vintage og retro stilarter. De kan være lavet af træ, metal, plast eller en kombination af flere materialer, og valget af farver er uendeligt. De mange forskellige varianter giver dig følgende galleri med udvalgte modeller til det praktiske Bar stol design illustrere. Lad dig inspirere og find den perfekte stil af barstol til dit interiør.

Bar stol design “DAB “

bar stol design dab hvid træ metal sæde skal

Den hvide sædekappe ser ikke kun elegant ud, men takket være ryglænet giver den også fuld siddekomfort. Rammen til barstolens design er en kombination af bøgetræ og stål af høj kvalitet. Sædet fås i forskellige farver.

Bar stol design “Kicca “

bar stol design kicca hvide grønne møbler

Denne barstol design er et eksempel på, at plastik også kan se moderne og originalt ud. Den italienske model tilbydes i forskellige farver, så den rigtige nuance kan findes til ethvert interiør.

“XQI” barstol design til udendørs

skammel stol møblering design xqi træ stof

Barstolens design af Kris Van Puyvelde gør denne model bare perfekt til baren i det udendørs område. Stoffet på sædet er luftgennemtrængeligt og gør det mere behageligt at sidde i solen. Kombinationen af ​​sort, gennemsigtigt stof og naturligt træ er simpelthen perfekt. Stolene fås også i andre farver og med metalstel.

Barstolen “Varier Eight” i elegant lilla

moderne barstol design varierer otte lilla lilla lilla tekstil

Det hyggelige stofbetræk fås i forskellige farver og kan fjernes takket være lynlåsen. Det integrerede vippesystem, der tilpasser sig dine bevægelser, sikrer maksimal komfort. Det unikke barstoldesign gør modellen til rummets hjerte.

“LIO” barstol lavet af læder

bar stol design lio læder brun elegant køkkenben metal

Det er velkendt, at læder er meget elegant. Derfor er denne brune læder barstol et godt valg. Men det kan også fås fra stof. Rammen er igen lavet af metal. Det vidunderlige barstoldesign er takket være Roberto Barbieri.

Barstol design – ICE ™ med stofryg

bar stol design is sort metal ryglæn original

Dette unikke barstol design kommer fra Kasper Salto. Ryglænet, der er lavet af stof, er særligt effektivt. Er du til farverige ting, kan du vælge mellem et stort udvalg af farver.

Barstolen “Play” i forskellige størrelser

barstol spille sorte størrelser møbeldesign

Barstolens design er holdt relativt enkelt, men stolen er stadig meget imponerende. Sædet kan enten være af træ eller med polstring. Designeren er Alain Berteau.

Barstol design – Leaf Bar skammel

bar stol design blad blad grøn gul brun grå

Barstolens design til denne model er original og elegant. Den har form af et blad og minder derfor om naturen. Så er der de lyse farver, der udgør barstolene. Fodstøtten er lige så effektiv. Gad vide, hvem den talentfulde designer er? Dette er Velichko Velikov.

Effektivt ”Caprice” -design som barstol

barstol caprice sort mønster effektiv metalfod

Med dette vidunderlige barstoldesign mangler ord. Alle tre farvevarianter til sædet skal være elegante, men især den sorte. Hvis du vil have en barstol, der ikke umiddelbart fanger øjet, er den transparente version perfekt. Metalfoden er igen justerbar i størrelsen.

Moderne barstol af Meg O ’Halloran

barstol meg o halloran træ grøn polstret skammel

Designeren overgår meget med sine imponerende stole. Denne barstol ser lige så betagende ud takket være sin kombination af træ og grønt. Arm og ryglæn har et unikt barstoldesign. Indrøm det – også du er målløs ved synet, ikke sandt?

Barstolen “Captains”

kaptajner barstol træ klassiske ben ryglæn

Hvis dit køkken ikke er minimalistisk, men traditionelt eller i landlig stil, har du også brug for matchende barstole. En traditionel stil er bedst til dette, som det er tilfældet med dette eksempel på design af barstole. Det skaber en hyggelig atmosfære.

“Marguerite” barstol i vintage stil

bar stol design vintage marguerite natur materialer træ køkken

En kombination af rustikke teksturer og et friskt design blev valgt til dette barstoldesign. Et godt ekstra, denne stol tilbyder, er, at sædet kan drejes. Inviter dine børn eller gæster til at sidde ned og holde dig selskab, mens retterne tilberedes.

Barstol design – American Drew Bob Mackie Signature

barstol læder brunt træ amerikansk tegnede metal

Elegance og komfort kommer sammen i denne model. Det er en kombination af de moderne og traditionelle stilarter. Hvis du har din egen bar i dit hus, er dette barstol design et must. Takket være det mørkebrune læder og det flotte polstring er forkælelse garanteret.

“BANANA” barstol i pink

banan bar skammel pink pink træ design idé

Hvis du undrer dig over, hvor denne stol har sit interessante navn fra: Ryglænets form ligner en banans. Vælg en klassisk brun, en elegant hvid eller en livlig pink for at gøre dit opholdsområde originalt. Sædet, der kendetegner barstolens design, kan være lavet af træ, men kan også leveres polstret.

En klassisk hjerteformet barstol fra Ton

klassisk barstol tone hjerte ryg træ

Det særlige ved dette barstol design er, at træet blev bøjet i hånden. Dette skabte ryglænets slående hjerteform, hvilket skaber en romantisk atmosfære. Stolen giver udtrykkene “kærlighed” og “tradition” en helt ny betydning.

Previous Post
Snehvide spisestue design
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotel med en eksotisk atmosfære