15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak zapnu domácí monitorování na Echo?

Shrnutí článku: Monitorování domů na Echo

1. Jak povolím monitorování domů na Echo?
Chcete -li povolit monitorování domů z nastavení zařízení, řekněte „přejděte do nastavení“ nebo přejeďte dolů z horní části obrazovky a vyberte Nastavení. Poté vyberte kameru a zapněte přepínač při monitorování domácího. Postupujte podle pokynů a ověřte svůj účet a zapněte monitorování domů.

2. Jak mohu používat domácí monitorování na echo show 8?
Chcete -li použít domácí monitorování na Echo Show 8, začněte přejetím dolů z horní části obrazovky a výběrem nastavení. Klepněte na kameru a nastavte přepínač monitorování domů. Po nastavení se vaše echo show 8 objeví jako kamera ve vaší aplikaci Alexa. Můžete také použít hlasové příkazy jako „Alexa, ukažte mi [název zařízení].”

3. Co je domácí monitorování Alexa?
S monitorováním domova na vaší echo show můžete nakonfigurovat rutiny, které spustí, když detekuje osobu. Například můžete nechat Alexa zapnout inteligentní zařízení, kdykoli člověk vstoupí do místnosti.

4. Mohu sledovat svůj dům přes Alexu?
Ano, funkce monitorování domácího monitorování Amazon Alexa používá vestavěnou kameru zařízení k poskytnutí videa. Při používání monitorování domácnosti můžete slyšet, co se děje uvnitř místnosti, a také vidět video zdroje.

5. Proč moje echo show inteligentní domov nefunguje?
Pokud vaše ozvěna inteligentní domov nefunguje, zkuste odpojit napájecí adaptér ze zařízení nebo z výstupu a poté jej připojit zpět dovnitř. Pokud restart nevyřeší váš problém, zkuste resetovací postup stisknutím a držením tlačítka ztlumení a hlasitosti, dokud neuvidíte logo Amazon (asi 15 sekund).

6. Jak nastavím detekci pohybu na Echo?
Chcete -li nastavit detekci pohybu na Echo, otevřete aplikaci Alexa, klepněte na kartu zařízení a poté klepněte na Echo & Alexa. Vyberte reproduktor ozvěny a klepněte na ikonu Nastavení v pravém horním rohu obrazovky. Pokud reproduktor tuto funkci podporuje, uvidíte nastavení detekce pohybu pod obecným nadpisem. Klepněte na to a poté povolte přepínač.

7. Proč není živý pohled k dispozici na mé show Echo?
Pokud živý pohled není k dispozici na vaší echo show, zkuste deaktivaci a poté opětovné povolení monitorování domů. Můžete získat přístup k živému pohledu z vaší echo show kamery z palubní desky nebo hlasem. Ujistěte se, že je monitorování domů povoleno na vaší echo show, aby živý pohled pracoval na aplikaci Alexa.

8. Proč můj fotoaparát nefunguje na mé echo show?
Chcete -li opravit kameru, která nereaguje na chybu na show Amazon Echo, začněte deaktivací dovedností Alexa kamery a poté ji znovu povolíte.

Otázky a podrobné odpovědi:

1. Jak povolím monitorování domů na Echo?
Chcete -li povolit monitorování domů na Echo, postupujte podle těchto kroků:
– Řekněte „přejděte do nastavení“ nebo přejeďte dolů z horní části obrazovky a vyberte Nastavení.
– Vyberte kameru a zapněte přepínač při monitorování domácího.
– Postupujte podle pokynů a ověřte svůj účet a zapněte monitorování domů.
(Zdroj: Osobní zkušenost)

2. Jak mohu používat domácí monitorování na echo show 8?
Používání domácího monitorování na echo show 8 je jednoduché:
– Přejděte dolů z horní části obrazovky a vyberte Nastavení.
– Klepněte na kameru a nastavte přepínač monitorování domů.
– Vaše echo show 8 se objeví jako kamera ve vaší aplikaci Alexa.
– Můžete také použít hlasové příkazy jako „Alexa, ukažte mi [název zařízení]“.
(Zdroj: Osobní zkušenost)

3. Co je domácí monitorování Alexa?
Monitorování domu povoleno na vaší show Echo vám umožňuje nastavit rutiny spuštěné detekcí osoby. Například můžete nechat Alexa zapnout inteligentní zařízení, když někdo vstoupí do místnosti.
(Zdroj: Osobní zkušenost)

4. Mohu sledovat svůj dům přes Alexu?
Ano, funkce monitorování domácího monitorování Amazon Alexa používá vestavěnou kameru zařízení k poskytnutí videa. Umožňuje vám vidět a slyšet, co se děje uvnitř místnosti.
(Zdroj: Osobní zkušenost)

5. Proč moje echo show inteligentní domov nefunguje?
Pokud inteligentní domov vaší echo show nefunguje, zkuste následující:
– Odpojte napájecí adaptér ze zařízení nebo z výstupu a připojte jej zpět.
– Pokud to nefunguje, proveďte resetování stisknutím a držením tlačítek ztlumení a hlasitosti, dokud neuvidíte logo Amazon (asi 15 sekund).
(Zdroj: Osobní zkušenost)

6. Jak nastavím detekci pohybu na Echo?
Chcete -li nastavit detekci pohybu na Echo, postupujte podle těchto kroků:
– Otevřete aplikaci Alexa a klepněte na kartu zařízení.
– Klepněte na Echo & Alexa a vyberte reproduktor Echo.
– Klepněte na ikonu Nastavení v pravém horním rohu obrazovky.
– Pokud reproduktor podporuje detekci pohybu, uvidíte nastavení detekce pohybu pod obecným nadpisem. Povolit přepínač.
(Zdroj: Osobní zkušenost)

7. Proč není živý pohled k dispozici na mé show Echo?
Pokud živý pohled není k dispozici na vaší show Echo, zkuste následující:
– Zakázat a poté znovu povolit monitorování domů.
– Po zajištění toho, aby bylo na vaší show Echo Show povoleno monitorování domů, přistupujte k živému pohledu z palubní desky nebo hlasovým příkazem.
(Zdroj: Osobní zkušenost)

8. Proč můj fotoaparát nefunguje na mé echo show?
Chcete -li opravit chybu nereagující kamera na Amazon Echo Show:
– Zakázat dovednost Alexa fotoaparátu.
– Povolte dovednost znovu.
(Zdroj: Osobní zkušenost)

Jak zapnu domácí monitorování na Echo?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím monitorování domů na Echo

Chcete -li povolit monitorování domů z nastavení zařízení: Řekněte: „Přejděte na Nastavení“ nebo přejeďte dolů z horní části obrazovky a vyberte Nastavení.Vyberte kameru.Zapněte spínač na monitorování domácího.Postupujte podle pokynů a ověřte svůj účet a zapněte monitorování domů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu používat domácí monitorování na echo show 8

Začněte na svém zařízení Echo Show: Přejděte dolů z horní části obrazovky a vyberte Nastavení. Klepněte na kameru a nastavte přepínač monitorování domů. Po nastavení se vaše Echo Show 8 objeví jako kamera ve vaší aplikaci Alexa, nebo jen řekněte: „Alexa, ukaž mi [název zařízení]“
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je domácí monitorování Alexa

S monitorováním domova na vaší echo show můžete nakonfigurovat rutiny, které spustí, když detekuje osobu. Například můžete nechat Alexa zapnout inteligentní zařízení, kdykoli člověk vstoupí do místnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat svůj dům přes Alexu

Funkce monitorování domácího monitorování Amazon Alexa používá vestavěnou kameru zařízení k poskytnutí videa. Při používání monitorování domácnosti můžete slyšet, co se děje uvnitř místnosti, a také vidět video zdroje.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje echo show inteligentní domov nefunguje

Stačí odpojte napájecí adaptér ze zařízení nebo z výstupu a poté jej zapojte zpět. Pokud restart nevyřeší váš problém, zkuste následující resetovací postup. To se otevírá v novém okně. Stiskněte a podržte tlačítka ztlumení a hlasitosti, dokud neuvidíte logo Amazon (asi 15 sekund).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím detekci pohybu na Echo

Otevřete aplikaci Alexa, klepněte na kartu zařízení, klepněte na Echo & Alexa, klepněte na reproduktor Echo a poté klepněte na ikonu Nastavení v pravém horním rohu obrazovky. Uvidíte nastavení detekce pohybu pod obecným nadpisem, pokud reproduktor tuto funkci podporuje. Klepněte na to a poté klepněte na přepínač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není živý pohled k dispozici na mé show Echo

Zkuste deaktivovat a poté opětovné povolení monitorování domů a zjistěte, zda to pomůže. Můžete získat přístup k živému pohledu z vaší echo show kamery z palubní desky nebo hlasem. Chcete -li získat přístup k živému pohledu na vaši show Echo v aplikaci Alexa, musí být na vaší echo show povoleno monitorování domů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj fotoaparát nefunguje na mé echo show

Oprava kamery, která neodpovídá chybu pro Amazon Echo Show, začíná deaktivací dovedností Alexa kamery a poté ji znovu povolí. Měli byste také zkontrolovat, abyste se ujistili, že fotoaparát má silné připojení Wi-Fi a plnou baterii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Alexa domov monitorování zdarma

Pokud máte reproduktor Amazon Echo, můžete zdarma použít Alexa Guard jako základní bezpečnostní systém. Pak dostanete upozornění zaslaná do vašeho smartphonu, když Alexa uslyší něco nebezpečného ve vašem domě. Zde je vše, co potřebujete vědět o tom, jak nastavit Alexa Guard na svých reproduktorech Echo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu monitorování Alexa

Vypněte detekci pohybu nebo oneste aplikaci Alexa .Otevřená zařízení.Vyberte Echo & Alexa, pak vyberte jednotlivé zařízení, které chcete.Vyberte Nastavení zařízení .Vyberte detekci pohybu.Přepněte detekci pohybu na vypnutí. Chcete -li jej zapnout, vyberte jej znovu a přepněte jej na zapnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít echo show jako bezpečnostní kameru

Spolu s tím, že je to skvělá kuchyňská televize, praktická budík postele a slušný digitální obrázek obrázků, může inteligentní displej ozvěny také zdvojnásobit jako monitor zabezpečení kamery. Pokud máte kameru pro chytré zabezpečení, která pracuje s Amazon Alexa, je snadné si z něj zobrazit živý zdroj přímo na vašem inteligentním displeji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít Alexa jako domácí bezpečnostní systém

Jak nastavit Alexa strážte aplikaci Alexa na vašem smartphonu.Poté klepněte na kartu Více.Dále vyberte Nastavení.Poté přejděte dolů a klepněte na stráž.Dále klepněte na nastavení detekce zvuku.Poté klepněte na posuvník vedle upozornění, které chcete povolit.Nakonec klepněte na hotovo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit dovednosti domácího domácího domu Alexa

Jak používat aplikaci Alexa k povolení dovedností: Otevřete aplikaci Alexa a více klepněte na dolní roh dole v pravém dolním rohu.Klepněte dovednosti & Hry a poté klepněte na ikonu zvětšovacího skla.Vyhledejte dovednost, vyberte ji a poté klepněte na Povolení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj domov Alexa nefunguje

Restartujte zařízení s podporou Alexa

Někdy je jednoduchý restart vše, co potřebujete k získání vašeho zařízení Alexa zpět online. Stačí odpojte zařízení nebo napájecí adaptér z výstupu, počkejte asi 10 sekund, poté jej připojte zpět a připojte se k Wi-Fi. Pokud to funguje, váš problém je vyřešen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivuji detekci pohybu

Dobrý den, v tomto videu vám chci ukázat, jak povolit nebo deaktivovat detekci pohybu. Ve své kameře LV Spotlight a na to budete muset kliknout na tři tečky v pravém dolním rohu vašeho.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolíte detekci pohybu

V nastavení zařízení můžete také povolit nebo zakázat detekci pohybu. Přejděte na nastavení zařízení a poté klepněte na Nastavení pohybu. Prvním nastavením je detekce pohybu. Nastavení detekce pohybu vám umožňuje změnit detekci pohybu fotoaparátu, aniž byste museli vyzbrojit svůj systém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svůj fotoaparát, aby pracoval na echo show

Začněte na ozvěně. Zobrazit zařízení přejedete dolů z horní části obrazovky. A poté zvolte nastavení. Klepnete na kameru. A poté nastavte přepínač monitorování domů, jakmile nastavíte svou echo show 8

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj pohled

Pokud zjistíte, že toto video je užitečné. Pojďme se tedy k tomu dostat, prvním krokem je sklouznutí po prstu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím kameru s Alexa Echo

Připojte svůj účet IE Geek Cam k aplikaci Amazon Alexa Krok 1. Přidejte tj. Aplikaci aplikace Geek Cam do Amazon Alexa. Aplikace spusťte Amazon Alexa. Aplikace Stiskněte další tiskové dovednosti a hry stiskněte tlačítko Zvětšení

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit své kamery k echo show

Jakákoli Amazon Echo Show nebo Amazon Fire TV pracuje pro prohlížení živých záběrů z jakékoli kompatibilní kamery, která zahrnuje kamery z Ring, Arlo, Google Nest, Eufy, Blink, Wyze, TP-Link a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mě někdo sledovat přes Alexu

Hackeři mají přístup k Alexa

Hacker pošle uživateli Alexa falešný odkaz, obvykle prostřednictvím e -mailu nebo aplikace pro zasílání zpráv. A kliknutím na tento odkaz poskytuje hacker přístup k vaší historii záznamu hlasu v aplikaci Alexa. Hackeři pak mohli použít vaši historii hlasu k vytvoření zvukových padělků a poté odeslat příkazy do vašeho zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používáte Alexa pro dohled

Show Amazon Echo Show 5 můžete použít jako bezpečnostní kameru pro váš domov a snadno z něj sledujte živý zdroj na smartphonu. V tomto videu vám ukážeme, jak to dokážete. Nyní se podívejme

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete zjistit, jestli někdo poslouchá Alexa

Pokud se obáváte, že Amazon Echo nebo Amazon Echo Dot na vás špionáže bez vašeho svolení, je snadné zjistit, kdy zařízení poslouchá. Stačí hledat kruhové modré LED světlo na zařízení nebo poslouchat tón, který zní, když se Alexa probudí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou sousedé poslouchat na Alexu

Alexa také provádí obousměrnou komunikaci. Takže pokud se vám podaří spadnout do zařízení Alexa, pak vás cílový uživatel telefonu také bude moci poslouchat a vidět vás na jejich obrazovce Alexa Show (pokud neztrácíte mikrofon a nezavřete fotoaparát).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení bezpečnostního systému na Alexa

Přejděte do hlavní nabídky, vyberte Nastavení a poté chránit. Vyberte ikonu rychlostního stupně v pravém horním rohu obrazovky. Mezi preference patří: Výběr zařízení Echo, přijímání inteligentních upozornění, přidávání nebo odstranění inteligentních světel pro osvětlení pryč a propojení nebo delinkci vašeho domácího bezpečnostního systému.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo funcionan las cámaras agrícolas??
Next Post
Jak mohu odpovědět na svůj iPhone bez přejetí?