15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kreativ og original arkitektur i Luxembourg

Kreativ-original-arkitektur-metaform-graffiti

En kreativ og original arkitektur  i Luxembourg blev et absolut og totalt hit blandt de nyeste bygninger i denne mangfoldige og attraktive by. Galskab og symmetrisk skønhed står bag Cessange -projektet. Stilen er udefineret, men beskriver sig overbevisende som et af de moderne eksempler. Et rigtigt mesterværk fra det 21. århundrede.

Cessange Project – Original arkitektur i den nye hovedstad i bymodernisering, Luxembourg

Kreativ-original-arkitektur-Luxembourg-Metaform

Med tilvejebringelsen af ​​en overflod af originale og moderne arkitekturprojekter har Luxembourg stjålet hovedfokus for sig selv i løbet af de sidste årtier. Byens udvikling er totalt misundelsesværdig, hurtigt voksende, og det seneste arkitektprojekt – Cessange -bygningen – er et reelt vidnesbyrd om det. Du vil helt sikkert blive overbevist i denne erklæring.

Kreativ og original arkitektur i Luxembourg – opfattelse og ideer

Kreativ-original-arkitektur-metaform-sort-facade

Bygningens unikke facade, det kreative og original arkitektur – Project Cessange, får øje på den tilfældige forbipasserende med sine farverige ornamenter og malerier. Graffiti -skitserne er det nye moderne tapet i storbyen, og designerne her accepterer dem som et sandt kunstværk og ikke som en ulovlig handling. De ru grå farver kontrasterer perfekt med disse flotte, virkelig uafhængige og originale malerier.

solrig terrasse og liggestol

Kreativ-original-arkitektur-graffiti-terrasse

Graffititegningerne fortsættes som hovedtemaet i dette kreative og originale projekt på bygningens tag. Træelementerne her understreger traditionalisme og klassicisme herhjemme. Lysdekorationerne er koordineret med projektets ydre design, der er repræsenteret af eksotiske træer med lyserøde og gule skyer.

Graffiti og rattan møbler på terrassen

Kreativ-original-arkitektur-Metaform-terrasse-rotting-møbler

Cessange -projektets originalitet og funktionalitet sidestilles med den nærliggende bygning. De store vinduer er derimod specifikt placeret og fokuseret på en bestemt zone i bygningen for at sikre den bedste udsigt til beboerne og for at bruge det naturlige solskin som en af ​​de førende miljøvenlige ideer i projektet.

Det kreative og originale indretning i Cessange -projektet

Kreativ-original-arkitektur-Luxembourg-glas-gulv-anden-etage

Cessange -projektet i Luxembourg har ikke kun en kreativ og original arkitektur. Det er også et godt koncept for luksuriøse indretningsidéer, der er udviklet til det nye hjemlige atmosfære og livsstil i det 21. århundrede. De fleste af værelserne er designet som multifunktionelle rum, der kan bruges til mere end ét formål. Se f.eks. Stuen. Forudsætningens rummelighed kan klassificeres som en inspirerende idé til en kombination mellem en stue og en spisestue.

Hvide trapper

Kreativ-original-interiør-design-hvid-trappe

Overfladerne er lavet af glas, marmor og træ. Kontorrummet og børneværelset er forbundet med et glastag, og den minimalistiske trappe fører til det slående køkken, hvor en spiseplads er placeret som en dejlig forbindelse til husets anden zone. Det høje loft og den luksuriøse belysning fremstår som en anden accent i denne moderne idé til det moderne hjem.

Arkitekter Metaform

Abigail

Kreativ-original-arkitektur-Luxembourg-bolig-område-hvide-møbler

Hi-tech badeværelse

Kreativ-original-arkitektur-Luxembourg-brusebad

originale vedhængslamper

Kreativ-original-interiør-design-hvid-belysning

Graffiti design

Kreativ-original-arkitektur-Luxembourg-graffiti-design

Previous Post
Fremragende ideer til køkkenbelysning
Next Post
Færdig garage til en Maserati – luksus glasbygning