15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne belysning – væglampe efterligner måneskin

Moon glow dekoration

Vi præsenterer dig et projekt fra Frankrig. det væglampe kaldes Lunaire / Mond / ikke uden grund – den moderne belysning efterligner månens bløde skær.

Væglampe inspireret af månens faser

Lampe hvid Frankrig producent

Inspireret af månens faser, denne væglampe kan indstilles anderledes. Overraskelsen er forbundet med effekten af ​​måneformørkelsen – lampen kan let efterligne denne effekt. En lille aluminiumskive er placeret foran LED -pæren. Takket være den lille skive foran skabes interessante lyseffekter, der fremhæver lampens forskellige dele. Lampen kan let flyttes og kan, afhængigt af dine ønsker, diffundere blødt lys i rummet eller simpelthen tjene som dekoration i den moderne stue. Der kan oprettes forskellige stemninger afhængigt af de valgte regimer. Designet tilbydes i to versioner – en minimalistisk version helt i hvidt eller en kontrastfarvekombination mellem sort og hvid.

Væglampe med rund form – kreativt design fra Frankrig

Belysningsvinkel forskellige muligheder

det væglampe er resultatet af samarbejdet mellem den franske designer Ferreol Babin og møbelproducenten Fontana Arte udviklede sig. Den talentfulde designer overrasker altid med originale møbler, der skaber optiske illusioner. Hans talent “skinner igennem” takket være Luminaire Exlipse lampedesignet. Det ædle mærke Fontana Arte har længe været kendt for sin samarbejdsvillige måde at arbejde på. Talrige designere har bidraget til virksomhedens popularitet. Fokus for deres projekter er altid på originalitet. Du forsøger at præsentere nye koncepter og materialekombinationer. Hendes samlinger er for unge og nysgerrige naturer, der kan lide at blive overrasket og har en sans for humor. Under alle omstændigheder var vi totalt begejstrede for projektet – den minimalistiske konstruktion og de fede funktioner er et absolut højdepunkt!

Lampen består af 3 metalskiver

Rund lampe i metalaluminium

 Variant i sort og hvid

hvid metal accentbelysning

 Afhængigt af indstillingen lyser forskellige diske

Væglampe sort og hvid minimalistisk

Lampen i detaljer

Væglampe i pære i aluminiumskive

Lunaire lampe ideer til vægbelysning

Previous Post
Fremragende ideer til køkkenbelysning
Next Post
Færdig garage til en Maserati – luksus glasbygning