15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne kunst byder på ekstraordinære dekorationsideer med træstatuer

moderne kunstværker udstillingsdesign

Moderne kunst er blevet omdefineret af den talentfulde designer Brent Comber. Han kombinerede dygtigt dekorative elementer, møbler og kreativ kunst i en unik udstilling i Vancouver, Canada. I denne artikel præsenterer vi en samling af hans mest imponerende værker.

Moderne kunst omdefineret – udstilling i Canada kreativ havedekorationsbold

Canadieren født Brent Comber altid fundet inspiration i sin egen historie og liv. Forholdet til naturen har altid haft en særlig plads i hans hjerte – så det var ikke tilfældigt, at han først arbejdede for et anlægsfirma. De kreative aspekter ved havedesign og muligheden for at arbejde med naturlige materialer som sten, træ og jord samt hans håndværkshobby inspirerede ham til hans kunstværker. Han lavede først sine kunstværker af træstykker, som han samlede fra forskellige byggepladser rundt om i Vancouver. Derefter fandt han også andre miljøvenlige kilder til træmateriale. Designeren har en særlig præference for ufærdigt træ – han bruger dets revner og revner og skaber kunstværker på dem, der også kan bruges som dekorative stykker i huset og haven. Den autentiske træfarve har en særlig attraktion for kunstneren – og han sætter pris på det. Hans moderne kunst er kendetegnet ved klare, naturlige linjer og en smart kombination af træ og lys.

Moderne kunst til dit hjem og din have

Vægdekoration moderne udstillingskunst Vancouver

det moderne kunst forbinder livet i storbyen med naturen og sætter accenter i det indre. Kunstneren brugte træet til at lave møbler som borde, stole, bænke og endda badekar og designede og byggede dekorationer til væggen eller haven. Hans installationer af træ og lys er iøjnefaldende og er et glimrende eksempel på, hvordan tradition og modernitet kan fungere sammen. Vi har opsummeret de mest interessante kunstværker fra hans sidste samling for dig og vil forsøge at give dig et overblik over de kreative designs.

Kunstudstilling trædekorationsideer

Udstilling med belysning af trækunst

Træmøbler borddesignudstilling

Design ideer til træbold

Design af træbold

Udstillinger til træbold

Træfigurer kuglehave dekoration

Træbænk moderne kunstudstilling

Art Canada Udstilling af Træsign

Havefigurer træ-moderne kunst

rustik dekoration idé træ design

moderne kunstværker træ detaljer

moderne badekar kunstform træ

Udstilling af træ

moderne træfigurer forfatterudstilling

Previous Post
Fremragende ideer til køkkenbelysning
Next Post
Færdig garage til en Maserati – luksus glasbygning