15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Velo skyskraber – moderne byarkitektur

moderne-by-arkitektur-velo-skyskraber

det Velo skyskraber  er et betagende projekt, der vil ødelægge stereotyper om arkitektur. Det er som om det nye århundrede begynder med store forandringer.

Velo skyskraber – projektfakta

moderne skyskraberprojekt

Projektet var Velo skyskraber kaldet, imponerer med sin moderne tilgang. Det er et resultat af arbejdet i arkitektstudiet Asymptote. Designerne og arkitekterne har givet det internationale Yongsan -distrikt et moderne udtryk. Forretningscentret ligger i Seoul, Sydkorea. 3D -modellen er kun begyndelsen på at bygge denne innovative arkitektur.

det Velo skyskraber – imponerende koncept

moderne-arkitektur-seoul

Konceptet bag Velo skyskraber er på ingen måde let, men meget spændende – bygningsmængder roterer og tilbyder et praktisk alternativ til højere bygninger, det er hyggeligt og samtidig ikke for højt. De to tårne ​​består af tre til fire komponenter. De er arrangeret i en dynamisk model og forbundet med en futuristisk bro. Den spændende konstruktion giver folk mulighed for at bevæge sig frit i de to tårne. Ud over den originale konstruktion er designet med materialevalget imponerende – konstruktionsmængderne består hovedsageligt af færdige konstruktionsdele. Den store brug af glas, den gråhvide farvepalet og spejlene på facaden skaber et elegant spil mellem lys og skygge.

Moderne tårne ​​i centrum af Seoul – hoveddestination

futuristiske tårne ​​seoul design

Hovedfunktionen for Velo skyskraber i Seoul af Asymptote arkitektur designet er ingen hemmelighed – de vil rumme mange familier, og moderne lejligheder og studier vil blive lejet ud. Rummelige kontorlokaler og masser af butikker er også inkluderet i projektet. De to broer, der forbinder de to tårne, vil rumme offentlige spa -saloner, fitnesscentre, caféer og endda en hel skole. Beboerne vil nyde en smuk udsigt over byen og haverne herunder.

Abigail

Skyskraber interiør-futuristisk projekt

Skyskraber Interiør Futuristisk Projekt

Velo tårne ​​i Seoul, Sydkorea

Velo Towers Seoul Sydkorea

Velo Towers i Seoul – blueprint

Velo Towers Seoul Blueprint

Roterende futuristiske skyskrabere

roterende-futuristisk-skyskraber

Previous Post
Fremragende ideer til køkkenbelysning
Next Post
Færdig garage til en Maserati – luksus glasbygning