15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Spændende badeværelsesideer og designtips

rundt fritstående-rustfrit stål-badekar-lilla-badeværelse

Badeværelset er en vigtig del af ethvert interiør. Normalt er designere meget opmærksomme på dette værelse, fordi matchning af badeværelsets fliser med gulv, badekar og bruser er et svært job. Badeværelsesmøbler bliver mere og mere vigtige og med et så stort udbud, hvordan kan du indrette dit eget rum, uden at det ser for overfyldt eller rodet ud? Vores Badeværelse ideer vil helt sikkert inspirere dig til at skabe dit eget design.

Moderne badeværelsesideer skaber spænding gennem design og farver

hvid-gul-moderne-badeværelses-fliser

Der er nogle grundlæggende regler for opsætning, når du skiller dig ud fra vores Badeværelse ideer kan overbevise. Først og fremmest, som med alle andre rum, er det vigtigt at genkende placeringen og størrelsen på dit badeværelse – hvor stort er badeværelset, hvor er vinduerne og hvor godt rummet er oplyst. Tegn en skitse af rummet og beslut dig for, hvor mange møbler der skal passe ind, uden at det ser for overfyldt ud. Badekar, bruser eller begge dele? Store håndvaskskabe og spejle eller rettere mindre?

Analyser dit interiør i de andre rum – badeværelset er en fortsættelse af indretningen og skal være i harmoni med de andre rum. Du kan optisk adskille rummet med en ny farve.

Badeværelsesideer til ethvert moderne badeværelse

moderne-hvidt-badeværelse-interessant-væg-tatovering

moderne-skandinavisk-hvidt-badeværelse-design

Mindre badeværelser ser visuelt større ud takket være lyse, ensfarvede fliser. Understreg længden af ​​rummet med et mørkere gulvbelægning. Vælg små dræn og store spejle. Du kan få et fritstående badekar selv i et mindre badeværelse, så længe de andre møbler holdes så kompakte som muligt. Mere interessant Badeværelse ideer er de stærke farver og tæpperne som dekoration. Rød er kongenes farve og passer godt til krystalkroner. Sort og hvidt design ser elegant ud, mens lilla kan kombineres med praktisk talt alt – kombinationer med hvide, grå og pastelfarver er meget moderne i øjeblikket.

Badeværelsesideer – materialer og farver

Rundt spejl i badeværelse i kirsebærfarve

Populariteten af ​​træ på badeværelset er steget meget i de seneste år – dette materiale skaber spændende kontraster til ellers ultramoderne designs. Hvis du ikke har meget ledig plads, skal du vælge enkle møbler i dristige farver eller sætte accenter med avantgarde-møbeldesign. Tjek vores Badeværelse ideer og du finder måske også en, der passer til dit badeværelse!

brun-hvid-badeværelse-spejl-skab-moderne-guld-dekoration

minimalistisk badeværelse – treskab

minimalistisk-badeværelse-indbygget badekar

Moderne hvidt badeværelse med rund håndvask

moderne-hvid-brun-badeværelse-tæppe-rundt-vask-skab

Klassisk badeværelsesdesign- røde vægge og krystalkroner

rød-hvid-badeværelse-fritstående badekar

Luksus badeværelse med krystal lysekrone

luksus klassisk badeværelse lysekrone

Klassiske møbler – badeværelse med rundt badekar

klassisk-hvid-badekar-glasvæg

Yderligere 100 ideer til badeværelser

Previous Post
Fremragende ideer til køkkenbelysning
Next Post
Færdig garage til en Maserati – luksus glasbygning