15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fantastisk køkkendesign og møbelkombinationer fra Rusland

runde-lysekrone-simple-beige-køkken-designs

Store Køkken design og møbelkombinationer venter på dig. En rig og fascinerende portefølje og mange samlinger er hjemme i en møbelbutik. Russiske fagfolk inden for design og møbelproduktion kom sammen og sammensatte et nyt koncept til det moderne køkken. Køkkenmøbler, dekorationer og ideer præsenteres på dit websted og i dine showrooms i Moskva. Kitchen Interiors -teamet fra Rusland guider dig trin for trin i valg af dit drømmekøkken.

Køkkendesign – en ny møbelbutik i Rusland – mission og hovedaktivitet

hvid minimalistisk køkkenø

Det russiske team bag det relativt nye firma i den store verden af ​​design og interiør lægger vægt på kunderne. Firmaet prøver alt godt Køkken design  fra Europa og præsentere en bred vifte af koncepter, ideer og produkter. Blandt de verdensberømte mærker, de præsenterer, er Mobalpa, Leicht, Ewe, Varenna / Polyform, Zeyko, Sachsenkuchen, Intuop / Ewe, Rimadesio, Einholtz, Kff, Duvivier og mange andre.

Køkkendesign fra verdensberømte mærker

mørkegrå-vægge-brunt træ-køkken

De ovennævnte møbelproducenter tilbyder høj kvalitet, elegant og innovativt Køkken design på. I samarbejde med nogle møbelproducenter udvikles særlige porteføljer fulde af gode ideer og forslag. Vi vil præsentere dig for nogle interessante forslag til køkkenmøbler. For eksempel har et firma specialiseret sig i franske køkkenmøbler i retrostil. Men du lægger stor værdi på moderne og innovative produktionsteknikker

Moderne eller excentrisk – køkkendesign til enhver smag

stærk-farve-køkken-rød

Andet Køkken design tiltrække opmærksomhed gennem excentriske koncepter og avantgarde-stil. Usædvanlige farvekombinationer og modeller står i kontrast til elegante lysekroner og grå gulve. For alle fans af det traditionelle trækøkken er der også mange modeller af køkkenmøbler til klassisk indretning.

Elegante køkkener – modeller og designs

elegant glas pejs køkken

Selvfølgelig, hvis du tænker på noget særligt og indbydende, kan du f.eks. Vælge italiensk mærke. De tilbyder interessante designløsninger såsom glasmøbler – fra borde til excentriske dekorationer. Dine tyske kolleger lægger derimod stor vægt på et konsekvent køkken og perfekt produktion. Fra det minimalistiske Køkken design og højteknologiske koncepter, fra klassiske og traditionelle designs til gotiske køkkener – i disse showrooms fra Køkken interiør du kan finde alt.

Fra Abigail

Moderne bænk i køkkenet

moderne-læder-bænk-køkken-glas hylder

Moderne stort hvidt køkken med granitgulv

moderne-stort-hvidt-køkken-granit-gulv

Beige brun køkkenstang

beige-brun køkkenstang

Mørkeblåt elegant klassisk køkken

stærk-farve-køkken-blå

Previous Post
Provokerende lilla design til dit soveværelse
Next Post
12 ideer til kreativt sovesofa design til dit moderne interiør