15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design af spejle – 2 gode iøjnefaldende ideer med instruktioner

Design af spejle -ideer-instruktioner-diy-gør-det-selv

Spejle i huset er flotte iøjnefaldende, der ser lige så smukke ud som rigtige billeder på væggen. Et selvindrettet eller selvdesignet spejl sikrer et særligt blikfang og giver området et personligt præg. Og det er ikke så svært at gøre det selv. Nedenfor finder du to originale ideer med instruktioner – en til dem, der allerede har erfaring med DIY og en meget enkel for “begyndere”. Så du kan designe et godt spejl uden større indsats og dermed forbedre et mindre fordelagtigt område pænt.

Iøjnefaldende i huset: design af spejle

Lav spejle -geometriske-instruktioner-gør-selv-selv

Design af spejle er et godt DIY -emne, der tilskynder til håndværk og tænkning. Det er dog ret dårligt egnet til hobbyfolk, der er bange for skarpe genstande. I den første vejledning præsenterer vi, hvordan man konverterer et normalt spejl til et Tiffany -værk. For at gøre dette skæres spejlet i størrelse med en glasskærer. Det lyder bestemt svært, men det er det ikke. Alt du behøver er et specielt værktøj – en glasskærer og lidt øvelse. Den glasskærer, der bruges her, er især velegnet til spejloverflader. En af disse kan findes i specialbutikker fra knap 7-8 euro.

Design af spejle geometrisk – instruktioner

Design af spejle -instruktioner-glasskæring-geometrisk

Ved skæring af glas og spejle skæres overfladen ikke helt igennem, men kun ridses. Afbryd derefter forsigtigt det ønskede punkt. Det er især vigtigt, at overfladen, som spejlet er placeret på, er helt flad og plan. Ellers kan den gå i stykker, når der skæres fra det tryk, der udøves. Desuden skal spejloverfladen rengøres grundigt og fugtes med skæreolie inden skæring. Når du arbejder med glas, skal du beskytte dine hænder mod glasskår og bære handsker. Hvis du er ny inden for spejl- eller glasskæring, anbefaler vi først at øve dig på et stykke glas og lave testskæring.

Design à la Tiffany spejle

Opret-dine-spejle-gør-selv-rene

Til DIY Tiffany-spejlet har du brug for et normalt spejl af enhver størrelse, en passende glasskærer, et stykke selvklæbende folie (gerne i en metallisk farve som messing eller sølv, mat), en tusch og en blyant, evt. glasrenser, en lineal, Skæreolie og handsker. For at sikre, at slutresultatet fungerer korrekt, anbefaler vi på forhånd at tegne en 1: 1 skitse. Brug filtpen og lineal til at markere snittet på glasset. Dyp nu spidsen af ​​glasskæreren i skæreolien og påfør lidt af den på grænsefladerne. Læg derefter linealen på den markerede linje og skær langs den. Husk, at du kun skal trække i glasskæreren én gang uden afbrydelse og med konstant tryk. Placer derefter spejlet på kanten af ​​arbejdsfladen eller på en hævet genstand, f.eks. En bog eller en tallerken, og lad den kant, du vil afskære, stikke frem. Nu skal du trykke let på den, indtil den falder af. Slib endelig de skarpe spejlkanter lidt ned.

spejl-design-instruktioner-geometrisk-folie-effekt

På denne måde skærer du det rektangulære spejl i en ottekant. Når den ønskede form er opnået, skal du rense spejloverfladen og lægge den selvklæbende film på den. Du kan enten bruge en frostet vinduesfilm, som du skal farve senere, eller en i en metallisk farve. Med blyanten tegner du et mønster inspireret af Tiffany -teknikken. Du efterlader lige samlinger mellem de enkelte geometriske former og farve dem om nødvendigt i den ønskede farve, f.eks. Messing. Skær forsigtigt figurerne ud med en håndværkskniv. Pas på ikke at ridse spejlet. Samlingerne i metalfolie opnår endelig effekten af ​​Tiffany -panelerne.

spejl-design-instruktioner-geometrisk-messing

For at spejlet skal se effektivt og virkelig vellykket ud, skal du sørge for at have et rent, lige snit, både fra selve spejlet og fra filmen. Hvis du ønsker det, kan du lægge et tyndt lag kork på bagsiden af ​​spejlet. Dette vil beskytte dine møbler og vægge mod ridser, hvis du vil lægge spejlet på et skab, kommode eller hylde.

spejl-design-geometrisk-idé-instruktioner

Tiffany-værker inspirerer med deres tredimensionalitet. Geometrisk skårne, gennemsigtige glas skaber ornamenter og motiver og skaber specialeffekter gennem spillet mellem lys og skygge. De ser forskellige ud på alle tidspunkter af dagen og er derfor særligt iøjnefaldende. Derfor, hvis du leder efter et sted at hænge dit selvdesignede spejl, skal du vælge det bevidst, så lyset kan komme ind når som helst.

Design af spejle med thumbtacks – vejledning

spejl-design-thumbtacks-sølv-effekt

Det andet DIY -projekt til at designe spejle er lettere og er derfor meget velegnet til begyndere i kunsthåndværk eller som et hurtigt kunsthåndværk. Til dette formål bruges et lille, rundt spejl (ca. 10-12 cm i diameter), som findes i hver 1 euro-butik. Vores tip er at få spejlet først og følgelig resten af ​​materialerne. Du skal også bruge en kork -rutschebane, der er lidt større end spejlet. For eksempel tager du et spejl 10 cm i diameter og en kork -dalbane med 15 til 20 cm i diameter.

spejl-design-tegning-pins-instruktioner-materialer

Til dette DIY-spejl har du brug for en metal-look tommelfingerstang og en universel klæbemiddel. Hvis du vil hænge spejlet på væggen senere, kræves en bøjle, eller du kan selv lave et med tråd. Placer nu det runde spejl nøjagtigt midt i korkbanen og begynd at trykke tommelfingrene meget tæt sammen omkring det.

spejl-design-instruktioner-runde-propper

spejl-design-instruktioner-runde-tacks-propper

Med tommelfingeren skal du dække hele korkeggen omkring spejlet meget tæt, så det ser ud som om det er forsølvet og intet kan ses af den brune korkoverflade. Du dækker også kanten af ​​korkbanen. Det er tilrådeligt at starte indefra og ud. Før først spejlet med tommelfingre, og prøv derefter ét sted, hvordan du kan arrangere de andre rækker tommelfingre.

Lav-dit-eget-spejl-design-push-pins-runde

Det er meget vigtigt at dække korkbrættet helt med tommelfingre, så der opnås en jævn “forsølvet” overflade. Det er bedst at arrangere tommelfingeren på den måde, fiskeskælene er meget tæt på hinanden og i en retning. Du skal også meget godt dække kanten af ​​korkbanen.

spejl-design-instruktioner-runde

Til sidst fikseres en bøjle på bagsiden. Eller du kan selv lave en ved at vedhæfte et stykke ledning mellem to tommelfingre. For ekstra sikkerhed limes tommelfingrene med lidt lim, før de presses ind i proppen. Dit smukke, runde dekorative spejl er nu klar!

* DIY -projekt 1. af Et smukt rod

* DIY -projekt 2. af Krøllet

Previous Post
Design af altanmøbler – 20 inspirerende ideer til optimal brug
Next Post
3 af de vigtigste yoga -asanas for begyndere – træning derhjemme!