15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sådan strikkes en simpel poncho – ideer og instruktioner til begyndere og øvede

Ponchoen er et af de mest populære tøj. Det er især populært blandt kvinder. Som en overgang holder den os varme om foråret og efteråret, mens den om vinteren kan bruges under en vinterjakke i stedet for en trøje. Men selv om sommeren kan den bruges med et hulstrikmønster i stedet for en tunika og kan bæres i kombination med en tanktop eller over en bikini på stranden. Og hvis det er lavet af strikket stof, kan det endda præsentere en lang række strikkeopskrifter og være særligt charmerende på denne måde.

Strik poncho til begyndere og øvede i blå farver

Uanset om du er nybegynder inden for strikning og hækling eller er mere avanceret på udkig efter et enkelt og relativt hurtigt projekt – da ponchoen fås i forskellige versioner, og den kan laves på forskellige måder, kan den rigtige model findes til alle uden eventuelle problemer. For at gøre din søgning lettere har vi sammensat et par ideer med videoinstruktioner, der vil være en stor hjælp, hvis du vil strikke din egen poncho. Vælg din yndlingsmodel, og start dit DIY -projekt med det samme!

Strikning af en enkel poncho – tips til bestemmelse af størrelsen

Strik poncho til kvinder i beige med strikmønster

Selvfølgelig kan du vælge en anden størrelse end vist i videoerne og skræddersy tøjet til dine behov. Derefter ændres mængden af ​​tråd, du skal bruge, i overensstemmelse hermed. Den bedste måde at bestemme den korrekte størrelse er at måle længden fra din hals til dit håndled med dine arme strakt ud til din side. Men der findes også ponchomodeller med kortere “ærmer”. Så du kan selv bestemme længden. Denne afstand fra hals til underarm eller håndled svarer til bredden af ​​det nødvendige rektangel. Du kan vælge længden, som du vil. Nogle kan lide den lige under hofterne, mens andre foretrækker at bære den lidt længere. Det afhænger blandt andet af modellen. Hvis ponchoen f.eks. Består af to rektangler, bliver den kortere, fordi beklædningens længde derefter svarer til rektanglets bredde. Så hvis du vil have det længere, skal hver af de to rektangler strikkes bredere. Igen, hvis du bruger en firkant til poncho -trøjen, er et af hjørnerne normalt det laveste punkt. For at dette hjørne ikke kommer i vejen eller bliver snavset, mens du går eller hænger, skal du estimere den rigtige længde. Det er også vigtigt, at ponchoen sidder løst og ikke begrænser dig, når du løber. Husk dette, når du bestemmer målene og strikker ponchoen.

Strik ponchoer til begyndere – det rigtige strikkeopskrift

Strik poncho med turtleneck og kabelmønster

Der er absolut ingen regler vedrørende strikkeopskriften. Til varmere dage kan du bruge store masker og strikke en luftig ponchotrøje, mens på køligere dage er en model med tættere masker mere praktisk. Mønstrene kan også variere. Om en perlesøm, kabelsøm eller et effektivt hulstrikkemønster er en smagssag. Og hvis du ikke kan beslutte dig, skal du bare strikke og hækle flere ponchoer for at gennemføre alle dine ideer. Så du får en passende model til enhver lejlighed og til ethvert vejr. Interessante elementer kan også tilføjes i stedet for en glat kant. Frynser eller kvaster er fantastiske og gør ponchoen til et smukt blikfang.

Poncho-strik i ét stykke med kabelmønster

Poncho -strik i ét stykke med kabelmønster i gråt

Som tidligere nævnt kan ponchoen laves på forskellige måder. På den ene side kan den selv laves af en firkant. Når du har valgt det garn, som du vil strikke poncho -trøjen af, skal du først lave en sømprøve. Så kan du se, hvor mange masker der er nødvendige til dine mål, for antallet kan variere afhængigt af trådtykkelse, materiale og strikmønster. En skitse er også meget nyttig, som du vil se i videoen. Der kan du notere alle dimensioner og eventuelle dekorative elementer, hvilket er meget tydeligere. Du kan naturligvis bruge enhver farve, og du kan selv vælge tykkelsen på garnet, både uld og bomuld er velegnede. Men hvis du har fundet et kunstigt stof, der passer dig bedre, er det også en mulighed.

strik en lang poncho i to farver

Videoen forklarer, hvordan man strikker en poncho i et stykke og med en kabelstrik. Avancerede brugere kan også dekorere hele ponchoen med et kabelmønster. Det er en smagssag. Denne model har også en spids spaltning, som også kan erstattes af en turtleneck. Ovenfor kan du se en interessant kombination af to farver, hvorved kabelmønsteret blev valgt til den ene farve og en gudmor til den anden. Hvis du selv strikker eller hækler dit tøj, kan du lade fantasien løbe løbsk og skabe en model efter din smag, der også med garanti bliver unik.

Strik poncho fra et rektangel

Syning af et strikket rektangel sammen for begyndere Instruktioner med video

En anden variant til ponchoen i ét stykke er et enkelt rektangel. Fra dette rektangel, som du strikker til ponchoen, sys begge ender derefter sammen. Du kan finde instruktioner om, hvordan du gør dette i videoen herunder. Også her kan bredden af ​​rektanglet variere. På denne måde ændrer du længden i armenes område, så du kan vælge mellem lange og korte ærmer. Denne model ser meget elegant ud, fordi den minder om et dametørklæde, der er fint viklet om halsen. Vær ikke bange, når du læser ordet “sy”. Fordi det er lettere, end du tror, ​​som du vil se om et øjeblik. Du kan nemt sy strikkede stoffer sammen i hånden, så du ikke behøver at købe en symaskine.

Strik poncho af to rektangler

Poncho strik fra to rektangler let idé DIY

En anden mulighed er at strikke to rektangler af samme størrelse og derefter sy dem sammen. Den samme procedure bruges til modellen på billedet ovenfor. Selve strikningen burde ikke være et problem for avancerede elever, men det betyder ikke, at begyndere ikke også skal turde prøve denne model. Du kan trods alt vælge hvilket strikmønster du vil bruge og vælge et lettere. For at øve, for eksempel, kan en simpel patentprøve afprøves. Hvis du er en nybegynder, der strikker ponchoen, skal du bare følge instruktionerne, og projektet går ikke galt.

kortærmet poncho med hulstrikmønster blå gråbrun beige

De to rektangler sys sammen på enten den korte eller den lange side, alt efter om du vil strikke en lang og kortærmet poncho eller rettere en kort med lange ærmer. Hvis du ikke kan forestille dig dette, skal du blot tage to stykker rektangulært stof eller skære to rektangler ud af papir og holde dem sammen på forskellige måder, indtil du kan lide modellen. Det gør det hele meget tydeligere igen, især for dem, der ikke er så interesserede i fantasi.

Ideer til poncho sweater med knapstik og matchende hat

Når du har fået alt, hvad du har brug for, kan du begynde at strikke ponchoen med det samme. Igen er der brug for en farveprøve for at få den korrekte længde. Uanset hvilket strikmønster du har valgt, skal begge rektangler have samme størrelse. Hvis dette er tilfældet, kan du sy dem sammen som du planlagde ved hjælp af papirets rektangler. Du kan finde ud af præcis, hvordan dette fungerer i den følgende video. Endelig kan du også sy de nederste områder af armene sammen og på den måde få ærmer eller angive ærmer.

Strikket poncho i stof med krave

strikke- og hæklet klud poncho model til avancerede studerende

Hvis du vil prøve noget med en større sværhedsgrad, kan du også prøve følgende model. Den såkaldte halvmåneponcho består af to strikkede klude med et attraktivt hulstrikkemønster, som derefter sys sammen. Dette skaber også ærmer. Det sværere ved dette projekt er det særlige strikmønster. Proceduren er dog forklaret og vist i videoen, så alle kan prøve den. Og endelig kan begyndere kun lære på den måde. Så vær modig, når du strikker en poncho. Du lærer af fejl! Videoen viser ikke den samme model som på billedet ovenfor, men en lignende variant.

Strik ponchoer til børn

til børn strik piger og drenge poncho efterårstøj

Hvis du vil strikke en poncho til børn, kan du bruge ovenstående vejledning. Den eneste forskel er i størrelsen, og hvis du har taget barnets målinger på forhånd og lavet en maskeprøve, har du hurtigt de nødvendige grunde til at overraske de små med dette attraktive modebrik. Den varme beklædningsgenstand er i øvrigt ikke kun til piger. Lad dig ikke narre af det faktum, at kvinder normalt bærer denne vare. Ponchoen ser også godt ud på en dreng, så du kan strikke den til din søn, nevø eller søn af en ven. Ponchoen er det perfekte element i trendy mode for børn.

Strik poncho til børn med turtleneck lomme eller hætte

Med en rullekrave er det et perfekt tøj, selv på koldere dage. Men en hætte er også et vidunderligt element, der holder dig varm og kan kombineres med ponchoen. På billedet ovenfor kan du igen se en praktisk model med lommer. Disse består af rektangler eller firkanter, som simpelthen sys på poncho -trøjen, hvorved oversiden naturligvis forbliver åben. Som du kan se, er mulighederne mange. Startende med farven og strikmønsteret til yderligere elementer eller dekorationer i form af frynser, kvaster, sten og lignende, kan du strikke og dekorere ponchoen, som du ønsker.

Og hvem kan ikke strikke?

elegant kort poncho til kvinder med knapper

Hvis du virkelig gerne vil lave en poncho selv, men ikke aner om strikning og hækling, har du to muligheder. Den ene ville naturligvis være at lære dig selv at strikke eller deltage i en klasse til dette formål. Hvis du ikke vil vente så længe, ​​kan du i stedet købe færdiglavet strik i metervis i en stofbutik, så du ikke skal strikke ponchoen. Du klipper så kun stoffet til din størrelse. Hvis din trendy poncho til kvinder skal bestå af to dele, skal de syes sammen. Det gør du med strikkegarn i samme farve og i hånden. Du kan også se, hvordan du syr to stykker sammen i videoen ovenfor, hvor det forklares for de to rektangler. Men du kan også finde et større hæklet tæppe til brug. Selv to mindre, der i det mindste er nogenlunde samme størrelse, kan sys sammen til en dejlig poncho.

Previous Post
Eksklusivt skrivebord design fra luksus kollektionen af ​​Paco Camús
Next Post
Formerende aloe vera plante – er det bedre med stiklinger eller stiklinger?