15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Byg din egen havebænk – 28 ideer til haven

Byg din egen havebænk to-gamle-træ-stole-mynte-grøn-farve

Vi viser dig 28 ideer til, hvordan du gør en Byg din egen havebænk kan. Du kan bygge havebænken af ​​gamle møbler, eller vælge en moderne variant med integrerede blomsterkasser. Du kan også krydre en gammel havebænk og bringe den tilbage til livet. Ideerne er forskellige og kan integreres perfekt i ethvert haveområde.

Byg din egen havebænk – moderne variant

Bænk træplanter opretter en kolonihave

Hvis du selv vil bygge en moderne havebænk, har du ikke nødvendigvis brug for dyre materialer fra isenkræmmeren. Dette DIY-projekt viser dig, hvordan du forvandler en gammel trædør til en hyggelig bænk med indbyggede plantager. Følgende materialer og værktøjer er nødvendige til dette:

 • Massiv trædør med vandret paneler
 • boremaskine
 • Stavsav
 • Låsetang
 • Trælim
 • Træstrimler
 • Træplader til kanterne
 • Rustfrie stålskruer
 • Sandpapir
 • Primer og maling
 • to blomsterkasser
 • Pottejord
 • Planter til kar

Havebænk i træ – materialer og instruktioner

Monteringsvejledning til havebænk

Byg din egen havebænk instruktioner

Så du får dette Byg din egen havebænk du har brug for en dør af massivt træ med paneler, bordben af ​​træ, lim, skruer, sandpapir, maling og lak, to blomsterkasser / lavet af hårdttræ /. Skær dørens to træpaneler ud på hver side, og fastgør plantekasserne til dem. Fotoinstruktioner /. Plantemaskinerne vil tjene som understøtninger til havebænken. Det eneste du skal gøre er at male og plante dem, og du er færdig.

Havebænk farvestof blomsterkasser hurtigguide

Arbejd på en savhest eller arbejdsbord. Skær dørens venstre og højre yderfelter ud og lim træstrimlerne til de inderste kanter. For at gøre havebænken mere stabil, skal du bygge en ramme til døren fra træplader. Slib derefter døren, grund og mal i enhver farve. Til sidst placeres døren oven på blomsterkassen, så åbningerne er direkte over æsken. Fyld derefter med jord og plant de valgte planter eller blomster.

Byg din egen havebænk – opdater den gamle bænk

Byg din egen havebænk med to gamle træstole

Vi har inkluderet flere ideer til dig om, hvordan du opretter en Byg din egen havebænk kan – lidt kreativitet er nok, og du behøver ikke at investere stort i det. Du kan simpelthen “skære” en rustik træbænk ud af en træstamme. Hvis du har gamle barstole, kan du betrække dem igen og omdanne dem til en moderne, behagelig bænk. Dekorative sengegavle af smedejern er perfekte til ryglæn. Dekorative stensøjler i haven kan tjene som understøtninger til en havebænk. Få inspiration fra disse interessante og originale ideer!

have-bænk-byg-selv-cement-fliser-beton-blokke-træ-overlæg

Havebænke med indbyggede plantager er særligt populære, fordi de passer fint ind i haveområdet. Du kan selv bygge en simpel havebænk ved at bruge plantesten som bund. Sædet kan hurtigt og let samles fra et par træplader. Det kræver bare lidt dygtighed og de rigtige værktøjer.

Byg din egen havebænk med betonblokke og træplanker

Du kan også bruge plantestenene som bund på forskellige måder, nemlig som ben til havebænken. Firkantede trælister passer perfekt ind i åbningerne i plantestenene, hvilket skaber en bænk med et enkelt design. Der kræves ingen værktøjer eller yderligere materialer til dette. Hvis du ønsker det, kan du bare male DIY havebænken eller dekorere den med andre elementer, så den passer til haven.

have-bænk-byg-selv-sten-træplader

Sten kan også tjene som ben til en havebænk. Til dette kræves imidlertid identiske stenblokke, som stabilt kan stables oven på hinanden. Afhængigt af den ønskede højde på bænken skal du bruge i alt fire eller seks stenblokke til dette projekt. Et træbræt kan skæres i størrelse som et sæde og placeres på stenene. Igen kræves der ikke yderligere materialer til dette DIY -projekt.

Pift den gamle havebænk op

gul havebænk bygge havetræer selv

Hvis du allerede har en havebænk, som du ikke længere kan lide, kan du krydre det gamle møbel i stedet for at bygge et nyt. På den ene side kan bænken friskes op med lidt maling eller en lak og bringes til nyt liv. På den anden side kan du udskifte en del, f.eks. Sædet eller ryglænet.

lilla havebænk rustik stil haven blomster dekoration

Hvis den gamle havebænk ikke længere er egnet til at sidde, kan du omdanne den til et plantebord. Dekorer sædet med forskellige krukker, blomsterkasser og andre planter, der vil forbedre din have. Find derefter et passende sted i det udendørs område til plantebordet, hvor du med succes kan iscenesætte det.

Renovere og male gamle havebænk

Byg ideer til bænkmaling i haven

Med de rigtige farver kan hver gammel havebænk omdannes til et blikfang i haven eller på verandaen. Til maling er det bedst at bruge maling, der godt kan dække fejlene i din bank. Fede farver anbefales, og endnu mørkere toner om nødvendigt.

Havebænk i middelhavsstil

smuk havebænk blå farve altan

Hvis du er begejstret for middelhavshaver, så kan du designe et smukt hjørne med en middelhavsstil i dit eget udendørs område. For at gøre dette skal du male den gamle havebænk blå og dekorere hjørnet med flere plantepotter og blomstrende blomster. Du kan også selv bygge en havebænk og derefter male og dekorere den.

Rustik træbænk

rustik havebænk selvbygget træmateriale

Du kan selv bygge en rustik havebænk af et stort stykke træ og give haveområdet et naturligt præg. Til dette kan den øverste del af træstykket skæres ud og derefter slibes så meget som nødvendigt, så der skabes et behageligt sæde.

En anden variant til en rustik havebænk

rustik havebænk bambus privatliv skærm have

Bænk med opbevaringsplads

hyggeligt bænk polstring afføring design

Mal den gamle bænk om

blå smedejern bænk form design

Azure havebænk

Byg selv en blå havebænk i træ

Havebænk foran husets indgang

Landstil have rød ideer blomsterkasse

Smedejerns havebænk med hyggelige puder

Smedejerns havebænk design

Hyggeligt opholdsområde i haven

Havepergola hækplanter designer blomster buske

Almindelig træbænk i træ

Træbænk havefrugttræ

Havebænk i teaktræ

enkel havebænk stenmur roser lyserød farve

Havebænk i sten

Stone havebænk roser havedesign forårsblomster

Havebænk lavet af natursten

Natursten havebænk havedesign ideer

Hyggeligt siddeområde med havebænk i smedejern

Siddeområde have organisere buske stenplader gulve

Metal havebænk

Metal bænk design idé stenplader

Havebænke i træ – originale ideer

lille hyggelig havebænk træ natursten

Hyggelig træbænk i træ

Havebænk haveterrasser roser forårsblomster

Previous Post
Eksklusivt skrivebord design fra luksus kollektionen af ​​Paco Camús
Next Post
Formerende aloe vera plante – er det bedre med stiklinger eller stiklinger?