15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co se stane, když ztlumím nesmívatelnou LED?

správně vedl světlo. Světla LED vyžadují speciální přepínač stmívače zvaný LED kompatibilní stmívač, který je speciálně navržen pro práci s technologií LED. Použití standardního přepínače stmívače může způsobit blikání LED, bzučení nebo vůbec ne.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné používat nedimmable LED na přepínači stmívače, obecně není bezpečné používat nedimmable LED na přepínači stmívače. Světla LED diody nejsou navržena pro použití se stmívači, a tak to může způsobit poškození žárovky a potenciálně elektrickým obvodem. Při používání přepínače stmívače je vždy nejlepší použít stmívatelné LED světlo.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou výhody stmívatelných LED světla, které rozmíratelné LED světla nabízejí několik výhod. Nejprve vám umožňují upravit jas světla tak, aby vytvořili požadovanou atmosféru nebo náladu v místnosti. To může být zvláště užitečné v oblastech, jako jsou obývací pokoje nebo ložnice, kde můžete chtít měkčí osvětlení. Za druhé, tlumená LED světla mohou pomoci ušetřit energii a prodloužit životnost žárovků. Tím, že stmívá světla, snížíte množství použité elektřiny, což může vést k nižším účtům za energii. Navíc stmívání světla může snížit napětí na žárovkách a pomoci jim vydržet déle.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dokážete doplnit nedimmable LED k tomu, aby byl stmívatelný, nedoporučuje se doplnit nedimmable LED k tomu, aby byl stmívatelný. Diody stmívatelných LED mají specifické obvody a komponenty, které jim umožňují ovládat přepínač stmívače. Dovybavení nedimmable LED může vyžadovat významné úpravy zapojení a přidání stmívacích komponent, které mohou být složité a potenciálně nebezpečné. Pokud potřebujete stmívatelné osvětlení, je nejlepší zakoupit stmívatelné LED.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” Border_Radius = “30”] jsou všechny spínače stmívače kompatibilní s LED světly ne, ne všechny přepínače stmívače jsou kompatibilní s LED světly. LED světla vyžadují přepínače stmívače, které jsou speciálně navrženy pro technologii LED. Tyto přepínače mají často funkce, jako jsou minimální požadavky na zatížení a nastavitelné minimální a maximální úrovně světla. Před instalací je důležité zkontrolovat kompatibilitu spínače stmívače s LED světly, aby se zajistilo správné fungování a vyhnulo se možným problémům.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít spínač stmívače s jakýmkoli světlem LED, zatímco přepínače stmívače lze použít s většinou LED světel, je důležité zkontrolovat kompatibilitu specifického LED světla pomocí přepínače stmívače. Různá LED světla mají různé požadavky a ne všechna budou fungovat správně s jakýmkoli přepínačem stmívače. Nejlepší je konzultovat specifikace výrobce nebo vyzkoušet kombinaci LED světla a přepínače stmívače před instalací.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” Border_Radius = “30”] mohou přepínače stmívače šetřit energii pomocí LED světla ano, přepínače stmívače mohou pomoci ušetřit energii pomocí LED světla. Tím, že stmíváte světla, snížíte množství spotřebované elektřiny, což má za následek nižší spotřebu energie a potenciálně nižší účty za energii. Stmívání světla také prodlužuje životnost žárovek LED, což snižuje potřebu častých náhrad a další úsporu energie.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít spínač stmívače s LED pásovými světly ano, můžete použít stmívač s LED pásovými světly. Je však důležité zkontrolovat kompatibilitu LED pásových světel pomocí přepínače stmívače. Některá pásová světla LED mohou vyžadovat specifické spínače nebo ovladače stmívače určené pro použití s ​​LED proužky. Nejlepší je konzultovat specifikace výrobce nebo vyhledat profesionální radu pro konkrétní LED pásová světla, která používáte.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít přepínač s venkovním LED spínači, které lze použít s venkovními LED světly, ale je důležité zajistit, aby přepínač stmívače i venkovní LED světla byla hodnocena pro venkovní použití. Přepínače stmívače s hodnocením venku mají další ochranu před vlhkostí a dalšími faktory prostředí. Použití nehodnoceného zařízení venku může být nebezpečné a může představovat riziko elektrického šoku nebo ohně.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” Border_Radius = “30”] mohou stmívatelná LED světla fungovat s inteligentními domácími systémy Ano, tlumená LED světla jsou často kompatibilní s inteligentními domácími systémy. Mnoho inteligentních domácích systémů a zařízení, jako jsou přepínače inteligentních osvětlení nebo bezdrátové spínače stmívače, je navrženo tak, aby fungovalo se stmívatelnými LED světly. To vám umožní ovládat jas LED světel pomocí vašeho inteligentního domácího systému nebo mobilní aplikace. Před zakoupením a instalací je důležité zkontrolovat kompatibilitu specifických tlumených LED světel s vaším inteligentním domácím systémem.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” Border_Radius = “30”] mohou být ve všech světelných svítidlech použita tlumená LED světla, které lze použít ve většině svítidel, včetně lamp, zapuštěného osvětlení a stropních svítidel. Je však důležité zkontrolovat kompatibilitu a specifikace tlumených LED světel se specifickým svítidlem. Některá svítidla mohou mít omezení nebo specifické požadavky na tlumená LED světla, jako je maximální příkon nebo omezení velikosti. Nejlepší je konzultovat specifikace výrobce nebo vyhledat profesionální radu pro konkrétní svítidla, která používáte.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” Border_Radius = “30”] může stmívatelná LED světla produkovat různé barvy světla světla LED světla mohou produkovat různé barvy světla v závislosti na konkrétní LED žárovce nebo příslušenství. Některá stmívatelná LED světla mají nastavitelnou teplotu barev, což vám umožňuje změnit barvu světla z teplé bílé na chladnou bílou. To může být užitečné pro vytváření různých atmosféry nebo nálad v prostoru. Je důležité zkontrolovat specifikace tlumených LED světel pro informace o teplotě barev a nastavitelnosti.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” Border_Radius = “30”] mohou být použity tlumená LED světla s dálkovým ovládáním ano, rozmíratelné LED světla lze použít s dálkovým ovládáním. Existují dálkově ovládané přepínače stmívače a inteligentní domácí systémy, které vám umožňují bezdrátově ovládat jas tečkovaných LED světel LED. To poskytuje pohodlí a flexibilitu při úpravě úrovní světla bez potřeby fyzických přepínačů. Před zakoupením a instalací je důležité zkontrolovat kompatibilitu stmívatelných LED světel s konkrétním dálkovým ovládáním nebo systémem.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_2” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” Border_Radius = “30”] mohou být v koupelnách nebo mokrých oblastech používána stmívatelná LED světla, které mohou být použita v koupelnách nebo mokrých oblastech, ale je důležité zajistit, aby stmívatelná LED světla i svítidla byla hodnocena mokré nebo vlhké umístění. Dismable LED světla s hodnocením mokra má další ochranu před vlhkostí a jsou navrženy tak, aby vydržely podmínky koupelen a jiných mokrých oblastí. Použití nehodnoceného vybavení ve vlhkých oblastech může být nebezpečné a může představovat riziko elektrického šoku nebo poškození světel.

Co se stane, když ztlumím nesmívatelnou LED?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud vložíte nedimmable LED do stmívače

Neměli byste používat nedimmable lampu v stmívatelném obvodu, protože to může způsobit poškození lampy a nebo obvodu. Integrální lampy jsou jasně označeny jako stmívatelné nebo nedimmable na obalu a na lampě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ztlumíte nedimmable LED

Takže byste jej mohli buď použít k prodloužení života žárovky. Nebo mít osvětlení měkké nálady na stmívači. Takže vám dám příklad, mám zde základnu zásuvky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete tlumit nejedinatelný LED ovladač

Je to tak, že by se nejedinomovatelné elektrické světlo nikdy nemělo používat s přepínači stmívače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou být nedimmabilní světla tlumená

Jedním slovem, ne. Dimmable LED žárovky a jejich nedimmable protějšky používají zcela odlišné komponenty, takže umístění nedimmable žárovky na stmívatelný obvod nebude fungovat. To však neplatí o opaku; Dimmable žárovka bude fungovat dobře na nedimoditelném obvodu, prostě to nebude matné ..

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když používáte nesprávný stmívač s LED světly

Existující přepínače stmívače mají často minimální výkon 50 W, ale protože LED světla mají tendenci mít nižší příkony než standardní žárovka, když se žárovka připojí k tomuto přepínači stmívače, nedosáhne minimálního požadovaného výkonu a obvykle by zmást spínač stmívače a Světla začnou blikat a vydávat bzučení hluku …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou stmívače poškodit LED světla

Pokud používáte nedimmable LED na stmívači, dostanete spoustu blikání a poškození žárovky, což omezí jeho životnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou být běžná LED světla tlumena

Ale pokud máte doma stmívače, možná vás zajímá: jsou LED světla stmívatelná, zkrátka je ano. LED žárovky jsou skutečně stmívatelné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohou být LED světla tlumena

Proč jsou některé LED diody schopny tlumené stmívání LED žárovky závisí na LED ovladači, které světlo používá. Všechny LED žárovky mají řidiče, který přeměňuje elektřinu na nízkonapěťový konstantní proud, který je potřebný pro práci LED.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžeš tlumit LED světla

Standardní přepínač stmívače nelze použít s LED světlem, protože nikdy nebudete moci tlumit LED světlo buď úplně nebo ne moc dobře. LED světla potřebují svůj vlastní speciální přepínač elektronického stmívače, aby měli plně fungující a stmívací světlo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou být všechny LED diody tlumené

Ne všechny LED jsou stmívatelné. To znamená, že budete muset před výběrem LED světel posoudit své potřeby. To je obzvláště důležité při výměně staršího osvětlení novější technologií LED poprvé a očekávejte, že se zmalují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete dát jakákoli LED světla se stmívačem

Ve většině případů jsou všechny modely LED žárovek k dispozici v stmívatelné verzi. Ale nejsou vždy standardní stmívatelné. Ujistěte se, že název produktu nebo specifikace zmiňuje „stmívatelné“. Tímto způsobem si můžete být jisti, že LED žárovka je stmívatelná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít normální stmívač na LED

Standardní přepínač stmívače nelze použít s LED světlem, protože nikdy nebudete moci tlumit LED světlo buď úplně nebo ne moc dobře. LED světla potřebují svůj vlastní speciální přepínač elektronického stmívače, aby měli plně fungující a stmívací světlo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud používáte pravidelný stmívač na LED žárovce

Co se tedy stane, pokud používáte nedimmable LED na stmívačské studni, žárovka v nejlepším případě prostě nebude správně mazat. V nejhorším případě však můžete žárovku poškodit. Uvidíte, že stmívatelné LED mají uvnitř zvláštní obvody, které jim umožňují reagovat na různé úrovně proudu nebo „pulzující“ proudové vlny, aby se vytvořily stmívací efekt.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy byste neměli používat přepínač stmívače

Abyste se vyhnuli přehřátí a poškození jiného zařízení, nepoužívejte k řízení nádobů, zářivkové osvětlení, motor-provozované nebo transformátorové spotřebiče nebo transformátory, nepoužívejte spínač stmívání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proveďte všechna LED světla blikají, když jsou tlumeny

Přepínače stmívače

Jedním z nejběžnějších zdrojů blikání pro LED žárovky je použití přepínačů stmívače. Většina dimmerů je vyrobena tak, aby zvládla vyšší elektrická zatížení. To znamená, že LED diody s nízkým napětím mohou tlumené nebo blikat, pokud jsou připojeny k přepínači stmívače s vyšším výkonem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč žárovky LED vyžadují speciální přepínač stmívače

Protože LED diody používají tak nízký příkon, někteří staří dimmers s nimi nebudou fungovat stejným způsobem, jako by pracovali s žárovkami, které konzumují vysoký příkon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou LED světla nestabilní, když jsou tlumena

Dismable LED světla mohou blikat, protože jsou nekompatibilní s přepínačem stmívače, nejsou nainstalovány správně, nebo protože LED světla se zhoršují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete tlumit normální LED světla

Ale pokud máte doma stmívače, možná vás zajímá: jsou LED světla stmívatelná, zkrátka je ano. LED žárovky jsou skutečně stmívatelné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poškozují je šíření LED diody

Jednoduchá odpověď zní ano – může existovat základní nekompatibilita mezi řidičem LED a stmívačem, který vede k falešným a často velmi velkým proudovým pulzám do řidiče. Oscillogram 1 ukazuje naměřené LED napětí (červené) a proud (žluté) LED lampy GU10, která je tlumena nekompatibilním stmívačem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč někteří stmívače nepracují s LED

Všechny přepínače stmívače mají operační rozsah, který označuje, s kým mohou pracovat. Protože LED lampy používají k provozu mnohem méně energie než konvenční vlákno nebo halogen, mohou spadat pod minimální zatížení potřebné pro provoz přepínače stmívače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] LED LED dioda přepínače stmívače

Pokud používáte nedimmable LED na stmívači, dostanete spoustu blikání a poškození žárovky, což omezí jeho životnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte neklestelné LED diody

I když není přítomen žádný přepínač stmívače, některá LED světla mohou stále blikat. To je často případ s levnými nebo nízkou kvalitou LED světla. Mohou z krabice fungovat dobře, ale pak se vyvinout blikání, než předčasně selže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je špatné tlumit LED světla

Pokud používáte nedimmable LED na stmívači, dostanete spoustu blikání a poškození žárovky, což omezí jeho životnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohu dát na LED světlo, aby to ztmavlo

Dimming LED světlo je stejně snadné jako přidání odporů k spojení nebo dokonce několika rezistorů, aby se zajistilo, že získáte správný jas – to se nazývá analogové stmívání. V mnoha státech existují předpisy o jasu (a barvách) LED na autech, a proto je důležité si na vědomí na vědomí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud na LED použijete žárovku

Žárovky jsou navrženy tak, aby ovládaly žárovky. Na rozdíl od Universal Dimmers nejsou navrženy tak, aby ovládaly žárovky LED a CFL a jejich použití může vést k nekonzistentnímu nebo omezenému výkonu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la mejor aplicación anti spyware gratuita??
Next Post
Jak dostanu svůj počítač, aby našel bezdrátovou tiskárnu?