15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak dostanu svůj počítač, aby našel bezdrátovou tiskárnu?

Shrnutí článku: Odstraňování problémů s bezdrátovým připojením tiskárny

V tomto článku poskytnu základní informace o tom, jak vyřešit problémy s bezdrátovou připojení tiskárny. Níže jsou uvedeny klíčové body:

1. Pokud váš počítač nezjistí bezdrátovou tiskárnu, zkuste ji odebrat a znovu přidat v systému Windows. Jdi do nastavení > Zařízení > Tiskárny & Skenery, vyberte tiskárnu a odstraňte ji. Poté klikněte na Přidat tiskárnu nebo skener a znovu ji přidejte do seznamu zařízení.

2. Chcete -li najít bezdrátovou tiskárnu v počítači, postupujte podle těchto kroků: Vyberte Start > Nastavení > Bluetooth & zařízení > Tiskárny & Skenery. Vedle „Přidat tiskárnu nebo skener“, vyberte “Přidat zařízení.„Počkejte, až váš počítač najdete tiskárny v okolí a vyberte ten, který chcete použít, a poté klikněte na“ Přidat zařízení.”

3. Aby byla vaše tiskárna objevitelná, vyberte tlačítko Start a poté přejděte do Nastavení > Zařízení > Tiskárny & Skenery. Pod “Přidat tiskárny & Skenery, „Vyberte“ Přidat tiskárnu nebo skener.„Vyberte tiskárnu, kterou chcete a klikněte“ Přidat zařízení.„Pokud nevidíte tiskárnu, vyberte“ tiskárna, kterou chci, není uvedena.”

4. Pokud váš počítač neuznává vaši bezdrátovou tiskárnu HP, přejděte do zařízení a tiskárny vyhledáváním „tiskáren“ ve vyhledávacím panelu. V seznamu klikněte na „Zařízení a tiskárny“ a vyberte „Přidat tiskárnu.„Váš počítač bude hledat tiskárny a zobrazí dostupné možnosti.

5. Existuje několik metod, jak se bezdrátově připojit k tiskárně. Můžete použít Wi-Fi chráněné nastavení (WPS), průvodce bezdrátovým nastavením tiskárny nebo připojit tiskárnu k počítači pomocí USB a použít poskytnutý software k konfiguraci bezdrátového připojení.

6. Chcete-li připojit bezdrátovou tiskárnu k Wi-Fi, použijte nástroj Průvodce bezdrátovým nastavením poskytovaným vaší tiskárnou. Ujistěte se, že vaše tiskárna je v dosahu vaší sítě Wi-Fi a přejděte na možnost Nastavení bezdrátového nastavení v hlavní nabídce tiskárny.

7. Chcete -li najít tiskárnu ve vaší síti pomocí příkazového řádku, otevřete příkazový řád stisknutím klávesy Windows a zadáním “CMD.”Typ” netstat -r “a stiskněte klávesu Enter. Uvidíte seznam síťových zařízení připojených k počítači, včetně IP tiskárny.

8. Pokud nemůže být vaše tiskárna detekována, zkontrolujte všechna kabelová připojení, včetně napájecího kabelu, na straně tiskárny. Ujistěte se, že jste správně připojili tiskárnu k port USB počítače.

Otázky a odpovědi:

  1. Otázka: Proč můj počítač nezjistí svou bezdrátovou tiskárnu?
    Odpověď: Váš počítač nemusí detekovat vaši bezdrátovou tiskárnu kvůli problémům s připojením. Zkuste odstranit a znovu přidat tiskárnu v nastavení Windows a vyřešit problém.
  2. Otázka: Jak najdu svou bezdrátovou tiskárnu v počítači?
    Odpověď: Chcete -li najít svou bezdrátovou tiskárnu v počítači, postupujte podle těchto kroků: Jděte začít > Nastavení > Bluetooth & zařízení > Tiskárny & Skenery. Vedle „Přidat tiskárnu nebo skener“, vyberte “Přidat zařízení.„Váš počítač bude hledat nedaleké tiskárny a můžete si vybrat ten, ke kterému se chcete připojit.
  3. Otázka: Jak učiním objevování tiskárny?
    Odpověď: Aby byla vaše tiskárna objevitelná, přejděte do nastavení > Zařízení > Tiskárny & Skenery ve Windows. Pod “Přidat tiskárny & Skenery, „Vyberte“ Přidat tiskárnu nebo skener.„Vyberte tiskárnu ze seznamu a klikněte“ Přidat zařízení.„Pokud vaše tiskárna není uvedena, vyberte“ Tiskárna, kterou chci, není uvedena.”
  4. Otázka: Jak mohu přimět svůj počítač, aby rozpoznal svou bezdrátovou tiskárnu HP?
    Odpověď: Chcete -li přimět počítač k rozpoznání vaší bezdrátové tiskárny HP, přejděte na zařízení a tiskárny. K tomu můžete přistupovat vyhledáváním „tiskáren“ na vyhledávacím panelu. Vyberte „Zařízení a tiskárny“ a poté klikněte na „Přidat tiskárnu.„Váš počítač bude hledat dostupné tiskárny, včetně vaší bezdrátové tiskárny HP.
  5. Otázka: Jaké jsou metody bezdrátového připojení k tiskárně?
    Odpověď: Existuje několik metod, jak se připojit k bezdrátově tiskárně. Můžete použít Wi-Fi chráněné nastavení (WPS), průvodce bezdrátovým nastavením tiskárny nebo připojit tiskárnu k počítači pomocí USB a použít poskytnutý software k konfiguraci bezdrátového připojení.
  6. Otázka: Jak připojím svou bezdrátovou tiskárnu k Wi-Fi?
    Odpověď: Chcete-li připojit bezdrátovou tiskárnu k Wi-Fi, použijte nástroj Průvodce bezdrátovým nastavením poskytovaným vaší tiskárnou. Ujistěte se, že vaše tiskárna je v dosahu vaší sítě Wi-Fi a přejděte na možnost Nastavení bezdrátového nastavení v hlavní nabídce tiskárny.
  7. Otázka: Jaký je příkaz k nalezení tiskárny v síti?
    Odpověď: Chcete -li najít tiskárnu v síti pomocí příkazového řádku, otevřete příkazový řád stisknutím tlačítka Windows a zadáním „CMD“.”Pak, zadejte” netstat -r “a stiskněte klávesu Enter. Uvidíte seznam síťových zařízení připojených k počítači, včetně IP adresy vaší tiskárny.
  8. Otázka: Proč není moje tiskárna detekována?
    Odpověď: Pokud není vaše tiskárna detekována, nejprve zkontrolujte všechna kabelová připojení, včetně napájecího kabelu, na straně tiskárny. Ujistěte se, že tiskárna je správně připojena k port USB vašeho počítače. Pokud problém přetrvává, zkuste odstranit problémy s ovladači tiskárny a nastavení připojení.

Jak dostanu svůj počítač, aby našel bezdrátovou tiskárnu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj počítač nezjistí svou bezdrátovou tiskárnu

Odstraňte a znovu připravte tiskárnu v systému Windows

Pokud k tomu dojde, přejděte do Nastavení > Zařízení > Tiskárny & Skenery, vyberte tiskárnu a odstraňte ji. Poté klikněte na Přidat tiskárnu nebo skener a znovu ji přidejte do seznamu zařízení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu svou bezdrátovou tiskárnu v počítači

Chcete -li připojit bezdrátovou tiskárnu, postupujte podle těchto kroků: Vyberte Start > Nastavení > Bluetooth & zařízení > Tiskárny & Skenery .Dále přidejte tiskárnu nebo skener, vyberte Přidat zařízení.Počkejte, až to najde nedaleké tiskárny, poté najděte ty, které chcete použít, a vyberte Přidat zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zvýšit svou tiskárnu

Vyberte tlačítko Start a poté vyberte Nastavení > Zařízení > Tiskárny & Skenery. Pod přidání tiskárny & Skenery, vyberte Přidat tiskárnu nebo skener. Vyberte požadovanou tiskárnu a poté vyberte Přidat zařízení. Pokud nevidíte požadovanou tiskárnu, vyberte tiskárnu, kterou chci, není uvedena.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svůj počítač, aby rozpoznal svou bezdrátovou tiskárnu HP

Přejděte na zařízení a tiskárny a udělat to pouze zadejte tiskárny do zařízení vyhledávacího pásu. A tiskárny se objeví v seznamu Klikněte na něj. A vyberte Přidat tiskárnu. Bude hledat tiskárny. A

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou dvě metody, jak se bezdrátově připojit k tiskárně

Existují tři hlavní způsoby, jak připojit tiskárnu do sítě Wi-Fi: pomocí Wi-Fi chráněného nastavení (WPS) pomocí průvodce bezdrátovým nastavením tiskárny nebo připojením tiskárny k počítači pomocí USB a pomocí dodávaného softwaru tak Nakonfigurujte bezdrátové připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou bezdrátovou tiskárnu k Wi-Fi

Začněte pomocí nástroje Wizard Wizard Wizard Wireless Setup pro připojení tiskárny k Wi-Fi. Síť se ujistěte, že je vaše tiskárna uvnitř Wi-Fi. Rozsah poté vyhledejte možnost Nastavení bezdrátového nastavení v hlavní nabídce a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příkaz k nalezení tiskárny v síti

Otevřete příkazový řád stisknutím klávesy Windows a zadáním CMD. Typ netstat -r. stiskněte Enter. Nyní budete moci vidět seznam síťových zařízení připojených k počítači a IP tiskárny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje tiskárna nelze detekovat

Zkontrolujte kabely a porty USB tiskárny

Zkontrolujte všechna připojení kabelů (včetně napájecího kabelu) na straně tiskárny. Pokud tiskárna má napájení a vy jste správně připojili komunikační kabel, ale tiskárna stále není rozpoznána, zkuste přepnout na jiný port USB na PC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se na mém počítači neobjeví moje tiskárna HP

Restartujte zařízení

Pokud se vaše tiskárna připojí k síti Wi-Fi, odpojte počítač nebo mobilní zařízení od názvu sítě (SSID) a poté ji znovu připojte ke stejnému názvu sítě, vaše tiskárna je připojena k. Pokud je tiskárna k dispozici a má připravený stav, problém je vyřešen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje zařízení nemůžu najít tiskárnu HP

Restartujte tiskárnu, router a mobilní zařízení

Restartujte všechna zařízení pro vymazání stavů chyb v síti a hardwaru. Vypněte tiskárnu a znovu ji zapněte. Odpojte napájecí kabel od routeru, počkejte deset sekund, znovu připojte kabel a poté počkejte na dokončení připojení k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co musí mít uživatel, aby mohl bezdrátově připojit tiskárnu prostřednictvím sítě

Většina moderních modelů má vestavěné Wi-Fi, ale pokud vaše ne, stále existují způsoby, jak to fungovat bezdrátově připojením k routeru. Než však budete moci začít tisk, musíte nejprve připojit tiskárnu k domácí síti – vše, co budete potřebovat, je bezdrátový router a Wi -Fi tiskárna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ručně připojím svou tiskárnu

Jednoduše zapojte kabel USB z tiskárny do dostupného port USB na počítači a zapněte tiskárnu. Na hlavním panelu vyberte ikonu vyhledávání, do vyhledávacího panelu zadejte tiskárny a poté vyberte tiskárny & skenery z výsledků vyhledávání k otevření tiskáren & Nastavení systému skenerů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je třeba připojit bezdrátovou tiskárnu s routerem

Zatímco bezdrátové tiskárny nemusí nutně vyžadovat router, potřebují zprostředkovatele, aby usnadnil komunikaci s jiným bezdrátovým zařízením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příkaz dostat se na zařízení a tiskárny

Jednoduše stiskněte klávesu Windows + R zkratku a vyvolejte dialogové okno Spuštění nebo otevřete příkazový řádek. Typ ovládací tiskárny a stiskněte klávesu Enter. Okno zařízení a tiskárny se okamžitě otevře.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně přidat tiskárnu

Nainstalujte tiskárnu do hlavního panelu PASSION, vyberte ikonu vyhledávání, do vyhledávacího panelu zadejte tiskárny a poté vyberte tiskárny & skenery z výsledků vyhledávání k otevření tiskáren & Nastavení systému skenerů.Dále přidejte tiskárnu nebo skener, vyberte Přidat zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje tiskárna HP není objevitelná

Ujistěte se, že vaše síť Wi-Fi a nastavení tiskárny splňuje požadavky na připojení. Restartujte tiskárnu a počítač nebo mobilní zařízení pro vymazání možných chybových podmínek. Ujistěte se, že tiskárna není připojena k počítači s kabelem USB.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není tiskárna detekována

Chcete -li opravit tiskárnu, která není detekována chyba, restartujte tiskárnu pomocí odpojení z výstupu a připojte ji zpět, abyste zjistili, zda to funguje. Zkontrolujte připojení tiskárny. Pokud je vše v pořádku, nainstalujte ovladač tiskárny a aktualizujte jej.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se manuálně připojím ke své bezdrátové tiskárně

Začněte pomocí nástroje Wizard Wizard Wizard Wireless Setup pro připojení tiskárny k Wi-Fi. Síť se ujistěte, že je vaše tiskárna uvnitř Wi-Fi. Rozsah poté vyhledejte možnost Nastavení bezdrátového nastavení v hlavní nabídce a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím bezdrátovou tiskárnu offline

Přeinstalujte svou tiskárnu: Vyberte Start > Nastavení > Bluetooth & zařízení > Tiskárny & Skenery . Otevřené tiskárny & Nastavení skenerů.Ujistěte se, že je vaše tiskárna zapnutá a připojena. Dále přidejte tiskárnu nebo skener, vyberte Přidat zařízení a postupujte podle pokynů a přidejte tiskárnu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje bezdrátová tiskárna Wi-Fi nebo Bluetooth

Bezdrátové tiskárny, známé také jako WiFi tiskárny, se mohou připojit k síti, aniž by do této sítě musely být pevně zapojeny/kapaliny. Jakmile je bezdrátová tiskárna připojena k síti WiFi, počítače, smartphony a tablety také připojené k této síti mohou tisknout na tiskárnu WiFi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příkaz k nalezení tiskáren v síti

Otevřete příkazový řád stisknutím klávesy Windows a zadáním CMD. Typ netstat -r. stiskněte Enter. Nyní budete moci vidět seznam síťových zařízení připojených k počítači a IP tiskárny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příkaz vidět všechny tiskárny v síti

Na většině moderních počítačů můžete použít nástroj s názvem NetStat k seznamu zařízení ve vaší síti. Na Windows, zadejte "CMD" Ve vyhledávacím poli v nabídce Start nebo na panelu úloh poté kliknutím na ikonu načtěte příkazový řád Windows. Typ "netstat" Seznam aktivních připojení, která mohou zahrnovat vaši tiskárnu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu IP adresu tiskáren

Jak najít IP adresu tiskárny (Windows 10) Otevřený ovládací panel > Hardware a zvuk > Zařízení a tiskárny.Klepněte pravým tlačítkem myši na tiskárnu a vyberte Vlastnosti.Podívejte se na kartu Web Services pro vaši IP adresu, pokud se objeví pouze tři karty.Alternativně se podívejte na kartu Ports pro vaši IP adresu, pokud se objeví pět karet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje tiskárna říká, že je offline, když je připojen k Wi-Fi

Pokud váš počítač nemůže komunikovat s vaší tiskárnou, můžete vidět chybu „offline tiskárny“. To může být způsobeno volným kabelovým připojením nebo zastaralým ovladačem tiskárny nebo operačním systémem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje tiskárna spojena s Wi-Fi, ale offline

To může být způsobeno chybou mezi zařízením nebo počítačem a tiskárnou. Někdy je to možná tak jednoduché, jak váš kabel není správně připojen nebo jednoduchá chyba přicházející z papíru. Tiskárna se však objevuje jako chyba „offline“ však také na problémy s ovladačem nebo softwarem tiskárny.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué sucede si atenúa un LED no inmóvil??
Next Post
Je norton heslo trezor bezpečný?