15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv hundetøj – en beskyttelse mod kulde og vind

Hundetøj-DIY-Hundetilbehør-Sløjfe trøjer

Moderigtige hundemærker tilbyder udførligt hundetøj som f.eks. Hundefrakker, hundetrøjer og hundeskjorter, der bæres som stilfuldt tilbehør i den kolde årstid og ofte forårsager forvirring og ironiske smil. Mange mennesker undrer sig over, hvorfor en hund overhovedet har brug for tøj, når hunde generelt klarer kulden bedre end mennesker. Det er sandt, men selvfølgelig har hver regel sin undtagelse. Afhængig af hunderace og pleje kan det være nødvendigt, afhængigt af vintertemperaturen, at beskytte hundens krop med tøj. Udover gamle og syge hunde, der ikke bevæger sig nok til at modvirke kulden med deres kropstemperatur, har hunderacer, der kommer fra sydlige klimaer og ikke har nogen underuld, også brug for passende vinterbeskyttelse for deres helbred. Sådanne hunderacer er f.eks. Malteser, Havanese, Chihuahua Bolognese, Coton de Tulear, French Bulldog, Bichon Frise og andre.

Du kan også selv lave hundetøj. Tænk generelt på hundetøjets funktionalitet: det skal være funktionelt og ikke begrænse hundens bevægelsesfrihed. Under alle omstændigheder bør du ikke lade din hvalp være udenfor for længe og holde ham i bevægelse. Fordi hunde også kan få betændelse. Her er et par ideer til at lave dit eget bagbeklædning!

Lav selv hundetøj – sådan fungerer det:

Instruktioner-hundetøj-DIY-vinter-frakke-til-hvalpe

At lave hundetøj selv er faktisk ikke så kompliceret, som du måske tror. Først måler du din hund – fra nakken til rumpen, derefter brystkredsen, den respektive afstand mellem poterne. Mål derefter brystområdet fra forbenene til nakken.

Til mønsteret har du brug for et stort stykke papir eller en avis, hvorpå du overfører målingerne. I mønsterets øvre område er der den afrundede hals, hvorfra to skråninger løber af og minder om en afrundet vaseform. Disse vil senere danne det nedre halsområde. Marker det nederste brystområde direkte for at måle – på siden, venstre og højre. Inden du klipper mønsteret ud, skal du kontrollere, at det matcher din hvalps mål. Overfør det udskårne mønster til et polstret stof.

Du kan også vedhæfte en ekstra brystbeskytter. Dette kan senere syes på maven på hundens pels og fastgøres til siden med lynlås eller velcrolukning.

Lav selv hundetøj: Beskyt hundens hud med tøj

hundetøj-ideer-hunde-sweater-strik-farverig

Hundefrakke til franske bulldoghvalpe

Gør-det-selv-fransk-bulldog-hvalpe

Vinter-hunde-tøj-DIY-fransk-bulldog-hvalpe

Varmt dyretøj til kolde vinterdage

Gør-det-selv-hundetøj-tips-hundetrøjer-til-vinteren

DIY hundetrøjer lavet af gammelt tøj

Gør-det-selv-gør-det-selv-hunde-trøjer-behandle-gammelt tøj

Vinterideer-dyretøj-hundefrakke-sweater

Tips-vinter-hundetøj-lav-selv-vinter tørklæde

Hundetøj-gør-det-selv-instruktioner-gamle-børn-tøj-genbrug

Previous Post
Ariana Grande: Den nye voksfigur kan ikke overbevise fansene
Next Post
Lav søde kastanjedyr med disse 14 kreative håndværksideer til unge og gamle