15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav en biografkupon, og indpak den enkle gave kreativt

Bilaget er altid en praktisk løsning, hvis du ikke kender den person, der skal gives en gave godt, eller hvis du hurtigt har brug for en gave. For at gavekortet ikke skal se så upersonligt ud, skal du pakke det ind så originalt som muligt eller endda lave det selv. Valget af værdikupon spiller også en vigtig rolle, for du vil bestemt ikke give en værdikupon væk, der i sidste ende ikke vil blive brugt. Generelt er det altid en god idé at gå i biografen, hvis du vil give et gavekort væk. Næsten alle kan lide at gå i biografen, og der tilbydes et stort antal nye film hver uge, som modtageren kan vælge imellem. I stedet for at aflevere den i en enkel konvolut, kan du lave biografbilaget og dermed forvandle den enkle gave til en stor overraskelse. I artiklen finder du mange kreative ideer, som du hurtigt og nemt kan lave selv.

biograf-kupon-tinker-gave-kupon-fødselsdagskort

Hvis budgettet er stramt, skal du finde et billigt alternativ til en gave. Det er her de hjemmelavede gaver kommer til undsætning. Med lidt kreativitet kan du endda gøre en simpel filmbillet til en fantastisk DIY -gave og overraske en ven eller kollega med den. Du kan bare ikke tage fejl med en kupon til biograf, især hvis du ikke kender personen godt. Dette er en billig idé, der helt sikkert vil blive modtaget godt, når det kommer til Secret Santa på kontoret.

Lav en kreativ gaveide til biografkuponer

Biografbilaget til et familiemedlem er derimod kun acceptabelt, hvis vedkommende er en stor biograffan eller helt sikkert vil se en bestemt film. I dette tilfælde kan du vise den person, at du kender deres præferencer og har valgt gaven specielt til dem. Emballagen til gavekortet er af central betydning. Det skal være personligt og se så originalt ud som muligt.

Lav selv en bilag til biografen – lav originalkort

biograf-kupon-tinker-gør-kreativ-kuvert-gør-selv

Hvis du har besluttet dig for en biografbillet i gave, så kan du lave en god biografkupon. Du kan selvfølgelig også købe gavekuponer færdige, men de selvfremstillede er meget mere personlige. Hvis du vil lave en original biografkupon, kan du designe den som et kort. Lykønskningskort er altid en god idé, fordi de normalt opbevares og minder modtageren om gaven senere.

Tinker adventskalendere ud af brødposer: Smarte ideer i sidste øjeblik til at lave selv

Tinker gaveemballage til rejsekuponer – kreative ideer til feriekuponer at lave selv

Lav en værdikupon eller pakk den på en original måde – 13 ideer til forskellige lejligheder

Biografkuponen er knyttet til et bestemt tema, og du kan designe kortet med passende motiver. Når man laver film, bruges den såkaldte flap altid, hvilket bestemmer begyndelsen på scenen. Du kan derfor designe gavekortet som et klapperbræt og kreativt mærke det. Til sådan en biografkupon har du brug for sort konstruktionspapir, hvidt washi -tape, en splitnål, en hvid pen til at skrive på og dekoration efter eget valg. Klappen kan åbnes og lukkes med splitten. Du kan designe kortet som en konvolut og skjule biografkuponen i det.

biograf-kupon-tinker-lav-dit-dit-eget-invitation-kort

Hvis du gerne vil give biografbilletter væk til en bestemt film, kan du kreativt indsætte billetterne i billetten. Her er en god idé til et lykønskningskort med en popcornboks, som du kan lægge biografbilletterne i. En etiket med påskriften “Voucher” kan sidde fast på forsiden, og der kan skrives et personligt ønske på kortet.

biograf-kupon-tinker-stampin-up-card-diy

Hvis du kan lide scrapbooking og har det passende tilbehør til kunsthåndværk, kan du lave en god Stampin Up biografkupon. Med forskellige stempler, slag og papirer kan du lave helt specielle designs, der endda ser professionelle ud. Det er vigtigt med et Stampin up -kort at bruge så mange forskellige motiver som muligt og dermed skabe et fantastisk 3D -design. Du kan bruge motiver som popcorn, filmbånd, filmstrimler og kameraer til biografkuponen. Du kan designe værdikuponen som en biografbillet og indsætte den i det overordnede design.

biograf-kupon-tinker-papir-popcorn-kasser-diy

En anden god idé til biografkuponen ville være at lave et simpelt tegnekort. Tegnekort er ekstremt kreative og giver altid et smil på læben. For at gøre dette skal du designe kortet i to dele: en hoveddel og et indre kort, der trækkes ud. Det ydre kort skal derfor tjene som en slags kuvert. Du bør derefter tinker det indvendige kort som den faktiske biografkupon og indsætte det i det andet.

biograf kupon tinker pop up kort fødselsdag

Ud over tegnekort er pop-up-kort også meget populære og er perfekte til kreativ emballering af gavekort. Du kan designe og dekorere pop-up-kortet individuelt. Billedet viser en super enkel idé om, hvad karton bruges til. Så du bør folde og lime pap korrekt, så gavekortet passer ind. Der er simpelthen ingen grænser for din kreativitet, når det kommer til dekoration og bogstaver.

Lav en biografkupon, og pakk den kreativt ind

biograf-kupon-tinker-invitation-biograf-aften-venner

Hvis et gavekort er for simpelt for dig, kan du overveje en af ​​følgende ideer. Her anbefaler vi nogle originale emballage -ideer til kuponen, der opnår en stor effekt med lille indsats. Så hvad forbinder de fleste med at gå i biografen med? Svaret på spørgsmålet er klart: popcorn. Når du ser en popcornboks, tænker biografen straks på. Derfor er en sådan kasse perfekt til emballering af biografkuponen. Du kan printe en popcornboks ud og folde den selv og bruge den til at lave biografbilaget. Til popcorn kan du skære gult papir i strimlet papir og fylde æsken med det. Denne originale idé kan kopieres meget hurtigt og vil helt sikkert blive elsket af modtagerne.

biografkupon-tinker-konstruktion-papir-popcorn

Det ville være endnu mere originalt, hvis du fylder æsken med frisk popcorn i stedet for makuleret papir. Hvis du laver biografbilaget, kan du skjule det i popcorn eller vedhæfte det til æsken. Hvis du ønsker det, kan du også lave popcorn selv i stedet for at købe det færdigt. Dette gør gaven endnu mere personlig, og fødselsdagsbarnet får noget at nippe til, hvilket altid er en del af at gå i biografen.

star-wars-biograf-kupon-tinker-ideer-popcorn

Premieren på den nye Star Wars -film er lige om hjørnet, og du har en ven, der er stor fan af serien? Hvis du gerne vil overraske denne person med en fantastisk gave, kan du købe billetterne på forhånd og lave en kreativ Star Wars biografkupon. For at gøre dette kan du sætte logoet på en passende billetskabelon og skrive sted, tid og dato på den. Hvis der også er popcorn, skal du dekorere en popcornboks med de samme motiver, og værdikuponen er klar til at blive givet væk.

biografkupon-tinker-popcorn-gavekort

Hvis du lægger biografkuponen ind i en popcornboks, så kan du forvandle den simple gavekupon til en original og stor gave. Du kan skrive modtagerens navn på værdikuponen og tilføje en lille kreativ note. Biografbilaget er en god gaveide ikke kun til kolleger og venner, men også som en lille tak til en lærer. I eksemplet ovenfor er æsken dekoreret med en elegant sløjfe, hvilket er en god idé til en gave til kvinder og piger.

Biografæske gave

biograf-kupon-tinker-gave-kurv-design-ideer

I stedet for at give væk en billet til biografen, kan du også arrangere en filmaften hjemme hos dig og give den til en ven i gave. Du kan lave en hel gavekurv og dekorere den pænt. Læg dvd’en med den film, du vil se i den, og tilføj forskellige godbidder til gaven at nippe til. Popcorn, chips, chokoladelinser og forskellige drikkevarer er perfekte til dette. Hvis du vil, kan du også lave en rigtig biografkupon og skjule den et sted i gavekurven.

Lav selv en smuk indpakning til biografkuponen

biograf-kupon-tinker-gave-æske-dekorere

Gavekort tilbydes normalt i en kuvert eller en lille æske, der kan bindes med en lille sløjfe. Hvis du stadig vil pille ved emballagen til biografkuponen, kan du prøve en af ​​følgende ideer. For eksempel kan du selv lave en lille papkuponæske og dekorere den med biografmotiver. Lad din kreativitet løbe frit, og du vil helt sikkert skabe et fantastisk design.

biograf-kupon-tinker-jute-taske-kork-stjerne

Små poser er også velegnede til indpakning af gavekort. Jutetasker er for eksempel små, og biografkuponen passer perfekt i dem. Så du ikke bare giver en pose med en kupon væk, kan du lave et par gaver til den lille taske, der vil bringe glæde. En lille Hollywood -stjerne kan laves af kork som en biografkupon. Mal stjernen rød med guldkanter og skriv eventuel tekst på den. Så modtageren ville føle sig som en rigtig stjerne. En biografbillet kan også tinkeres med et træbræt og kan indeholde filmens navn og datoen for biografbesøget.

biografkupon-tinker-filt-knapper-broderitråd

Stof og frem for alt filt passer perfekt til at lave et originalt omslag til værdikuponen. Den letteste måde at sy en popcornboks ud af filt. Dette kræver to firkanter lavet af stoffet, som sys sammen ved at lade toppen stå åben. Hvis du vil, kan du på forhånd brodere ydersiderne med broderitråd og designe dem på en original måde. Den letteste måde at lave popcorn til den øverste del af æsken er fra prøvepapir og orange knapper. Med sådan emballage ser biografbilaget smukt og virkelig godt ud.

biografkuponer-tinker-konvolutter-kuponer-tinker

Uanset om du laver biografbilaget eller bruger et færdigt gavekort fra biografen, skal du i det mindste pakke det ind i et lille ærme. Lille emballage til rabatkort, som er særligt elegante, kan hurtigt og nemt laves af papir eller pap. Vælg et passende papir med et mønster, og glem ikke sløjfen. Det giver prikken over i’et og runder den smukke emballage af.

Previous Post
Kost uden kulhydrater – tab dig hurtigt og effektivt
Next Post
Frugt udskæring til begyndere – enkle ideer og instruktioner