15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav og design din egen nøgleholder – ideer til DIY nøgleholdere i dit hjem

DIY nøglebræt gør dig selv nøgleholder nøglering nøglering hjem søm træplade vintage retro

Har du nogensinde ledt efter dine nøgler, når du er klar til at gå ud? I så fald ved du sandsynligvis nødvendigheden af ​​at købe eller bygge en nøgleholder til dit hjem. Så hvis du selv vil lave et nøglestativ eller vil oprette dig selv, har du normalt brug for et træbræt med små kroge, der er fordelt på tværs af dets bredde. Den nyttige husholdningshjælp fås fra forskellige producenter, eller du kan selv lave nøgleholderen. Dette kan også bestå af forskellige materialer og gamle genstande som træ, gamle billedrammer, legoklodser, spejle, kroge osv..

DIY nøglebræt gør dig selv nøgleholder nøglestativ nøglering tæt på

Hvis du vil realisere DIY -projekter som dette, er alt, hvad du behøver, lidt kreativitet. For at hjælpe dig med dette har vi nogle gode ideer om dette, som vi for nylig har samlet til din inspiration. Du kan tilpasse disse til dine behov, hvis du selv laver en nøgleholder. Således vil det helt sikkert harmonere med indretningen af ​​dit hus eller din lejlighed.

At stå håbløst foran hoveddøren eller lave en nøgleholder selv

DIY nøglebræt gør dig selv nøgleholder nøglering nøglering moderne metal krog notemagneter

Det eneste, der kan forhindre dig i at udskifte dine nøgler hver måned, er din fremtidige handy DIY eller købt nøgleholder. Hver gang du går ind af din dør, vil du være i stand til at hænge dine nøgler der, og når du går ud, tag dem tilbage. Det vil sandsynligvis tage dig et par uger at vænne dig til systemet, men så vil tastaturet være som anden natur. Hvis du selv laver et nøglestativ, kan du også spare dig selv penge og omkostninger til udskiftning af nøgler.

For at få adgang overalt i huset har du først brug for nøglerne til din indgangsdør. For dem af jer, der bringer disse næsten overalt, men ofte forlægger disse, er der nogle interessante opbevaringsmuligheder. Og da vores hverdag i øjeblikket er moderne og dynamisk, ville sådan en gammeldags, men udvidet egenskab være en smart løsning. At miste dine bilnøgler i en anspændt situation eller i en nødsituation kan også have dårlige konsekvenser. På grund af dette bør du seriøst overveje problemet. Så hvis du selv laver et passende nøglestativ, kan du hænge det op på en passende væg, som du ønsker det.

Hvad med at bruge billedrammer til nøgleholderen??

Du kan faktisk hænge en stilfuld nøgleholder som et billede på væggen. Højdepunktet i denne kreative grænse vil være dine nøgler hver dag. Forestil dig bare en vidunderlig vintage ramme med små kroge til en nøgleholder til at visualisere denne idé. Med lidt tid kan du selv lave en nøgleholder og realisere et godt DIY -projekt derhjemme. Alt du skal bruge til dette er en flot træramme og kroge, som du kan finde og designe efter din smag. Lad det derefter hænge på gangen som et billede for praktisk hjælp, når du forlader eller kommer hjem.

Nøgleholder til nørder eller nørder

DIY nøglebræt lav dig selv nøgleholder nøglerække nøglering stikkontakt internet kabler wifi bil nøgler

Dette forslag er fantastisk til folk med tekniske færdigheder eller fans af bestemte videospil og film som Star Wars. Hvis du selv vil lave sådan et tastatur, kan det f.eks. Bestå af flere stik, hovedpersoner eller et bundkort.

DIY nøglebræt gør dig selv nøgleholder nøglering nøglering hjem moderne metal

I vores eksempel er der tilsluttet et matchende stik til hvert stik, hvilket er en meget praktisk mekanisme til tasterne. Dem, der har erfaring med internetforbindelser, vil helt sikkert finde denne idé fantastisk. Det er en hurtig og effektiv mulighed, og vigtigst af alt, det holder dine nøgler, hvor du forlod dem.

Lav dit eget tastatur – brug legoklodser

DIY nøglebræt lav dig selv nøgleholder nøglering lego byggesten

Dette er en af ​​de nemmeste og også sejeste DIY -nøgleholdere, du måske har set hidtil. Alt du behøver er et par legoklodser til at oprette din egen tilpassede nøgleholder med en fantastisk visuel effekt.

DIY nøglebræt lav dig selv nøgleholder nøglering lego klodser

Som du kan se, er det meget lettere at oprette end de fleste LEGO -skulpturer, og stort set alle med nøgler kan finde det rart at have konstruktionen på deres hoveddør.

Brug magnetisk kontakt som en krog til bilnøgler

DIY nøglebræt gør dig selv nøgleholder nøglestativ lysafbryder magnet beholder bilnøgle på vægbutikken

En anden fed idé, hvis du vil bruge magnet som nøgleholder, ville være en lyskontakt. De fleste af dem klæber til en magnet, hvilket giver dig en nem måde at opbevare dine nøgler hjemme. Disse er derfor placeret nøjagtigt det samme sted, hvor du ofte tænder og slukker lyset for at gøre dit arbejde lettere. Når du kommer ind i din lejlighed, kan du betjene kontakten på samme tid, som automatisk tiltrækker nøglerne gennem magneten. Ville det ikke være fantastisk at have en lyskontakt, der også tager sig af bilnøglerne? Dette projekt gør det muligt.

Gamle dørlåse og dørhåndtag til nøgleholdere i et retro -look

DIY nøglebræt gør dig selv nøgleholder nøglering nøglering træplade vintage retro dørhåndtag

Hvis du selv vil lave et nostalgisk nøglestativ, kan en tilgang med gamle låse være et rigtigt hit. I vores tilfælde består nøgleholderen faktisk af dørhåndtag, der er fastgjort til et rustikt træplade fra gamle dage.

DIY nøglebræt gør dig selv nøgleholder nøglering nøglering træplade vintage retro dørlås

DIY nøglebræt gør dig selv nøgleholder nøglering nøglering træplade vintage retro dørhåndtag

Denne løsning kan også være overraskende kraftfuld og effektiv, idet den fungerer som en krog til din frakke eller skuldertaske. Du kan placere det færdige stykke enten nær indgangen, i en lobby eller på den nærliggende væg.

Tastatur DIY med drivved som grundlag

DIY nøglebræt lav dig selv nøgleholder nøglering nøglering kunst drivved

Du kan også lave en lige så rustik og interessant version af nøgleholderen med drivved. Du kan se dette projekt mere som en dekorativ designmulighed, men samtidig er det også funktionelt nok. Hvis du selv vil lave en nøgleholder som denne, ville det helt sikkert være let at implementere.

DIY nøglebræt gør nøgleholder nøglestativ nøglering hænger kunstdrev på væggen

Du kan finde drivved uden problemer især på steder, hvor der er floder, søer eller andre naturlige vandbassiner. Så mens du for eksempel samler brænde til pejsen i dit sommerhus, ville sådan en idé være helt gennemførlig. Sammen med et par kroge, som du skruer fast på træstykket, kan dette blive en robust og enkel nøgleholder. Det kan se rigtig godt ud og matche designet af dit hjem.

Farverig nøgleholder

DIY nøglebræt gør dig selv nøgleholder nøglerække nøglering farverigt blomstermønsterpapir

Det næste DIY -projekt, når du selv laver et nøglestativ, kræver også meget lidt indsats. Det er en enkel træplade, som du kan klæde dekorativt papir på efter dit valg og design. Så det spændende ved det er, at du kan dekorere dette stykke træ med ethvert billede, du ønsker.

DIY nøglebræt gør dig selv nøgleholder nøglestativ nøglering farverig plante

Til dette formål skal du blot udskrive de ønskede mønstre, lime dem på og til sidst fastgøre kroge til bøjlen. På denne måde opretter du et originalt stykke, der kan muntre dig i triste øjeblikke og bringe smukke minder.

Lav dit eget nøglebræt inspireret af hoteller

DIY nøglebræt gør dig selv nøgleholder nøglering nøglering hotel ligner inspiration

Hvis dit boligareal tillader det, kan du blive inspireret af en anden kreativ idé. Måske har du altid godt kunne lide atmosfæren foran en reception på gamle hoteller. De tilfældigt arrangerede nøgler med rumnumre på kan også skabe en film noir -atmosfære for dig, hvis du selv har bygget en lignende nøgleboks. Du kan nemt gøre dette ved at bruge enkle træplanker, lidt maling og kroge på det. For at krydre det kan du naturligvis tilføje metalnavnetiketter og nøgleringe med tal.

Design nøgleholderen på en moderne måde

DIY nøglebræt gør dig selv nøgleholder nøglering nøglering hjem moderne træpladekrog

De fleste nøglestativer samles på traditionel vis – et træplade med kroge fastgjort og hængt på væggen. Denne variant af en nøgleholder har en mønstret plade, men med kroge fastgjort nedenunder. Disse og andre lignende produkter har en dobbelt funktion.

DIY nøglebræt gør dig selv nøgleholder nøglering nøglering bøjle væg kat metal

De ser godt ud på en væg på samme tid, erstatter ethvert maleri eller grafik pænt og opbevarer dine nøgler. Moderne nøgleholdere er bredt tilgængelige, men hvis du selv laver din egen nøgleholder, kan du bruge dette eksempel som en samlevejledning.

Nøgleholder eller nøglebræt med en hylde til køkkenredskaber

DIY nøglebræt lav dig selv nøgleholder nøglering nøglering køkkenredskaber hæng bestik på væggen

For ikke-konformister er der en anden mulighed med hensyn til nøglemagermøbler. Dette særlige projekt involverer køkkenredskaber, der er fastgjort på en designbase af træ. På denne originale måde kan du hænge et spontant design på en stor hvid væg, samt placere dine nøgler der. Hvis du vil prøve noget lignende selv, er fremstillingsprocessen meget enkel. Bøj bestikket, lak eller mal træklodser, og lim eller skru de to sammen ved hjælp af stærk lim eller pålidelige skruer.

Usædvanlig nøgleholder med fuglehus

DIY nøglebræt lav dig selv nøgleholder nøglering nøglering træ piget fugl hus maling maling

Hvis du vil tinker din nye nøglehylde med pigelige designelementer, er følgende forslag et smukt forslag. Du kan farve fuglefremføreren pænt med et sødt strejf og dække den med forskellige mønstre ved hjælp af en tape.

DIY nøglebræt lav dig selv nøgleholder nøglestativ nøglering træ pigefuglfoderfoder farver

Effekten er virkelig interessant og et blikfang, der nær hoveddøren gør et godt omdrejningspunkt for alle, der går ind.

Papirblomstnøgleholder

DIY nøglebræt gør dig selv nøgleholder nøglering nøglering træ piget papir blomsterfarver

For at fortsætte den sarte kategori af kreationer introducerer vi dig til denne fantasifulde variant. Det er enkelt og diskret, men passer perfekt og effektivt ind i hele indretningen. For at lave et møbel som dette skal du bruge nogle gamle bogsider, som du klipper og folder, så de ligner en blomst. Fastgør papirblomsten til et stykke pap med lidt lim, og gør alt på plads med en krog. Sprøjt nøgleholderen med lak, indtil hele ensemblet har et robust look.

Decoupagelim til træ tastaturer

DIY nøglebræt lav dig selv nøgleholder nøglering nøglering træ piget decoupage-1

Denne næste nøgleholder berører på en måde den kunstneriske sfære. Det er et smukt kunstværk til væggen, der også kan holde dine nøgler ét sted. Komponenterne er et ovalformet stykke træ, kroge og, for den æstetiske del, nogle mønstrede stoffer til baggrunden. Det færdige produkt ser beundringsværdigt ud både med og uden nøgler.

Spænde fast på nøgleholderen

DIY nøglebræt gør dig til nøgleholder nøglestang nøglering spænde sikkerhedsselen op

Dette ville være en sjov måde at huske dine bilnøgler på, så du ikke mister eller glemmer dem. Denne variant giver dig også en vis sikkerhed for, at nøglerne helt sikkert vil være der, når du har brug for dem. Inspireret af sikkerhedsselen i bilen vil dette enkle, men unikke system bringe et smil på læben hver gang du hører klikket.

Previous Post
Regelmæssige og enkle yogaøvelser hjælper med brystløftninger uden kirurgi
Next Post
Lav mosgraffiti selv og dekorér vægge med disse ideer