15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Byg selv en bordbrand: 3 enkle gør -det -selv -instruktioner til en ildskål, bordpejs og olielampe

En bål giver lys og varme på kølige sommeraftener. Der er forskellige modeller at vælge imellem på markedet, men dygtige gør-det-selv-folk kan selv bygge en bordbrand. Lavet af metal, glas eller beton: vi forklarer, hvordan du selv kan lave en olielampe, et bordpejs eller en ildskål.

Byg selv bordbrand: brandskål lavet af beton

Byg din egen bordbrand ud af betoninstruktioner

En betonsildskål er minimalistisk og skærer en fin figur på et moderne såvel som på et rustikt eller jernmosaikbord. Så at ildskålen tiltrækker alles opmærksomhed, kan du fylde den med antracitgrå lavastene. Lavastene er kendt for hver grillmester for deres varmeledningsevne. For at være på den sikre side bør du kontrollere, om havebordet kan bære den samlede vægt af en betonskål og lavastene. En mellemstor skål alene kan veje omkring 20 kg, fyldt med sand og glasperler, den vejer mere end 25 kg.

Hæld betonbordet og tænd det med bio ethanol

Til DIY -projektet skal du bruge følgende materialer:

 • beton
 • særlige varmebestandige glasperler, der er velegnede til påfyldning af ildskåle
 • Sand eller grus
 • Metal gitter
 • en skål af plast eller keramik i den rigtige størrelse
 • en plastbeholder
 • Klæbende film
 • en træstrimmel (til blanding af betonen)
 • en tang
 • en dåse med brændstofpasta (egnet til udendørs brug)

Lav selv brande i beton med glas og ethanol

Instruktioner:

1. Bland først betonen efter producentens anvisninger.

2. Vend skålen om, og læg den nedefra og op på arbejdsfladen. Hæld gradvist beton på skålen, indtil den er helt dækket.

3. Dæk skålen og betonen til med film og lad betonen tørre.

4. Så snart betonen er helt tør, fjernes den forsigtigt fra skålen. Du kan let banke på gulvet.

Lav din egen ildskål af beton og tænd den med ethanol

5. Vend den færdige betonskål om og læg den på havebordet. Bor et hul i midten af ​​jorden med et betonbor (så regnvand kan løbe ud).

6. Læg derefter dåsen med brændstofpasta i midten af ​​bunden af ​​skålen, skær metalristen og anbring den på dåseåbningen.

7. Fyld først skålen med grus og derefter med de dekorative glasperler.

Byg selv en bålbrand: ildskål lavet af gammel keramisk skål

Lav et bord selv af ethanolgel og en lerkrukke Instruktioner

Træt af at røre ved beton? Du kan spare kræfter og tid ved i stedet at bruge en keramik- eller lerplanter og gøre den til en ildskål. Måske er den største fordel ved denne idé, at du hurtigt kan sætte ildskålen sammen og derefter tage den fra hinanden igen, hvis det er nødvendigt.

Byg en bordbrand selv fra en lerkrukke Instruktioner

Du kan igen bruge en dåse brændstofpasta som brændstof. Tænd omhyggeligt gelen med en pind lighter. Hvis planteskålen ikke har nogen drænhuller, kan du fortsætte som med betonskålen og bore et hul med en passende boremaskine.

Lad aldrig en ildskål brænde uden opsyn. Efter brug skal de opbevares utilgængeligt for børn og kæledyr. Sluk ilden efter hver brug (læg bare låget på dåsen). Kontroller altid, at ilden virkelig er slukket.

Lav en olielampe af en gammel whiskyflaske

Lav din egen olielampe af en gammel flaske

Til den næste idé skal du bruge følgende materialer:

 • Lampeolie, gennemsigtig
 • Wick for olielamper
 • Gevindrør med møtrik
 • tragt
 • et whiskyglas

Lav din egen olielampe af gamle flasker Instruktioner til bordbrande

Instruktioner: 

1. Bor et hul i flaskelåget eller skær det ud med en skarp kniv. Sørg for, at hullet er større end diameteren på gevindrøret.

2. Skru det gevindskårne rør på flaske låget, og spænd med møtrikken.

3. Skær vægen i størrelse og før den gennem gevindrøret. Veken må ikke røre bunden af ​​flasken.

4.Hæld brændstoffet i flasken (brug tragten).

5. Skru låget fast. Vent en halv time, indtil vægen opsuge lampens olie.

Byg selv bål: konverter gammel keramisk vase

Byg selv en bålbrand Instruktioner til en bordpejs fra en gammel plantekrukke

Hvis du har et lille havebord med lidt plads til et bål, så kan du vælge følgende pladsbesparende DIY-idé. Vi forklarer, hvordan du kan konvertere en gammel vase. Det skal være lavet af sten, ler eller keramik. Glas- og plastvaser er uegnede, da materialerne kan smelte / gå i stykker.

Lav bordfyring instruktioner fra en gammel plantekrukke

Læg brændstoffet (det er bedst at bruge brændstofpasta som brændstof) i midten af ​​vasen. Fyld derefter vasen med groft grus, flod eller lavasten. For at være på den sikre side kan du dække dåsen med brændstofpastaen med et gitter i rustfrit stål.

Sådan en bordbrand er også ideel til grillning, for eksempel skumfiduser. Skumfiduser (kaldet “Mäusespeck” i Tyskland) er en populær sød i USA. De er lavet af sukker og æggehvider og er særligt velsmagende, når de grilles over åben ild. Tag bare et langt kebabspyd, stik en skumfidus ovenpå og hold den cirka 30 cm over bordbranden, indtil den bliver gyldenbrun.

Lav selv bål af glas og metal

Byg en bordbrand fra bio ethanol selv Instruktioner

Du kan også selv lave en bordpejs af metal og glas. Til dette formål kan du enten konvertere en gammel vase af metal og glas, eller få bordet til at fyre af dig selv af brandsikkert glas og en gammel plantekrukke.

Byg en bordpejs lavet af metal og glas selv Instruktioner

Brandsikkert glas til skorstene og ovne fås i isenkræmmere. Mål længden og bredden af ​​metalplantegryden og få glasset skåret i overensstemmelse hermed. Køb silikoneklæbemiddel til akvarier, da dette er helt gennemsigtigt, i modsætning til andre silikoneklæbemidler.

Lav selv en bordpejs af glas og gamle metalspande

Herhjemme skal du først rengøre glasruderne med alkohol. Dæk derefter arbejdsfladen med folie. Påfør derefter forsigtigt limen i kantområdet og lim de fire glas sider. Tryk kort på siderne sammen og understøt dem med bøger, vaser eller tekander. Klæbemidlet hærder fuldstændigt på en dag. Derefter kan du bruge en håndværkskniv til at afskære limresterne på siderne. Derefter kan du sammensætte bordbranden. Brug silikone limen til at fastgøre glasdetaljen til plantemaskinen. Mens limen tørrer, kan du skære et metalnet. Læg derefter brændstoffet i spanden og anbring gitteret på kanten af ​​spanden. Sørg for, at gitteret er stabilt. Når klæbemidlet hærder, kan du fylde bordpejsen med dekorative sten.

Byg selv en ildskål i beton og glasstykker og ethanol

Et bordfyr giver varme på kolde efterårsdage og kølige sommeraftener og skaber en romantisk atmosfære. I slutningen af ​​havesæsonen kan du tømme ildskålen eller bordpejsen, rengøre den og opbevare den på et tørt sted. Især betonskåle bør aldrig stå udenfor om vinteren. Fordi temperatursvingningerne kan føre til revner. Men en metalbordbrand kan også ruste og derefter blive grim.

Previous Post
Regelmæssige og enkle yogaøvelser hjælper med brystløftninger uden kirurgi
Next Post
Lav mosgraffiti selv og dekorér vægge med disse ideer