15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Enkle macrame lanterne instruktioner til forklædning af glas til ren romantik

Uanset om det er fint forklædte lanterner til bordet eller hængende lanterner til endnu mere romantik – med den smukke macrame bliver hvert område et sted for velvære. Så hvis du vil skabe en særlig hyggelig og nostalgisk atmosfære, skal du vælge den macrame, der er typisk for boho -stilen. I dag viser vi dig to måder, hvordan du selv kan lave en lanterne. Den første idé er simpelthen en krukke med et flot knyttet design, mens den anden er til ophængning. Det er bedst at kombinere både for at få et særligt stort antal lanterner og for at belyse og dekorere dit område i forskellige højder. Men nu kommer vi til vores første macrame lanterne instruktioner:

Macrame orkan instruktioner – hvad du har brug for:

Håndværksideer til dekorationer - romantisk belysning til indendørs og udendørs

For hver macrame lanterne instruktion har du brug for næsten de samme materialer, nemlig:

  • enhver krukke med hals (f.eks. murkrukke eller sylteglas)
  • Macrame garn i enhver farve
  • saks
  • Målebånd
  • Washi tape
  • Lys

Til den hængende lanterne forbereder du også en ring til at hænge den op.

Macrame lanterne Instruktioner – Klæd en enkel krukke op med firkantede knuder

Macrame lanterne Instruktioner til påklædning af en muret krukke

Til denne tutorial om macrame lanterne skal du starte med at klippe et stykke garn, der er lidt længere end omkredsen af ​​glassets hals. Til sidst skal den være lang nok til at blive bundet behageligt sammen. Læg dette stykke foran dig. Så skal du bruge flere stykker (ulige tal), der er mindst dobbelt så lange som glasset, hvis du lægger dem i dobbelt. Bind nu disse stykker tæt sammen med lærketknuden på det første stykke (dobbelt tråden, skub løkken under det andet stykke tråd, fold løkken fremad over tråden og enderne gennem løkken). Glem ikke at lade de to ender stå fri. Bind tråden om krukken. De andre tråde hænger frit ned.

Macrame lanterne Instruktioner til lærket knude lavet af garn

Bind firkantede knuder

Macrame lanterne Instruktioner til firkantet knude

Nu kan du begynde at knude. Macrame lanterne instruktionerne til dette kan virke komplicerede i starten, men du vil hurtigt finde ud af, at det ikke er det. Tag to af lærkeknuderne. Du har nu 4 tråde at knude. Lad de midterste to hænge ned, tag de to yderste og bind en firkantet knude til macrame. For at gøre dette skal du placere den venstre tråd over de to midterste tråde, derefter trække den højre tråd gennem løkken og stramme de to tråde.

DIY knude instruktioner med macrame tråd til enkle projekter

Lav tre eller fire sådanne knob i alt og gentag med de andre tråde. Lav derefter tre rækker med firkantede knob, kun denne gang forskydes de fra den første række. Det betyder, at du bruger to tilstødende ydre tråde med to knob som den midterste (den venstre streng af en knude og den højre streng af en anden knude). Den næste forskydes igen, og dette skaber et interessant zigzagmønster.

Håndværk med tråd og murede krukker til smuk dekoration

Lav flotte mønstre

Macrame lanterne Instruktioner til at binde trådene med firkantede knuder

Færdig med et zigzagmønster

Lav selv et smukt macrame -design med et zigzag -look

Halvslag som afslutning

En halv piskeris for at afslutte macramees

Såkaldte halvslag udgør slutningen. Af de fire tråde, der stikker ud på hver side af en tand, skal du tage en af ​​de ydre tråde og holde den på plads. De tre andre tråde bindes derefter to gange i træk med halve knob på denne første streng. På billedet ovenfor kan du se, hvordan halve slag er bundet. Gentag på den anden side. Derefter kan du placere hængende macrame -telys i sådanne glas og nyde den romantiske atmosfære.

Hængende lanterner

Hængende lanterner af garn har et enkelt design

Hvis du selv vil lave en hængende macrame lanterne, kan du bruge disse macrame lanterne instruktioner. Denne variant er lavet endnu hurtigere end den første. Du skal bruge fem stykker garn af lige længde. Spar ikke på materialet. Jo længere de er, jo bedre, fordi du altid kan forkorte dem, hvis det er nødvendigt. Saml enderne sammen, træk dem halvvejs gennem ringen, og bind en knude. Træk virkelig i knuden.

Enkel model til ophængning af lanterner med knuder

Placer nu ringen med de ti tråde foran dig og spred strengene godt ud. I en højde på cirka 1/3 (fra ringen) knytter du nu altid en knude med to tråde. Sørg for, at alle noder i en række også er i samme højde. Lav derefter endnu en række knuder, kun denne gang knytter du altid en tråd af en knude med en af ​​en anden knude. Til sidst bindes alle trådene sammen med en knude lidt længere nede, og du kan sætte lanternen i den og hænge macrame op. En hurtig, enkel, men alligevel imponerende DIY macrame lanterne!

Macrame lanterne instruktioner - binde en knude og læg på med en ring

Previous Post
Regelmæssige og enkle yogaøvelser hjælper med brystløftninger uden kirurgi
Next Post
Lav mosgraffiti selv og dekorér vægge med disse ideer