15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Grottebygning for børn og voksne – DIY -projekter med tæpper og lagner

drømmeagtige hulebørn bygger af sengelinned

Byggede du som barn huler af tæpper og sofapuder med dine søskende, fætre eller venner og gemte dig i dem? I så fald ved du præcis, hvor sjovt det er. Selvom børns huler ikke er nye, er de lige så populære i dag som dengang. Og ikke kun med børn. Du kan vælge mellem en klassisk hule lavet af stole og lagner eller en moderne variant til et legetelt som tipi. I dette indlæg finder du en stor mængde inspirerende billeder og ideer til, hvordan du selv kan bygge en hule. Uanset om det er for børnene eller for dig selv – der er en passende idé til alle i vores galleri.

Hvordan kan du bygge en hule?

bygge en hule under bordet diy legetelt børn

Der er ingen enkelt metode til at bygge en hule. Varianterne er mange og afhænger af det tilgængelige udstyr. Lidt kreativitet og dygtighed er stadig påkrævet for at hjælpe med at gøre projektet til virkelighed. I det følgende opsummerer vi et par af de mest berømte varianter til en børnehule og giver mange fede ideer som inspiration til hver metode.

Byg en børnehule med stole og tæpper

let børne hule bygge stole tæppe

Især om vinteren, når vejret er dårligt, har børnene brug for et sted i huset eller lejligheden, hvor de kan gemme sig. Og sjov er garanteret i en hule lavet af tæpper. Der kan de små slukke damp, lege med deres yndlingslegetøj eller invitere deres venner på besøg. Grotter er også en god idé til overnatningsfester for børn og teenagere. Med disse projekter er det imidlertid vigtigt, at du deltager både i planlægningen og i opførelsen af ​​hulen. Dette tilskynder ikke kun til kreativitet, det får dem også til at føle, at de selv har skabt noget.

simple hule bygge stole puder farverige tæpper

Brug af stole og tæpper eller lagner er en hurtig og nem måde at bygge en hule på. Hvad du har brug for til dette er mindst to stole som stel og flere tæpper. Spred dette over stolene, og skab et slags telt. Loftet bør ikke nå fra den ene side til gulvet, så hulen får en indgang. Du kan markere dette med et par sofapuder. Hvis hulen er lidt større, skal du trække spisebordet op og skabe rummet nedenfor.

børns hule pige lege telt eventyr lys

Da det kan blive meget mørkt i børnenes hule, bør du tænke på passende belysning. Med en stribe lys i hulen bliver atmosfæren straks mere behagelig. Du kan vælge mellem hvidt, gult eller farvet lys. Alternativt kan barnet medbringe en lommelygte.

Byg en hule i stuen

materialer hule stue bygge selv

Børnehulen skal ikke nødvendigvis være i børneværelset. Stuen tilbyder det perfekte sted at bygge en hule, da mange af materialerne allerede er tilgængelige der. Du kan bruge sofaen og / eller sofaens hynder som en ramme og designe et hjørne i stuen som et tilbagetog for dit barn.

instruktioner hulbygning til børn stue sengetøj

Hvis hulen har et lidt højere loft, kan du bygge den som et telt. Udover lagner eller sengetæpper er alt, hvad du behøver, en lang snor og tøjklemmer. Find først det rigtige sted, hvor du kan binde snoren og strække den hen over rummet. Et søm på vinduet eller på væggen, karmen på en væglampe eller dørhængslet er perfekte.

hule bygge stue hjørneark ledning

Hvis ledningen allerede er stram, skal du bestemme det nøjagtige sted for hulen og sprede arkene over den. Fix med tøjpindene og dekorér med guirlander og eventyrlygter efter ønske. Den fede børnehule er klar.

Byg et legetelt til børn i vuggestuen

hule til børn bygge idé til børnehave

Hvis du vil gøre noget særligt for dit barn, kan du også tage et kig på de seneste livsstilstendenser for forældre. Der kan du finde trenderne for 2018 hvad angår legetøj, samt mange fede ideer til indretning af baby- og børneværelser.

En af årets største tendenser er tipi -telte, der omdannes til hyggelig læsning og hyggelige hjørner i børneværelset. Alt du behøver er et par træpæle og et passende stof, der er strakt over dem. Men hvis tipi ikke er et must, kan du designe legeteltet i enhver form, du ønsker. Du kan finde inspiration i billedgalleriet herunder.

diy hule til børn træplader sengetøjsnor

Når du har bygget legeteltet, skal du tænke på en passende facilitet til det. På den ene side skal der være en blød overflade på gulvet, f.eks. Et tæppe eller et par bløde sædehynder. På den anden side er forskellige nøgne legetøj, legetøj og børnebøger en god tilføjelse til det indre af (tipi) teltet.

Byg en hule til voksne

hule bygge fra tæpper tæppe puder eventyr lys kamera stativ

Hvem sagde, at tæppehuler kun er for børn? Voksne kan også bygge en hyggelig hule og designe stuen som en personlig oase af velvære. Uanset om du læser bøger, ser film eller bare slapper af, er alt meget sjovere i dit eget tilbagetog. Vær kreativ og design et afsides hjørne i stuen til dig selv.

hulbygning fra tæpper puder, der tænder eventyr

Som en overraskelse til Valentinsdag eller jubilæum er en romantisk hule bare vidunderlig. Dekorer dem med rosenblade, tag et lille bord med til vin eller champagne og få en dejlig fest med din partner.

Seje ideer og gør -det -selv -projekter som inspiration

børnehule bygge stue pude sengetøj legetelt

Har du besluttet dig for at bygge en hule, men du har stadig ikke den rigtige idé? Tag et kig i vores billedgalleri og gennemse en række forskellige ideer til unge og gamle. Vi håber, at du finder den rigtige og bygger en drømmeagtig hule.

God fornøjelse og god fornøjelse!

instruktioner hule bygning stue slips snor væglampe sofa fod

børn hule bygge stue sofa lænestol betræk

pude slot hule børn stue spil indendørs

indendørs spil til børn pude slot bygge sofapuder

indendørs børns spil bygger et pudeborg af tæpper

diy hule til børn stue materialer instruktion

hule byggematerialer tips instruktion

populære spil børn indendørs hule bygge under bord

enkel hule bygge stue stole sofa cover

hule i stuen børn voksne bygge sjov

hule bygge stue farverige tæpper laken puder

stor hule bygge stue sengetøj diy idé

Voksne bygger puder ud af lagner

store hule bygge stue lofter strække

originale børnegrotte bygge teepee børneværelsestæpper sædehynder

mini hule bygge børn lege telt tipi indiske motiver

kids cave tipi telt bygge børneværelse sjove spil

hule bygge børn børneværelse tipi legetelt hyggeligt hjørne

børneværelse ideer leg hule legetelt

lille tipi legetelt børn børnehave møbler

børneværelset tipi bygge eventyr lys ramme pinde

Byg en hule til børn ud fra lagner, sædehynder, tæpper

små børnehule bygge børns værelse ideer legetelt

sød hule bygge børneværelset legetelt hyggeligt hjørne

legetelt børn bygge børnehave pige pink

børnehule læsning hjørne lave hula hoop baldakin puf selv

romantisk hulebygning baldakin kvast guirlande puder

hule bygge over seng himmelseng diy

bygge en hule loft hænge dekorere lave kvast selv

hule opsat lyserød pudemadras

hule bygge teenagere farverige lagner pomponer eventyr lys

hule bygge over sengetæpper himmelseng diy

hule bygge seng teenage værelse idé diy

få sengen til at hule dig selv ud af lagner eventyrlys

seje ideer hule børn voksen sengetøj mønster lys

diy hule børn voksne over seng genbruge gamle lagner

hule over seng bygge fra lagner diy idé

Previous Post
Karnevalslook: Mime, kat og stamprinsesse gør op med Mardi Gras
Next Post
Byg din egen vinkassehylde til et stilfuldt interiør