15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv smukke havepropper af beton – ideer med former, fra blonder og andre

Havepropper er en behagelig og samtidig diskret dekoration til haven, som ikke kun kan dekorere blomsterbedene, men også planter og krukker. Og da beton i øjeblikket er et trendy og populært håndværksmateriale, vil vi i dag gerne vise dig, hvordan du kan kombinere begge dele i et. Vi viser dig et par ideer, som du selv kan lave smukke havepropper af beton med. Lær hvordan du laver forme til støbning for at få figurer.

Lav selv havepæle af beton – bogstaver

Lav dine egne breve som havepæle af beton for flotte budskaber i haven

Bogstaver som dette er en god idé, hvis du vil sende en besked i din have. Du kan oprette en “velkomst” til forhaven eller en “Merry X-Mas” til julen. Du kan endda gøre husnummeret synligt for postbudet på denne måde. Og bedst af alt kan bogstavformer bekvemt købes færdige, så du kun behøver at fylde dem med beton. Sådan kan du selv lave denne type betonhaveprop:

Lav selv havepinde af beton - håndværksinstruktioner med 3D -bogstaver lavet af pap

  • hurtigtørrende beton (håndværksbeton er finere end normal bygningsbeton)
  • Beholder og plastske (eller et andet objekt) til at blande betonen
  • handsker
  • Kobberrør eller andre stænger
  • Rørskærer
  • 3D bogstaver lavet af pap af enhver størrelse (i eksemplet ca. 15 cm)
  • saks

DIY idé med tredimensionelle bogstaver lavet af pap til haven

Hvis du gerne vil lave betonhaverproppen selv, skal du først skære den ene side af pap op og ned for at skabe en form, der kan udfyldes. På undersiden, hvor røret skal være, skæres en åbning i sidevæggen og sættes røret i den. Det skal være dybt nok i brevet til at blive godt rettet senere. For at gøre det lettere at fjerne pap fra betonen senere, kan du nu sprøjte indersiden med bagespray. Bland derefter betonen og fyld formen med den. Når betonen er tørret, kan du fjerne pap. Den enkle, men smukke betondekoration til haven er klar.

Lav selv forme til havedekorationer af beton

Lav forme til havepæle af beton fra pap og med tape

Hvis du foretrækker at lave havepropper med individuelle former, kan du nemt lave dem selv. Alt du behøver er en skabelon med den ønskede form, som du kan udskrive, samt pap og tape. Hvordan gør man det:

Skær din skabelon ud og læg den på et stykke pap. Spor konturerne med en blyant. Skær nu kartonstrimler ud, som du derefter klæber lodret ved hjælp af klæbebåndet langs disse konturer af motivet. Vær generøs med tapen for at gøre sidevæggene stabile. Tilføj nu en åbning til stangen. Din form er nu klar, og du kan selv lave betonhavepropper.

Lav blomsterpinde med blonder

Lav din egen haveprop af beton med blonder - smukke blomster

Sådanne propper laves også meget let, fordi de ikke engang har brug for en form. Hvis du selv vil lave de smukke blomster som en planteprop, er alt hvad du behøver, en base, betonblanding, en pind og et stykke blonder samt garn til at binde. Og sådan kan du selv lave haveproppen af ​​beton:

Dyp spidsen i betonblandingen og vikl den rundt om pinden over bagsiden. Bind derefter spidsen om stangen i det laveste område. Sæt proppen i jorden, og form blomsten med fingrene (vær forsigtig, når du bruger konstruktionsbeton!) Ved forsigtigt at trække spidsen fra hinanden øverst. Hvis det er nødvendigt, kan du tilføje noget mere konkret her og der. Når betonen er tørret, kan propperne prale af som konkrete ideer til haven.

Med flaskebund

Lav en konkret idé til søde, hvide blomster i urtepotter

Vil du gerne lave sådanne blomster til havepropper selv? Så er det bedst at bruge bunden af ​​plastflasker for at bevare formen. Skær bunden af ​​en flaske af, stik en metalstang gennem midten, og enten fyld formen indvendigt med et tyndt lag beton eller spred den udvendigt. Når betonen er tørret, kan du male blomsterne som du vil og designe så sarte modeller som på billedet eller farverige varianter.

Alt efter hvor store dine blomster skal være, kan du naturligvis også bruge flasker i forskellige størrelser. Lav masser af blomster og brug dem til at dekorere urtepotter og senge, fordi de er særligt effektive i grupper.

Lav selv dekoration af beton

Lav selv havepæle af beton - vejledning til former og håndværksideer

Håndværk konkret idé – smukke liljer

Lav selv dekoration af beton - liljer som propper til blomsterbedene

Lav selv betondekoration til have- og urtepotter

Sommerfugl og stjernetinker til smukke propper som havedekorationer

Lav din egen snegeldekoration af beton

Lav snegle af kunsthåndværk og dekorér sengene

Previous Post
Henna Tattoo – Det indiske kropsmaleri til sommeren
Next Post
Maleri lærred: fremtryk glade malerier med børn